Pel·lícula pintada a mà i amb música

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/B6U2Vc7jmrU" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

 si voleu veure més fotos d'aquest dia cliqueu aquí

4 Respostes a “Pel·lícula pintada a mà i amb música”

 1. jcg Diu:

  Ha quedat super xula la pel·licula !!!

 2. Ana i Lupe ceip els Xiprers Diu:

  Es molt artístic i original ens ha agradat molt .

 3. oan Sodupe i Quim Matheu Diu:

  El projecte fotogràfic que ens ha agradat més, és el projecte de la Bruna, perquè totes les fotografies tenien una semblança, ja que en totes, hi havia el color verd, de diferents maneres, i alguns tons diferents, però en totes un dels colors principals era el verd. L’altre projecte fotogràfic que es pot veure, no entenc quina idea segueix, perquè en dues fotografies són colors clars, però en una el color que predomina és el verd (no sabem, si és un error, i és del projecte anterior), i la segona fotografia tampoc l’entenc, perquè, té una mica de colors clars, però també hi ha el blanc i el blau del cel i de la paret. Una última pregunta, de quantes fotografies eren els vostres projectes fotogràfics?

 4. Glòria Puertas Diu:

  Al final ens ha quedat molt bé, la pel·lícula, eh! M’ha encantat, porta un ritmillo…

  Glòria

  CEIP Riera de Ribes

Deixa una resposta