Estrena del film al bloc

Ja es pot veure A contracorrent al bloc.

El trobareu a l’apartat film final.

Projecte fotogràfic i Minuts Lumière…

A classe d’Anglès i amb el projecte fotogràfic hem elaborat uns “books” amb una eina molt divertida i fàcil d’emprar… aquí teniu una mostra… també podeu veuré els nostres Minuts Lumière

Us agradaran??? Ens agradaria… i molt…

Nuestro Barrio (III)

Nos ha gustado muchísimo vuestra última foto

Nos sugiere linealidad, un punto de fuga en el infinito, desde un punto central que sería el árbol. Nosotros nos inspiramos en ella y buscamos en nuestro barrio una correspondencia. Haber que os parece!

Nuestro Barrio (III)

Jordi i Didac.

Y por què no, os proponemos algo nuevo: En clase de Inglés hemos hecho un pequeño “book” de imágenes de nuestro barrio. Esperamos que os guste. Nos vemos el proximo dia 5, en Barcelona. Ya tenemos ganas.

Clicar en la imagen para acceder al book de fotos…

Nuestro barrio

Nuestro Barrio (II)

Hola, está és la respuesta a vuestra foto Nuestro barrio… (2)
Hemos fotografiado un olivo que se encuentra en la planta baja de un bloque de viviendas al lado de un parque. Hemos colocado dos pañuelos colgando para dar color a la imagen, ya que era de noche. Pero hemos retocado los contrastes, porque a pesar de todo no se podian apreciar muy bien los colores que habíamos captado.

Nuestro Barrio II

Por: Meritxel Puigpinós, Alba Guitard, Isabel Brufau…

Practiques de fotografia… (II)

Les nostres fotos…

el color dins grisgotesfinestra dins de finestrareflex a les taquillesel reflex

simbol del IES amb sombrasol entre els pinarsun raig entre verdrosa contra verdfulla entre fulles

 Sam i Maria

ying_yangil·luminatsentre verdraigs de sola plena tardor

soledatarquitecturacanvismón paral·lelentre reixes

amagatalldesapareixentmareigreflexcontrast

porqueria des de les alturespunt de llumper fi arribosoy un peligrohi ha gent de tot

espiantmagiala fi del túnelcom dos gotes d’aiguadoblesrectes

Roger, Bernat, Dana, Ari, Eve i Victor

boletes de colorspop starssobreposicioreflex finestrala llum traspassant els finestrals del passadistolls aigua

Els multiples colors de la merdareflexesgraffitiherbeta neteta

Marc, Julia i Pol

Nuestro barrio… (I)

En nuestro barrio predomina el color ________ de los edificios pero también el ________ de los jardines de las casas y la hierba de los parques. En la foto también aparecen paraguas porque era un dia lluvioso…
Nuestro barrio

Por: Laura Buil, Sandra Fajardo, Maria Peñascal y Samantha Sánchez…

Practiques de fotografia… (I)

Les nostres fotos…


els colors del meu institut els colors del meu institut els colors del meu institut els colors del meu institut

els colors del meu institut els colors del meu institut els colors del meu institut Colors de meu institut Colors de meu institut

Laura Buil i Ares Diaz

els colors del meu institut els colors del meu institut els colors del meu institut els colors del meu institut els colors del meu institut

els colors del meu institut els colors del meu institut els colors del meu institut Practiques de fotografia

Cristina… Lore… Sandra

els colors del meu institut els colors del meu institut els colors del meu institut els colors del meu institut

els colors del meu institut els colors del meu institut els colors del meu institut els colors del meu institut

Didac… Jordi

els colors del meu institut els colors del meu institut els colors del meu institut els colors del meu institut

els colors del meu institut els colors del meu institut els colors del meu institut els colors del meu institut

Pau… Alba… Albert

 

A mode de presentació…

=====Alba=====

Em dic Alba i tinc 14 anys, apunt de cumplir els 15. Estudio 4t. d’ E.S.O al institut I.E.S Ronda.

Alba

Sóc bastant treballadora i m’agrada posar interès en aprendre coses noves. Sóc bastant insegura amb les coses que faig i molt cops sóc molt negativa amb mi mateixa. Sempre intento donar el màxim de mi pero mai em sembla suficient. Les meves asignatures preferides a l’institut són l’anglès i educació física. Sempre m’ha agradat molt viatjar i des de petita que amb els meus pares he fet molts viatjes. Sempre m’ha agadat visitar nous llocs i coneixer altres països. Sóc una noia divertida, alegre i m’agrada molt estar amb els meus amics i amigues. Tinc 7 amigues que des de fa molt temps estem sempre juntes.
M’agrada molt ajudar a la gent i que la gent estigui orgullosa de mi. M’agradaria estudiar medicina per poder treballar en un futur en un ofici on pugues ajudar a la gent que ho necesita. A la foto surto amb les meves amigues que sempre estem juntes i estem molt unides.

=====Ares=====

Ares

Podríem dir que he triat aquesta imatge perquè mostra allò que m’agradaria mostrar a mi. Ja que moltes vegades he volgut somriure i crida amb veu alta SÓC FELIÇ i no ho he fet, per pensar en el què diran, per por d’equivocar-me i de dir el que no he de dir. Per això m’agrada aquesta foto, perquè em transmet l’alegria que voldria tenir jo.

=====Ariadna=====

Aquest imatge crec que em defineix podríem dir a la perfecció. Hi ha les tres coses que més m’agraden a mi, i una de les més importants. Una de les meves passions es l’esport en general, però sobretot el futbol i el barça. També la música és essencial per mi i destacaria el rock català com la meva preferida, juntament amb tocar la guitarra. I la senyera, que m’identifico en ella com a catalana que soc.

Ariadna

Soc tímida en públic, però quan em trobo agust em llenço a la piscina amb facilitat, amb els amics soc molt oberta i les persones que em coneixen bé diuen que soc molt de la broma.

=====Pol=====

Sóc una persona amable, comprensiva i generosa amb els meus amic, ja que si ells tenen algun problema jo sempre els ajudo. Sóc un noi generós i entregat amb les persones que més ho necessiten. Sóc ua persona tímida, amb bastanta inseguretat amb les materies que no domino, però tambè amb moltes ganes d’aprende coses noves.

Bernat

M’agrada jugar a handbol, tenim l’unic equip de la provincia, també m’agrada molt esquiar, però a causa de els compromisos i partits d’handbol no ho puc fer gaire sovint. A l’estiu, m’agrada anar de colonies amb els amic, però tambe coneixer gent nova; anar a fer escursions amb familia per la muntanya, per veure paisatges impresionants. M’agrada viatjar amb la famila, per passar bones estones i viure noves aventures, pero sobre tot per poder aprendre coses sobre les diferentes costums i formes de vida dels lloc on visito. A part de tots el esports que practico, tambè vaig a una academia d’angles, per poder millorar, ja que éss impresindible per un futur proper. Les meves assignatures preferides són l’angles, la tecnologia, la informàtica i les matemàtiques tot i que no s’em donen gaire bè. De gran m’agradaria treballar en algun lloc relacionat amb la robotica o amb les noves tecnologies.

=====Cristina=====

Hola soc la Cristina Diaz. Bueno jo he posat aquesta foto de jo amb les meves millors amigues perquè em sento molt identificada amb elles.

Cristina

Em sento molt identificada amb elles perquè son les persones amb les que passo mes temps, les persones a les que li conto tots els meus problemes i m’ajuden amb tot lo necessari. Jo em considero que soc una persona sobretot bastant tímida, o almenys quan no estic amb les persones que passo mes temps, també em considero una persona molt carinyosa i divertida.

=====Danae=====

Per començar, m’agradaria dir el perquè he triat aquesta foto. A mi m’agraden moltísim els animals, però sobretot sobretot els gossos. Els trobo adorables, leals, carinyosos… i això m’agrada molt. He triat aquesta foto perquè si tinguès que tornar a nèixer m’agradaria ser un gos per com són.

Danae

Apart dels gossos, també m’agraden molt els cavalls. Canviant de tema, prefereixo la muntanya que la platja i tinc molt clar que vull anar de viatge a Egipte, a la India i al Japó. Parlant de menjars, digue’m que m’agraden poques coses. La pasta, la carn i els làctics, però s’ha de menjar de tot i jo m’ho menjo. Això si, hi ha plats que encara que me paguessin diners mai em menjaria. La ensaladilla russa, la sípia i el marisc. Visc a Lleida i com ja es sap són típics d’aquí els caragols i això, pero a mi, la veritat es que m’agraden més quan els vec en alguna plnta después de ploure que quan els vec a la paella. Les meves assignatures preferides, la veritat es que nose ben bé quines són. Tampoc sé el que vull fer quan sigui gran, i mira que tothom em presiona i em va dient coses, pero jo no ho tinc clar. penso que encara tinc temps. Faig música al conservatori de lleida. 4rt De GP i toco el piano. També faig francès a l’escola oficial d’idiomes. M’agrada molt la natura i veure pel.lícules. Les pel.lícules m’agraden casi de tot tipus. De por, romàntiques, d’aventures, d’acció i de guerra. No soporto el programes de Salsa Rosa que fan a la tele ni els concursos tipo Gran Hermano. Els meus colors preferits són el gris, el negre, el blanc i el vermell. El meu número preferit és el 15, dia del meu cumple. M’agrada molt fer deures, però odio estudiar pero com ja sabem tots, és el que toca i si s’ha de fer…

=====Didac=====

Pel que m’han anat dient els meus amics, sóc bastant hiperactiu, simpàtic, alegre, molt amic dels meus amics i m’encanta passar-ho be al carrer amb ells.

Didac

Una de les meves aficions es fer esport, m’encanta, sobretot jugar a basquet i squash, i en ocasions, cuan puc, anar a fer molts quilometres amb bicicleta amb el meu pare. I a part de l’esport, m’agrada moltíssim el món de la informàtica, puc passar-me un munt d’hores davant de la pantalla i sempre estic entretingut fen alguna cosa. Soc tímid amb la gen que no conec i vergonyós a l’hora de conèixer gen nova, però amb els meus amics, no em tallo ni un pel. Mai me caracteritzar per ser un noi que porta be els estudis, però vaig tirant. La foto, es una imatge del pont de San Francisco com es pot apreciar, e triat aquesta foto perquè es un lloc que sempre e volgut estar i espero poder estar-hi algun dia.

=====Evelyna=====

Per mi poder dibuixar és molt important. És la meva manera d’expressar els meus sentiments, que és el que sento en determinats moments i sobretot una mena de teràpia que m’ajuda quan me trobo mal. A través dels meus dibuixos puc arribar a dir moltes coses, que en la vida mai diria a ningú.

Evelina

Apart de dibuixar els amics i la meva família, són dos parts de la meva vida que m’importen, perquè són el meu suport, els que m’ajuden en tots moments de la meva vida. Hi han dos colors amb els que me podria identificar que és el blanc i el negre. Són dos colors oposats per tots els sentits, però al mateix temps quan s’uneixen fan una composició perfecta.

=====Isabel=====

Em van dir que posés una foto amb la que em sentís identificada, que expressés alguna cosa de mi, doncs aquest és el lloc amb el que m’identifico. És la platja de Coma-Ruga, on he passat 9 estius. M’agrada molt anar a la platja perquè em relaxa i crec que és el millor lloc per passar-hi l’estiu.

Isabel

També m’agrada molt viatjar. He estat a França, Anglaterra, Andorra, Holanda, Itàlia, Malta i Tunísia. El que més m’agrada és anar de compres i sortir amb els amics, perquè m’ho passo molt bé amb ells. De les coses que més valoro a un amic és que sigui divertit. Escoltar música, estar a l’ordenador i cantar també m’agrada molt. Em considero una noia ordenada i responsable. Sempre intento ajudar als meus amics amb els seus problemes i per això m’agradaria molt estudiar psicologia. Els amics són el més important per mi, junt amb la família.

=====Jordi=====

Amb aquesta foto em sento molt identificat perquè mostra el meu caràcter relacionat amb el color i el significat de la foto.

Jordi

La platja amb l’alba representa la tranquil•litat que jo tinc quan estic content i les coses van com vull, el meu caràcter es calma. El reflex que hi ha del sol a l’aigua que queda a la sorra representa que avegades el caràcter que aparento i que faig per uns moments no és el que sembla, i que sóc diferent perquè avegades no actuo com m’agradaria. Les ones del mar representen el comportament que tinc a vegades que és molt alterat, irregular i inesperat i molesta però al final acaba i es reflexa un altre caràcter i es calma. El Sol radiant ponent-se representa les bones idees que tinc, la plenitud d’energia a totes hores, la alegria que tinc i que soc divertit i faig que algú que està trist almenys canviï la cara, i estigui content per una estona. Els núvols que tapen una mica la llum del Sol representa que avegades m’influeixo per els demés i em deixo portar per la situació i faig coses dolentes però després me n’arrepenteixo i per això està representat amb el color roig de l’alba perquè tinc fúria i ràbia desprès de fer el que no vull i no m’agrada.

=====Julia=====

Jo em descriuria com una noia extrovertida, a la que li agrada provar coses noves, altruista, amb compromís, treballadora, perfeccionista i afectuosa.

Julia

Sóc una persona molt oberta, amb ganes de conèixer gent, m’agrada estar sempre envoltada dels que aprecio i sobretot complir els meus somnis lluitant fins a aconseguir-los. No m’agrada que em regalin les coses. Jugo a vòlei, un esport d’equip que m’encanta, en el que se’t presenten problemes i has de solucionar-los amb conjunt; si ho vols fer sola, perds. Crec que la vida és molt curta com per no disfrutar-la, has de gaudir dels bons moments i has de mirar endavant, ja que el passat, passat és.

=====Laura=====

He triat aquesta imatge perquè em veig intentant fer totes coses de la vida a la meva pròpia manera i em veig buscant, trobant o intentant saber quina es la meva pròpia manera de fer. També vull trobar la manera de fer les coses com vull i que vull però sense que deixi de ser divertit.

Laura

Jo sóc així, per això a vegades dic blanc i a vegades dic negre, perquè m’estic construint.

=====Laura=====

LauraEm tinc per una persona simpàtica, divertida, amable que m’agrada molt ajudar a les persones que ho necessiten. De vegades em considero una mica “borde” però sol quan em “cabrejen” o estic de mal humor. He triat aquesta fotografia perquè m’agrada molt com surto. Soc una persona molt sociable i que m’agrada conèixer gent nova i anar amb altres gents. M’agrada molt sortir de festa amb els amic, i sobretot m’agrada molt la pizza, anar de compres i anar al cine. “Bueno” crec que es tot lo que tinc que dir sobre con em descric.

=====Lorena=====

Sóc una persona, que m’agrada passar-ho molt bé am la gent que m’envolta, m’agrada estar contenta i ser feliç. També soc una persona molt oberta a l’hora de conèixer a gent nova i fer amics.

Lorena

També m’agrada molt viatjar, conèixer altres costums, cultures , provar coses noves… Tinc una petita obsessió amb la roba ( les compres ) m’agrada moltísim. Jo he elegit la platja perquè me fa sentir lliure i quant passo l’estiu allí estic súper be i a més a més m’encanta el clima que hi ha, les comoditats i moltíssimes coses més amb respecte a la platja.

=====Marc=====

Soc una persona activa, extrovertida i a la que li agrada armar escàndol. La gent que me coneix diu que sóc divertit i que se o passen molt bé amb jo.

Marc

També me encanta conèixer gent nova i anar de festa amb els amics. Amb les coses que me agraden mi poso amb moltes ganes, però en canvi amb les coses que no e agraden gaire o gens passo bastant de elles. En aquesta foto es veu clarament que em agrada anar amb els amics. A demes he diuen que estic bastant boig. Els meus hobbies són anar al cinema, llegir i anar de festa major amb els amics o sortir de festa. No m’ agrada gaire estudiar. Com que escrivint no m’expresso gaire bé, deixaré aquí.

=====Maria=====

Jo em descric com una persona bastant tímida i calmada, però quan la gent em coneix més sóc més oberta amb ells. Els meus amics em defieneixen bastant xerraire, em fico nerviosa amb facilitat, simpàtica, treballadora, molt pessimista i preocupada.

Maria

A la imatge he posat les meves aficions i gustos: De fons hi ha un piano, relacionat amb la música, al fons unes càmeres, relacionat amb el cinema, a l’esquerra una noia que surt en un comic, relacionat amb el manga i els comics i a dalt a la dreta surt la meva fotografia. També m’agrada el ordinador i el diseny, però ja es pot veure amb la imatge que he posat.

=====Pau=====

PauHola, em dic Pau Pifarré Calderó, i sóc de Lleida, aquí a la dreta no és veu molt bé però és el meu ull. A mi els ulls és una cosa que m’impacta de la mirada d’una persona, et fa saber el que pensa. Per això he ficat aquesta foto. A mi m’agrada practicar basket amb els meus amics, a baix és veu una foto, que a mi especialment m’agrada, perquè siguis com siguis pots practicar esport.

=====Roger=====

Jo em sento identificat amb la imatge del pavelló Barris Nord de Lleida, on juga actualment el Plus Pujol Lleida, equip de la LEB-Or.

Roger

He triat aquesta imatge perquè és el lloc on m’hi passo moltes hores, entrenant i jugant a bàsquet, 6 dels 7 dies de la setmana, amb el meu equip, el Plus Pujol Lleida (cadet-A), que estem jugant a la lliga Preferent-A. M’agrada molt jugar a bàsquet.

=====Samantha=====

Em considero una persona imaginativa, simpàtica, divertida, en bastants moments pessimista, realista, objectiva, impacient, molt nerviosa, tossuda, responsable, ordenada, segura de mi mateixa…

Samantha

Els meus colors preferits són el negre i el vermell. M’agrada tot allò relacionat amb el cinema, publicitat i música…. Referent amb el cinema, en cada pel•lícula que veig m’agrada descobrir com l’han fet, els materials que han utilitzat, com ha sorgit l’idea. A part d’això, també m’agrada la música, tot allò que està relacionat amb la tecnologia, ordinadors…

=====Sandra=====Sandra

Mirant sempre endavant, aprenent dels errors, tot i que de vegades em penedeixo d’haver-los comés. Amb aquestos creixo, i em formo a nivell individual, i arribarà el moment en que podré donar gràcies per aquells errors que potser m’hauran guiat a un camí millor.

=====Victor=====

VictorHem dic Victor i tinc quinze anys. Soc bastant tímid i a vegades molt inquiet. Les meves principals aficions son els esports, la música, els cotxes i cuinar. Soc del Barça i no em perdo ningun partit, i també segueixo el tennis i el ciclisme. També m’agrada molt anar a concerts i a més a més toco la guitarra o al menys o intento. I els cotxes es una afició que tinc des de que era petit sempre e tingut una passió i sempre estic llegint revistes o consultant a Internet els nous models que surten i les prestacions que tenen cadascun. I cuinar també m’agrada sobretot per que la meva padrina m’ensenya a cuinar des de fa uns anys i la veritat es que no ho fai malament per que a vegades que fai el sopar a casa s’ho mengen tot sense protestar.
Aquest lloc es molt important per a mi per que vaig des de que era petit i cada estiu vaig.