Jornades de formació pràctica a Can Collell

Aquest any Cinema en curs ha organitzat unes jornades de formació pràctica per a intervenants, mestres i professors. Van ser dos dies de treball sobre la càmera, el guió i el muntatge, així com també va servir d’espai per a què intervenants i professors es trobessin i programessin el curs.

Rodatges dels desplaçaments

Dissabte al matí vàrem començar les jornades de formació amb una pràctica de rodatge. Es tractava de filmar un desplaçament amb entre 3 i 5 plans, de manera que posteriorment, en el muntatge, es creés un espai continu a partir d’espais no contigus a la realitat.

cinemaencursrodatge5.jpg

cinemaencursrodatge6.jpg

cinemaencursrodatge3.jpg

cinemaencursrodatge2.jpg

cinemaencursrodatge7.jpg

cinemaencursrodatge8.jpg

cinemaencursrodatge9.jpg

cinemaencursrodatge10.jpg

Treball de muntatge

A la tarda, vàrem canviar els grups. Amb els plans rodats al matí, cada grup feia el muntatge d’un desplaçament. Podeu veure’n les peces resultants a “Desplaçaments. Rodatge i muntatge”.

Hi va haver grups que també van tenir temps de fer muntatges amb altres materials; els podeu veure a “Altres muntatges”.

 cinemaencursmuntatge2.jpg

cinemaencursmuntatge1.jpg

cinemaencursmuntatge4.jpg

cinemaencursmuntatge5.jpg

cinemaencursmuntatge6.jpg

cinemaencursmuntatge7.jpg

El treball per grups

Al final de la jornada de diumenge, cada centre va treballar conjuntament amb el seu intervenant en la coordinació i posada en comú de les pràctiques que realitzaran al llarg de l’any. Tots vam optar per treballar al sol.

Treball per grups

Fotografia de grup

Ens vem enrecordar una mica tard de fer la fotografia de grup i faltaven alguns participants.

cinemaencursformacio0708.jpg