Estrena del film al bloc

Ja podeu veure Tu gran… i jo? al bloc.

El trobareu a l’apartat film final.

Hem vist el curt en pantalla gran!

El dimarts dia 26 de maig vam anar a l’Institut Francès de Barcelona a presentar el nostre curt i a veure els curts d’altres centres.

perbloc01instifr.jpg

La jornada va ser molt interessant i creiem que el nostre curt va agradar als assistents. Aquí teniu la presentació que vam fer (més o menys):

 

perbloc02instifr.jpg

 

El nostre taller de Cinema en Curs ha estat un taller en el que hem participat alumnes de cinquè i sisè del CEIP Riera de Ribes i alumnes de 1r de batxillerat de l’IES Can Puig. La feina conjunta amb els grans ha estat molt bé, encara que ells a vegades fan les coses diferent.

 

Primer vam definir el caràcter dels personatges. Ens va costar triar el nom dels personatges i al final la protagonista es diu Lola, que és com en realitat em dic jo, i així ens resultava més còmode. A més, al francesc, el noi protagonista, sempre se li escapava de dir-me Lola encara que havíem dit que digués un altre nom. La protagonista té 10 anys i és extravertida, intel·ligent, nerviosa i a vegades un mica esquerpa.  La característica més rellevant és que no vol que la vegin com una nena petita, ella vol ser gran.

 

Com que al nostre grup hi ha nois i noies de d’institut i nens i nenes de l’escola,  això ens va facilitar poder pensar i triar el paper dels personatges, perquè hi havia més idees diferents. Ara l’Anto us explicarà com vam treballar el color i en què ens vam inspirar.

 

Un cop ja teníem la història preparada vam pensar com la portàvem a terme. Per fer la nostra pel·lícula ens va servir veure “Males Terres”: en aquesta pel·lícula vam treure com el director tractava els colors i com els havia triat. També vam veure que quan l’estat d’ànim dels personatges canviava, el director decidia buscar diferents colors, o diferents enfocaments (flou, nítid) o diferents llocs. Abans mai no ens havíem fixat en aquestes coses i ara ens hi fixem més.

 

Nosaltres vam pensar que al principi del curt tindríem colors vius, com el verd, el groc i el vermell i, quan la protagonista es posa trista, aniríem canviant a colors més foscos, com el blau.

 

El rodatge va anar molt bé, però un del inconvenients el dia de gravar va ser que a les 10 del matí estava plovent i ens pensàvem que no podríem rodar. Més tard, el temps va millorar, però va quedar inestable, però no plovia, de manera que la continuïtat del film no és gaire bona. De vegades feia sol i d’altres núvol i per això vam haver de repetir algunes preses alguns cops. A causa de la llum, la continuïtat no era bona i vam haver de treure alguns plans o canviar-los d’ordre. En definitiva, vam estar gravant el curt tot un diumege i un dilluns.

 

En tenir totes les preses, vam muntar una mica diferent del que teníem pensat en el guió. Havíem pensat que per representar tristesa la protagonista és posava una jaqueta negra, però a final , per continuïtat, vam descartar el pla on es posava la jaqueta, de manera que als últims plans apareix amb jaqueta negra, però l’espectador no veu en quin moment se la posa. Ara la Maria ens explicarà com va quedar finalment el guió i alguna anècdota del rodatge.

 

El guió final del curtmetratge explica la història d’una nena, la Lola, que surt de l’entrenament de bàsquet i, en Francesc, el noi que s’encarrega de cuidar-la per les tardes, va a buscar-la. Mentre ella compra el berenar, en Francesc es distreu parlant amb els seus amics. La Lola se sent sola i, resignada i trista marxa.

 

Una de les característiques més curioses del nostre curt ha estat la constant piuladissa de les diferents espècies d’ocells que hi ha al poble: merles, puputs i rossinyols. Al mateix temps, les campanes de l’església de Sant Pere i les de l’Ajuntament dringuen constantment.

 

En el pla on els amics del noi parlen, hi havia un gos, però al final no va sortir perquè l’enquadrament és de mig cos en amunt i el gos no entra al pla. Esperem que la resta, tot el que sí que ha entrat al pla, us hagi agradat. Moltes gràcies.

Preparant la presentació

El dia 26 presentem els curts al Liceu Francès de BCN. Qui fa la presentació? Qui explica com ha anat el rodatge? Qui ens fa cinc cèntims de com ho hem preparat tot? Qui farà un resum dels fragments que hem vist i que més ens han inspirat? Encara ens queda molta feina!preparacio.jpg

El nostre rodatge

Ja estem ultimant el rodatge: plou i fa sol, però ens en sortim.

fotoscomosehizob1bloc.jpg

Si voleu veure més fotos del rodatge, les teniu aquí:Fotos GRUP B

Ja podeu veure les nostres pràctiques!

Ja podeu veure com ens han quedat les nostres pràctiques un cop muntades a l’apartat Pràctica central.

Esperem que us agradin!!

També ens fa molta il·lusió poder veure les vostres ben aviat!

JA HEM FET LA PRÀCTICA CENTRAL

Desprès de treballar preparant el guió, d’haver fet les localitzacions i de programar la gravació ens ha sortit una pràctica força reeixida, cada un de nosaltres ho ha viscut d’una manera diferent, però tots amb il·lusió i emoció.

PREPAREM EL GUIÓ

guió3guióguió4

guió5 guó2

GRAVEM

GB1-1GB1-2GB2-3

GB1-3GB1-4GB1-7

GB1-8GB1-9GB1-9

LES NOSTRES VALORACIONS

JUDIT PARÈS

La practica central

Pràctica central consisteix en filmar una espera que no es resol.

Nosaltres vam filmar a l’IES Can Puig , a la “sala d’actes” juntament amb els de del institut.

La nostra espera era que un noi d’11 anys esperava que la noia que li agradava entrés al cinema perquè havien quedar, però no entrava.

Em pensava que l’estona que estaríem gravant seria més curta, que no trigaríem tanta estona en gravar-ho, però vam sortir de Can Puig a l”/4 de 6 de la tarda.

Crec que la nostre pràctica central va quedat força bé, però hi havia alguna escena que podríem haver repetit.

Les emocions que després la protagonista en la pràctica central són:

1r: il·lusionat, feliç i content.

2n: preocupat.

3r: soledat i tristesa.

OLIVIA ARAU

La pràctica central

Jo he estat a les dues practiques centrals però nomes explicaré una:

Les emocions que desprèn la protagonista en la practica central són:

– La protagonista: 1r felicitat i emoció, 2n tristesa (per esperar tant), 3r desesperada.

Varem filmar al Ger (al pati del Ger). Havíem de fer 7 plans durant uns 7 minuts. Ho vam fer amb l’IES Can Puig.

La nostre protagonista es diu Maria i té 11 any

<!–[if !vml]–>
<!–[endif]–>

Marc Muñoz Mulet

Jo vaig passar molta vergonya per que era el protagonista. La practica central va anar molt bé, ho vam repetir 3 o 4 vegades. Ho vam acabar a temps o sigui a l’hora.

Al rodatge teníem que fer 7 plans i vam faró. Va anar molt bé la pràctica central.


CARLES

El guió: El vam començar per les característiques tenint en compte que tenia d’estar esperant algú o alguna persona. Vam decidir què ho faríem sobre l’espera d’una persona al bus.

Les gravacions: Jo vaig enviar de dia però vaig aprendre igual sobretot amb la càmera perquè hi havia coses que tenia dubtes però ja no els tinc, va costar gravar perquè l’actora mirava molt a càmera.

GB2-2GB2-1GB2-4GB2-5

Preparem la pràctica central

El grup B-2 (Maria, Ot, Olivia, Lola, Flor i Anto) ha anat a fer les localitzacions per la seva espera: una noia que espera que la seva amiga li faci cas mentre estan al cinema. Davant el mirall la Maria es pinta els llavis, a l’exterior la Maria espera que arribi la seva amiga, un cop dins la sala busquem quina és la millor manera de veure la pnatalla on es projecta la peli i quin és el millor enquadrament per captar les mans de les amigues quan s’ajunten. Aquí teniu unes imatges del grup treballant.
localitz-a2-01.jpglocalitz-a2-02.jpglocalitz-a2-03.jpglocalitz-a2-04.jpglocalitz-a2-05.jpglocalitz-a2-06.jpg

Exposem els projectes fotogràfics a Can Puig!

Avui (11 de febrer) hem preparat l’exposició dels projectes fotogràfics al vestíbul de l’IES Can Puig. Ha estat una feinada, però ens ha quedat molt bé. Ja podeu venir a veure l’exposició quan vulgueu!
expo-colors-02.jpgexpo-colors-03.jpgexpo-colors-04.jpgexpo-colors-05.jpgexpo-colors-06.jpgexpo-colors-07.jpg

Cinema en curs: valoració del rodatge Lumiere

Després d’haver anat a fer les localitzacions indicades (havent pensat abans cadascun sobre que era el que volia filmar i com), vam començar amb els rodatges. Ens vam repartir en grups i reunir cadascun un dia en concret per realitzar segons quins rodatges. Tot estava organitzat per tal que cadascú pogués realitzar una feina diferent dins de l’àmbit cinematogràfic.

Rodar no va ser complicat: gracies a les indicacions de cada director, la gran majoria va sortir satisfeta del treball col·lectiu i els resultats que havíem obtingut degut a la col·laboració de tots. Hi van haver moments de tensió inevitable, en els quals va ser indispensable tenir una mica de paciència però, ha valgut la pena.

El resultat: 28 curts dirigits per diferents alumnes de CEIP La Riera i alumnes de l’IES Can Puig, que actualment estem editant amb l’Adobe Premier.

Un peto!:D

Fem de germans Lumière!

CHRISTIAN

En una de les 3 fotos que he escollit, se’m veu dient-li al càmera, que era el Pau, com volia el meu minut Lumiere. Darrera nostre es veuen els companys de 5a i 5b com observaven la gravació.En la segona foto que he escollit se’ns veu a mi i a la Meritxell escollint el lloc on situava la càmera per gravar. No se’ns veu molt bé. El que més es veu és el cartell de RIBES. I a la tercera foto, estem muntant el trípode i la càmera, els de equip de so connecten els auriculars i preparen la perxa. Christian

JOAN – CAN PASCUAL

Hola sóc en Joan Bogunyà i us estic ensenyant tres de les fotos del meu Minut Lumiere a Can Pasqual una pastisseria de St. Pere de Ribes. És aquell Minut de com fan el pa l’heu vist?Si l’heu vist, digueu-ho si està bé, m’agradaria que ho diguéssiu.

GRÀCIES

Joan Bogunyà

JUDIT – LES OVELLESEl minut que jo vaig filmar era de les ovelles.Jo vaig filmar unes ovelles grans venien del fons cap a nosaltres i un senyor obria una mica una porta perquè les ovelles petites anessin amb les grans.

L’enquadrament estava força bé. Perquè es veien 2 menjadores de les ovelles: una al costat dret del pla i l’altre al fons del pla, que continuava cap a la dreta. Una porta que comunicava les ovelles grans amb les ovelles petites. Al costat esquerre hi havia com un mur baix per on quan vaig filmar el minut Lumier un ovella petita es va escapar. I també per el costar dret hi havia com una balla per que les ovelles no pugessin passar per allà.

Directora: Judit

Càmera: Tadeu

So: Miguel

Assistenta: Olivia

OLIVIA – EL CARTER

Hem fet un minut lumiere.En el meu minut, he filmat un carter que anava per un carrer ficant les cartes. La veritat es que varem arribar una miqueta tard, mitja hora. Però això ens va donar més temps de preparar-lo. Va anar molt bé! En comparació de el meu germà que va arribar dues hores abans! En aquest minut jo era la directora. També al minut la gent que m’ajudava era:-Càmera: Miguel

-So: Tadeu

-Assistent: Judit

OT – UN DIA ESPECIAL

Hola sóc l’Ot, jo vaig fer la sortida del col·legi perquè m’agrada veure com surten els nens i nenes.

Quan em van dir quin minut volia fer jo vaig dir

Ràpidament que volia fer el minut de la sortida del col·legi,i just d’aquell moment vaig filmar el meu MINUT LUMIERÈ

PAU – MINUT LUMIÈRE. UN DIA NORMAL

La meva intenció a l’hora de decidir el meu minut, era mostrar un divendres de mercat. És un dia que hi ha molt de moviment: passen cotxes, gent que va i que ve o va al mercat.

Em va agradar molt el meu equip perquè estava molt coordinat i per tant jo crec que la feina va sortir molt bé.

Va costar trobar l’angle i el pla, ja que jo no ho tenia molt clar.

Vaig tenir la sort, molta sort, que va passar un autobús a meitat del minut.

El joc de colors amb els cotxes, el cel i els arbres, també em va encantar.

El meu minut en general, per a mi, va ser un èxit total.

Voldria la vostra opinió. Gràcies.

Pel·lícula pintada a mà i amb música

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/B6U2Vc7jmrU" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Si voleu veure més fotos d'aquest dia... cliqueu aquí

Trobada d’agermanament

Pel·lícula (pintada a mà) realitzada pels alumnes dels CEIPs Riera de Ribes, Espronceda i Bordils durant la jornada d’agermanament

[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/lMM-K1TFY6A” width=”320″ height=”240″ wmode=”transparent” /]

Filmant minuts

Minut Judit

La Judit ens va deleitar amb una magnífica localització: el corral de Can Coll.

p1010805.JPG

L’espai i la llum eren de pel.lícula.

p1010824.JPG

Tots vam poder gaudir d’aquest memorable moment.

p1010875.JPG

I no només els alumnes i professors. També les ovelles!!!

p1010883.JPG

Potser estem descobrint a futurs professionals del setè art.

El que és segur és que estem descobrint llocs del poble que mai no ens havíem fixat.

p1010826.JPG

Els nostres minuts……

Aquí hi ha els nostres projectes i les primeres idees, algunes més pensades que les altres però crec que poc a poc ens en sortirem!!!!

m ot

OT

Sortida del cole, per què és un lloc de moviment.Vist des de la rampa quan surt tothom.Té semblança a la sortida de la fàbrica només canviaque no són treballadors són pares mares i nens.L’hora seria a les 5 de la tarda.

ZOA

Espera a l’autobús, gent esperant asseguda als bancs , s’aixequen i surten de pla, desprès passa un autobús ple.S’assembla al minut del tren però no es veu quan arriba.Es titula “Sortida de l’autobús “Lloc plaça del bus entr les 10.30h i 10.38h dons es l’hora que la gent surt per anar a treballar.

MARC

Sortida al pati. A les 11.40H.

JOAN

Arribada de l’autobús, lloc a la plaça del bus. A les 10h quan arriben els estudiants i amb el soroll de la gent i del bus.

LOLA

AL parc de les piscines, hi ha molts colors i moviment. Al costat de la tirolina a unes deu passes de la sortida.Ha de sortir nens jugant i les mares esperant i la tirolina que creua pel davant.L’hora a de ser a 1/4 de 6 de la tarda . Es sentiran rialles, pasos, veus, ocells, sorool d’arbres en moviment….m.lola

MARIA

“Retorn als inicis”.Lloc: Llar d’infants per què els nens petits es mouen i porten molts colors.M’agradaria posar la càmera a l’alçada dels nens i que es veiessin les cames dels pares. M’agradaria veure la dinamica del moviment, nens i nenes corrent i caminant , s’obre la porta i els pares entren….La posició de la càmera , seria davant la porta una mica a la dreta.L’hora bona seria a les 12 h. quan surten .

JUDIT

Lloc:La carretera dels cars davant de la llard’infants El Cargol m’agaradria que sortissin els nens de la llar, els cotxes i sobretot les maquines.La bona hora seria de 12h. a 1h  EL so serà el de les maquines treballant.

OLIVIA

El carter a la plaça de la biblioteca.El titol sería:”El carter” i l’hora bona sería entre 10h i 11h del mati.m.olivia

Minuts a punt?

Filmar el nostre minut ja ens està portant uns quants mal decaps: On? Com? Quan? I el so? Ens deixaran? Això s’hi val? No estarà molt vist? No estarà mal vist?

 

De moment, hem tingut aquestes idees:

 

 

TADEU: Sessió de patinatge i skate al half filmant des de dalt de la rampa de manera que, de tant en tant, algun patinador ocuparà gairebé tot l’enquadrament perquè s’aproparà a la càmera pujant dalt de la rampa.

 

FRANCESC: a) Un noi menjant una poma al pati prop de la càmera i al fons els alumnes jugant a les pistes. b) El creixement de la gespa durant un minut. c) Una classe mentre els alumnes fan un examen.

 

ANNA: a) Filmar una persona que va al Fotoprix a fer-se unes fotos de carnet. b) La graderia de l’Espai Blau (les piscines) des de la piscina exterior (joc de vidres i de reflexos de l’aigua) mentre els nens petits van a fer una activitat: ells queden en primer pla i al fons les graderies amb els familiars que se’ls miren.

 

ANTO: El pati de la llar d’infants (les monges) des del carrer: nens i nenes jugant i gent passant pel carrer.

 

DIEGO: a) El pati de l’institut en picat (des del terrat) en elmoment d’entrada o sortida del pati. b) Entrada al bar dels alumnes a l’hora d’esmorçar amb la càmera situada a l’interior de la cuina

Apunts sobre càmera

En els últims dies hem après un munt de coses sobre el cinema, però n’hi ha una especialment interessant: l’ús de la càmera i tots els paràmetres a tenir en compte a l’hora de capturar imatges i so.

Com que els continguts eren complexos hem pensat que no estaria malament penjar els apunts de la “llibreta verda” per poder-los recordar millor. Aquí els teniu:

Host unlimited photos at slide.com for FREE!càmera

Host unlimited photos at slide.com for FREE! apunts

Càmara                    Apunts

camara.jpgcamara-005.jpg

Històries Lumière

Avui hem vist 4 vistes Lumière:

– La sortida de la fàbrica (les tres versions)

– Arribada del tren a l’estació

– L’enganxall del camió

– Dones netejant roba al riu

Després de veure les vistes hem comentat com estaven filmades (on estava la càmera, per què, etc). I després, mentre uns anàvem a filmar, els altres ens hem inventat una història a partir de l’home que passa amb un paquet a la mà a “L’enganxall del camió”. Aquí la teniu:

L’HOME DEL PAQUET

 L’home del paquet ha de marxar de la ciutat. Però deixa enrere una cosa molt important: la seva estimada. Dins del paquet porta una carta d’amor. En aquesta carta li diu adéu a ella però li diu una cosa que la consola: el podrà continuar veient en una pel·lícula que aviat sortirà, dels germans Lumière………..

Ja hem començat!

Ja hem començat els tallers conjunts: nois i noies de 1r de batxillerat amb nens i nenes de 5è i 6è de primària. Aquests treballs amb alumnes d’edats diferents acostumen a deixar-nos sensacions molt intenses i molt enriquidores. De les quatre hores que hem compartit en la primera sessió, n’hem pescat aquest moment:

sessio-1-annalola-1.jpgsessio-1-annalola-2.jpg

Pràctica 1

Hem anat a la masia vella de Can Puig i, pels seus voltants, hem buscat espais i racons que ens han inspirat: una foto sense personatge i l’altra amb personatge. A veure què us semblen:

Joan Bogunyà (CEIP Riera de Ribes)

P1JOANB

A la meva foto ensenyo un grup de fulles d’una figuera que a diferencia dels altres arbres te la fulla gran i rara que al ser tantes fan contrallum i tenen tres nervis i d’altres en tenen un.

Marc Muñoz (CEIP Riera de Ribes) 

A la tardor es la caiguda de la fulla el paisatge canvia de color. Els camps i els boscos es preparen per a hivernar. p1 marcm

CASTELL INVISIBLE, Maria Rodriguez (CEIP Riera de Ribes)

p1maria
Veieu el castell ¿?…A mi em costa una miqueta veure’l. Com em va dir la Meritxell , “on es el castell? ““Mira, està aquí, al darrera del pi”.Quan vaig triar la foto no hi era però justament quan vaig prémer el botó per fer la foto un vent molt fort va portar el pi fins aquí !!!.Aquesta foto me l’he estat mirant i mirant , i al final m’ha acabat agradant.Ves per on aquesta foto no me l’esperava així , ha quedat tot al revés del que jo volia fotografiar però…Maca i divertida… !!!

 Lola Carandell Widmer  (CEIP Riera de Ribes)
p1lola

NATURA DE TARDOR

Plantes, flors, fulles caigudes,

brisa suau, mar i dunes.

Natura de tardor,

tendra i tranquil·la,

 un bon moment,

                                                                              per passar a la vida.

 

L’ESQUIROL, Zoa (CEIP Riera de Ribes)
p1 Zoa
L’altre dia vaig veure un esquirol en un arbre, però quant vaig voler fer la foto em vaig equivocar i em va sortir el fons borrós, i quant ho vaig tornar a intentar s’havia esfumat… crec que el vaig espantar i va anar a buscar la mare Zoa

Ot (CEIP Riera de Ribes)

p1ot

Jo quan tenia 10 anys em vaig tallar la gemma de el dit petit de la mà dreta ara us explico la història.

M’ estava a casa meva de estiueig a Port del Compte , ens estàvem a punt de tornar cap a St. Pere de Ribes i jo estava tallant llenya amb la destral per què allà feia molt de fred i el tronc em va caure per una baixadeta molt curta , el vaig intentar agafar amb la destral i em vaig tallar quasi tota la gema del dit petit de la mà dreta, em vaig agafar el dit i vaig anar directe cap a casa corrents i cridan, el meu pare me’l va netejar i varem tornar a casa.

Diego (IES Can Puig)

p1-diego-01.jpg   p1-diego-02.jpg

Anto (IES Can Puig)

p1-anto-1.jpg   p1-anto-2.jpg

Francesc (IES Can Puig)

p1-fcesc-1.jpg   p1-fcesc-2.jpg

Anna (IES Can Puig)

p1-anna-01.jpg   p1anna-02.jpg

Tadeu (IES Can Puig)

p1-tadeu-01.jpg   p1-tadeu-2.jpg

Flor (IES Can Puig)

 p1-flor-101.jpg  p1-flor-2.jpg

David (IES Can Puig)

p1-david-1.jpg   p1-david-2.jpg

Presentació del personal ribetà

david-flautes.jpgEm dic David Puertas i sóc professor de música a l’IES Can Puig de Ribes. Què hi faig jo en un projecte de cinema? Doncs aprendre. I passar-m’ho bé. I treure coses de dintre. I omplir-me amb coses de fora. I pensar. I deixar que les neurones (les poques que queden) voltin i tombin lliurement. I que es connectin de diferents maneres: ara del dret, ara del revés… Com quan llegeixo poesia: segurament no entenc res del que l’autor em volia dir, però m’ho passo tant bé! Fa 20 anys vaig estudiar Ciències de la Comunicació i la passió per la imatge allà va quedar. Aparcada fins a millor ocasió. Crec que l’ocasió ha arribat.

imagen-1.pngSempre m’ha fascinat l’ull…que et contempla…et reflecteix…et permet mirar …actuar …com el mirall d’Alicia que mostra els dos mons…tan reals que es barregen i es confonen. Concepció Lara “No crec que els escriptors , pintors o cineastes treballin perquè tinguin quelcom concret a dir: més aviat per reflectir allò que senten.” Stanley Kubrick

anna-r.jpg em dic anna rosenberg i sóc una de les participants d’aquest curs. aprecio la pintura, i m’agrada pintar, però no se’m dóna bé. m’apassiona la música, però mai he tingut la paciència per aprendre totalment a tocar un instrument. suposo que estic buscant una nova manera d’expressar-me, ja que de moment només sé recórrer a les paraules. em fascinen totes les variants de l’art, i el cinema n’és una que m’encanta. crec que serà fantàstic parlar a través d’una càmera i que m’escoltin amb els ulls…

fotopendent.jpgEm dic Tadeu Dreyer, sóc alumne de 1r de batxillerat de l’IES Can Puig. Aquí hi és la meva foto, perfecta per aquest projecte. M’agrada escoltar música, dibuixar, el cine, etc. Així que espero que també m’agradi aquest projecte, que segur que és divertit.

diego.jpg Hola… D’alguna manera cal presentar-se. Em dic Diego, tinc 16 anys i estic a 1er de batxillerat de l’IES Can Puig. M’encanta escoltar música, el dibuix, i l’harmònica que és l’altre de les meves aficions. Cinema en curs és un projecte que interessa a tots, mai ens havíem endinsat tant al cinema i segur que serà una bona experiència.

francesc.JPG francescmandala.jpgSóc el Francesc, toco el baix elèctric i com veieu, em distrec fent “mandalas”. No he treballat gaire amb el cinema, però sempre he gaudit del so i de la imatge per separat. Per això espero que el cinema m’obri portes per descobrir noves maneres d’experimentar amb aquestes formes d’art, apart de ser una nova manera d’expressar-me.

flor-anto-1.png Bon dia companys i companyes de cinema en curs! Som la Flor i l’Anto de l’IES Can Puig. Guardem molta emoció per aquesta activitat, Tranquils, doncs no farem cap calamitat (yeah) Ens agrada el cinema Ens agrada molt actuar No en sabem molt del tema pero voldríem treballar. (aha, aha) Sóm molt creatives Sóm originals A qui se li acudiria Fer-vos aquest rap. Ens agraden molt les festes Ens agrada molt viatjar I fer coses com aquestes Que ens facin disfrutar! Sóm gent de Ribes Sóm musicals Serem com dues nines Aprenent a caminar. Ale! un petó a tothom i gràcies per haver llegit el nostre meravellós rap (yeaaaaahhh) Anto(esquerra) Flor (dreta).

Lola

Hola sòc la Lola Carandell Widmer, tinc 10 anys i faré els onze al 22 de maig, tinc els ulls blaus i el cabell castany. M’encanten els animals i els nens i nenes petits, tinc una gateta que es diu Cleta. Els colors que més m’agraden són: el taronja i el negre. Tinc un germà que es diu Matias i té 17 anys, m’agrada la música i toco: el piano, la flauta, el violí i la guitarra. Ahir em va passar una cosa molt xaxi, però és secreta. Joan

Hola em dic Joan Bogunyà i tinc 10 anys. Sòc bromista i divertit però també m’enfado ràpid. A mi m’agrada jugar a fet i amagar, jugar a futbol però el meu esport preferit és el tennis!!!

OtHola em dic Ot. Tinc 11 anys. Jugo a basquet amb el mini B. M’agrada el futbol i sòc del barça! Tambe sòc del DKV. Visc a St. Pere de Ribes i vaig a l’escola Riera de Ribes.

Judit1Hola, sòc la Judit i tinc 11 anys. Tinc el cabell castany fosc i una mica curt. No sòc ni alta ni baixa, medeixo 1’40 cm.Vaig néixer l’ 1 de Febrer del 1997, tinc una germana que es diu Marta i té 14 anys. M’agrada llegir, tocar el piano. Jugar a futbol, muntar a cavall,… Adéu!!!

Marc1Hola em dic Marc i tinc 10 anys i M’agraden els cavalls i els gossos.

MAria1

Hola em dic Maria Rodriguez i Gonzalez, tinc 10 anys. Vaig néixer el 21 de gener de 1998.Tinc els cabells llargs, de color castany i els ulls de color marró fosc. M’ agrada fer de tot, sòc molt atrevida, una miqueta vergonyosa i molt moguda. Desprès tinc el meu grup preferit de musica, TOKIO HOTEL, que d’aqui poc tornen a fer un concert a Barcelona, i tinc moltes ganes d’anar-hi. !!…

OLOivia1Hola,Sòc l’Olivia.Tinc 11 anys. Sòc bastant alta, tinc els cabells marrons i els ulls blaus. M’agrada dibuixar i també m’agrada el circ o les acrobàcies. Els meus esports preferits són:-Capoeira-Futbol-Circ- Gimnàstica. Tinc un germà que es diu Francesc i té 15 anys. També m’agrada el cinema , per això faig aquest racó.

Zoa Hola! Sòc la Zoa i tinc onze anys.Sòc bastant alta, rossa i amb els ulls marrons molt foscos. El companys i companyes de classe diuen que sòc estudiosa, simpàtica i bona però quan m’enfado ja no sòc tant simpàtica.M’agrada molt llegir i jugar a fútbol; peró des de petita que m’agradava molt actuar i fer teatre. Adèu!!!