Estrena del film al bloc

Ja es pot veure La pilota rosa al bloc.
El trobareu a l’apartat film final del nostre bloc.

 

caratula

VIDEO FOTOGRÀFIC FILM FINAL

Els alumnes de sisè del Ceip Espronceda, us mostrem les fotografies de les sessions de gravació de la nostra pel·lícula, La pilota rosa. Esperem que us agradi, tant com a nosaltres.

sise2.jpg

 

[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/DXJL1nhirKI” width=”320″ height=”240″ wmode=”transparent” /]

FILM FINAL ” LA PILOTA ROSA “

Al llarg de tot el curs hem fet diversos rodatges com: els Minuts Lumière, Pràctica Central per poder arribar a fer el nostre film final “La pilota Rosa.

La nostra pel·lícula tracta, d’un nen que no marxa de vacances i es queda sol al seu barri sense amics i ….

La idea principal va sorgir, a partir de la història que va explicar la nostra companya Drifa quan va conèixer en Baldomero. Com a tots ens va fer molta gràcia, a partir d’allà va néixer la nostra pel·lícula, basada en fets reals de la vida quotidiana d’una companya de classe. Per aquest motiu, ha estat gravada al nostre barri, sobretot al Parc Central.

La pilota rosa no es podria haver realitzat sense l’ajuda del nostre professor de cinema  Àlex. Ja que ell, ens ha ensenyat tot el que sabem de cinema i sobretot, ens ha ajudat a saber prendre les nostres pròpies decisions i ha treballar en equip.

Per poder fer la nostra pel·lícula, el primer que vam fer va ser crear una història entre tots. Tot seguit, la vam dividir en deu preses i vam anar a fer les localitzacions. A continuació, es vam triar els personatges i vam assejar les escenes. Al llarg dels dos dies de rodatge, vam anar per grups on cadascú tenia una tasca assignada ( director, so, càmera, micròfon, script i fotografia )i que era rotativa.

El què ens va crear més dificultat al llarg de tot el rodatge, el que canviaríem de la nostra pel·lícula és:  

   
   

ioana.jpg

El que més hem va costar de fer quan estava al rodatge va ser: no fer soroll, controlar el so i no moure el micròfon.
Del nostre film, no canviaria res, perquè la pel·lícula ens va costar molt fer-la i està feta amb tot el nostre esforç i amb molt de treball en equip.
Estic molt satisfeta amb el nostre resultat, perquè és molt divertida i m’ho vaig passar molt bé treballant en equip.
   
   
El que més m’ha costat de fer quan estava al rodatge va ser gravar, ja que vam haver de repetir moltes vegades la mateixa presa, perquè sempre mirava a càmera o no corria quan tocava …
Jo no canviaria res de la pel·lícula, perquè ens ha costat molt fer-la i ens ha quedat molt bé. I estic molt satisfet del nostre resultat.
guillermo.jpg

 

   
   

katherine.jpg

El que més hem va costar de fer durant el rodatge va ser aguantar el micròfon durant molt de temps, ja que havíem de repetir moltes vegades l’escena. Això hem va cansar molt.
Del nostre film no canviaria res, perquè tot m’ha agradat molt i sobretot, m’ho he passat molt bé amb els meus companys.
Estic molt satisfeta amb el nostre resultat perquè m’he esforçat molt i he treballat molt en aquest projecte, que ha estat sorprenent. Li dono les gràcies als dos professors que ens han ajudat molt, Àlex i Mar.
   
   
El que més m’ha costat de fer, ha estat prendre decisions, com on posar la càmera per poder gravar el pla, ja que l’Àlex hem feia dubtar. Això és bo, perquè així aprens a prendre les teves pròpies decisions.
Jo no canviaria res del nostre film, perquè m’ha agradat el què he fet. Estic molt satisfet, ja que m’ha agradat molt fer de director, prendre les meves pròpies decisions i comprendre el cinema.
baldomero.jpg

 

   
   

drifa.jpg

El que més em va costar de fer durant el rodatge va ser, col·locar la càmera, perquè no sabia on posar-la.
Del nostre film no canviaria res, perquè crec que ho hem fet molt bé per ser la primera vegada que fem cinema.
Estic molt satisfeta amb el nostre resultat, ja que tots ens hem esforçat molt perquè sortís bé la pel·lícula.
   
   
El que més m’ha costat de fer ha estat ser directora, perquè no sabia com dirigir. 
Jo canviaria del nostre film els actors, perquè quan gravàvem, miraven tota l’estona a la càmera i vam haver de fer una presa vuit vegades, perquè sortís bé i tots ens vam cansar molt.
Estic molt satisfeta del nostre film, ja que hem treballat i esforçat molt i hem posat la nostra vida.
hujeji.jpg

 

   
   

christopher.jpg

El que més em va costar va ser, decidir-me per una idea per poder fer la història, ja que sortien moltes i no sabia quina triar. Al final vam triar la història de la Drifa.
Del nostre film no canviaria res, perquè crec que tot està bé i no canviaria res.
   
   
El que més m’ha costat de fer ha estat aguantar el micròfon.
Jo no canviaria res de la nostra pel·lícula, perquè m’ha agradat molt el resutat final. Estic molt satisfeta del nostre film, ja que han sortit les meves idees i la dels meus companys.
Nosaltres hem fet aquesta pel·lícula, amb un professor que val molt la pena aprendre cinema amb ell. GRÀCIES!!
joseline.jpg

 

   
   

leonela.jpg

El que més em va costar de fer durant el rodatge, va ser estar callada mentre gravàvem.
Del nostre film no canviaria res, perquè tot ho vam fer molt bé gràcies a l’Àlex.
Estic molt satisfeta amb el nostre resultat, ja que tots hem treballat molt bé.
   
   
El que més m’ha costat de fer ha estat l’escena deu, que era on jo sortia. Estava molt nerviosa, però em vaig concentrar molt i al final va sortir tot bé i vaig estar més tranquil·la.
Jo canviaria els papers, ja que a mi em va costar molt fer-ho, perquè em feia molta vergonya, però ja ha passat. 
Estic molt satisfeta amb tota la meva feina, ja que la vaig fer bé, però ho podria haver fet millor. Tot i així, a mi m’ha agradat com ha quedat la nostra pel·lícula.
rocio.jpg

 

   
   

vanessa.jpg

El que més em va costar fer durant el rodatge va ser muntar tot l’èquip de gravació, ja que el trípode pesava molt i la càmera costava molt posar-la bé.
Del nostre film no canviaria res, perquè a mi m’ha agradat molt i espero que a tots els agradi com a mi.
Estic molt satisfeta amb la nostra pel·lícula, perquè ho hem fet tots junts i ens hem esforçat molt, però sobretot el Wilson que era el protagonista.

QUI ES QUI…

A l’ agermanament  amb l’escola Riera de Ribes de Sant Pere de Ribes ,  vam veure penjats de les parets de l’escola, uns autoretrats dels alumnes.Ens va agradar tant, que vam decidir fer-ho a Educació Artística amb el Javier.

Cada alumne ha fet el seu autoretrat, després hem fet un muntatge a l’estil d’ Andy Warhol, a la paret de l’entrada de cicle superior. Espero que us agradin, ja que hem posat tots els colors dels quals ens vèiem.

Us proposem que endevineu qui és qui … La resposta, la trobareu penjada més endavant. Esperem que tingueu sort…

 

QUI ÉS QUI?

 

imagen16.jpg  imagen9.jpg   imagen17.jpg imagen25.jpg 
imagen31.jpg imagen33.jpg   imagen18.jpg 4.jpg  
imagen19.jpg imagen27.jpg  6.jpg imagen2.jpg
imagen20.jpg  imagen13.jpg  imagen21.jpg  imagen29.jpg
5.jpg 8.jpg  imagen10.jpg imagen15.jpg

   

wilson.jpg  vanessa.jpg leonela.jpg josselin.jpg

WILSON

VANESSA

LEONELA

JOSSELIN T.

rocio.jpg  katherine.jpg aitor.jpg aissatou.jpg

ROCIO

KATHERIN

AITOR

AISSATOU

ioana.jpg  drifa.jpg christopher.jpg yousra.jpg

IOANNA

DRIFA

CHRISTOPHER

YOUSRA

christian.jpg  soukaina.jpg baldomero.jpg hujeji.jpg

CRISTIAN

SOUKAINA

BALDOMERO

HUJEJI

manuel.jpg  johan.jpg andrea.jpg francisco.jpg

MANOLO

JOHAN

ANDREA

FRASQUITO

GRAVACIÓ PRÀCTICA CENTRAL ” Les claus “

El nostre grup estava format per Aïssatou, Soulikaina, Rocio,  Joselin.Z, Josselyn.T, Baldomero,  Jhoan i Wilson. Vam gravar el dia 5 de març, justament aquest dia feia molt de fred i molt vent. Per aquest motiu, ens va costar una mica fer el so. A cada presa ens tocava fer de càmera, fotògraf,director, so, actors… el que fos necessari.

La nostra història la vam gravar al portal de la casa de la Josselyn T. La primera presa, la vam gravar quan sortia del col·legi l’Aïssatou, Soulikaina, Josselyn.T i Jhoan. El director va ser el Wilson, va fer molt bé la seva tasca, ja que va decidir com volia el pla y va quedar molt bé. Després, de gravar com sortíem del col·legi, vam gravar com la Aïssatou arribava al portal de casa seva. Allà vam gravar la resta de les preses. Quan estàvem gravant, el pare de la Josselyn T. ens va estar gravant des del balcó de casa seva, com gravàvem. A l’última presa, la Joselin.Z i la Rocio tenien molt fred i van seure en un racó i la resta vam gravar el final. Tots estàvem contents perquè vam acabar, vam recollir  i ens van anar al col·legi amb molt de fred, però ens ho vam passar molt bé.

pc3-1.jpg  pc3-2.jpg  pc3-3.jpg 
pc3-4.jpg
pc3-5.jpg
pc3-6.jpg 
pc3-7.jpg 
pc3-8.jpg 
pc3-9.jpg 

GRAVACIÓ PRÀCTICA CENTRAL ” L’Amagatall “

El nostre grup està format per Katherin, Hujeji, Andrea, Francisco, Manolo i  Christian. Entre tot el grup vam proposar que l`Alexandra fos la protagonista de la nostra història ja que és molt bona actriu. Després de diverses xerrades entre els components del grup, professors i l’Àlex va sortir la història d’una noia que jugava a cuit i amagar i esperava que l’atrapessin. Entre tots vam decidir titular-la l’Amagatall. L`Andrea va pensar que podíem gravar a una casa abandonada que hi ha al Parc Central i des d´ aquell moment, vam començar a desenvolupar-la. Vam dividir la història en cinc preses i van sorgir diverses idees com: gravar passes que s’apropaven a l´ Alexandra quan aquesta estava amagada, van sortir més actors…
Quan vam gravar ens ho vam passar molt bé, sobretot portant el material de gravació. Ja que el Crhistian, va dir que podia amb totes les coses, però com que estava tan cansat va deixar les coses al terra i nosaltres vam agafar-les i va haver de dir que es rendia.
Abans de començar a gravar, l’Àlex ens va assignar a cadascú les diverses tasques que comporta realitzar un rodatge: producció, direcció, so ( cascos i micro ), càmera i actors i actrius. Al llarg de tot el  rodatge, les diverses tasques van ser rotatives i així tots vam poder fer de tot.  Després de gravar, tots vam recollir i vam anar cap a l’escola.
ama3.jpg   ama2.jpg   ama4.jpg
   
ama5.jpg ama6.jpg  ama8.jpg 
   
ama9.jpg  ama11.jpg ama1.jpg

GRAVACIÓ PRÀCTICA CENTRAL ” L’Espera Equivocada”

El nostre grup que està format per: Christopher, Vanessa, Drifa, Ioana, Leonela i Yousra vam proposar que la Drifa podria ser la protagonista de la Nostra història a la pràctica central. A la vegada, vam pensar que un altre protagonista podria ser l’Aitor, però al final vam decidir que fos la Drifa ja que, l’Aitor presentava la festa de Carnestoltes i la Drifa no.

Tots plegats, juntament amb els nostres mestres i l’Àlex, vam pensar en una història on la Drifa esperava a la seva mare dins un cotxe. Una vegada vam tenir molt clara la nostra idea central, la vam dividir en cinc preses, on explicàvem què passava a cadascuna d’elles. En un parell de sessions, la vam escenificar, per poder triar els plànols que volíem fer el dia de la gravació.

El dijous 27 de febrer, vam anar a gravar amb l’Àlex la nostra pràctica central titulada l’Espera equivocada. Quan vam arribar al lloc de la gravació vam muntar entre tots l’equip ( càmera, micròfon, trípode i cascos ) i l’Àlex ens va repartir les tasques que havíem de fer cadascú: director, productor, càmera, so ( cascos i micro) i actriu. Al llarg de tota la gravació, aquestes tasques van ser rotatives i així tots fèiem de tot.

Ens ho vam passar molt bé perquè podíem canviar de tasques a cada presa i vam treballar en equip. Ens va sorprendre, que al Minut Lumière sempre algú parlava quan es gravava i aquesta vegada, a la pràctica central, quan el càmera deia gravant ningú va parlar. Ja tenim moltes ganes de fer el  nostre film final.    

   

cot2.jpg cot1.jpg cot3.jpg
cot4.jpg cot6.jpg cot7.jpg
cot8.jpg  cot9.jpg cot5.jpg

PLANIFICACIÓ DE LA PRÀCTICA CENTRAL

plan2.jpg plan1.jpg
plan3.jpg

Durant un parell de setmanes hem estat pensant, parlant i planificant per grups, la nostra Pràctica Central, on el tema central és l’espera. Al principi, ens va costar molt trobar una història amb una espera i que aquesta fos original. Gràcies a l’ajuda de l’Àlex i dels nostres mestres, vam aconseguir tres històries molt interessants amb unes esperes emocionants. Dins de poc les prodreu veure penjades.

    plan5.jpg

 

    plan4.jpg  

 

 

 

Ja hem penjat els nostres projectes fotogràfics!

Si els voleu veure els trobareu a l’apartat ‘projectes fotogràfics’ del nostre bloc.

MINUTS LUMIÈRE

AMBIENT AL BAR DEL JUAN

 

Nosaltres hem gravat la vida quotidiana, d’un matí al bar del Juan.
Ens esperàvem que sortís molt diferent al que ha sortit, ja que ens va sorprendre, que una àvia s’aixequés de la taula d’on estava, perquè nosaltres estàvem gravant i deia que no s’havia pentinat ni maquillat…
El que ens ha resultat més díficil, ha estat estar un minut sense poder parlar. I ens ha resultat més emocionant
donar-li al boto per gravar, perquè només li podíem donar una vegada.
Hem après a treballar en equip i a muntar tot el sistema de gravació.
Rocio i Andrea

lumiere92.jpg

 

lumiere14.jpg

 

 

 

  LA PARTIDA DEFINITIVA

 

lumiere101.jpg

 

Nosaltres hem gravat al Centre cívic quan els avis estaven jugant al dòmino. Ens ha sorprès, que quan estàvem gravant, s`escoltés el mòvil d´un avi. Esperàvem que sortís bé i ha sortit molt bé.
Ens a resultat díficil portar les coses i quan estàvem col·locant-les, no ens enrecordàvem i llavors l´Àlex ens va ajudar.
El més emocionant ha estat agafar una càmera, posar-nos els cascos i gravar.
Hem après a gravar, ha posar la càmera, el micròfon, el trípode i ha treballar en equip.
Leonela i Johan
lumiere111.jpg
  

  

L’ARBRE TOSSUT

 

lumiere1.jpg

 

Hem gravat les fulles d’un arbre del Parc Central del Vallès, de Sabadell. Nosaltres esperàvem, que quan gravéssim, les fulles es moguessin soles. Ens ha sorprès que quan vam anara a gravar les fulles de l’arbre no es movien i que el Francisco va haver de moure l’arbre i una fulla va caure dins la càmera..
Ha estat emocionant quan el Francisco no parava de moure l’arbre i quan queien les fulles de l’arbre, i una d’elles va caure a sobre la pantalla.
Hem après com es munta un micròfon, la camèra, com s’apropa i s’allunya, el zoom, com es posa més fosc i més clar. I sobretot hem après a treballar conjuntament amb els compamys.
  Alexandra i Hujeji

 

 

  lumiere3.jpg

 

  

  

  

DIJOUS D’OFERTES AL MERCAT AMBULANT

 

Nosaltres hem gravat un home anunciant les seves ofertes al mercat ambulant del dijous del barri Espronceda. Esperàvem que sortís bé, i així ha estat. Però ens va sorprendre, que la dona que li havíem preguntat al principi, no pogués fer el seu anunci i vam haver de demanar-li a un altre home.
Per nosaltres ha estat molt emocionant quan  l’home s’ha posat a cridar i nosaltres estavem gravant.
Hem après a muntar la càmera, el micròfon, el ràbel i la pistola. I també què és millor treballar en equip que sol.

  
Wilson i Guillermo

lumiere5.jpg

 

lumiere7.jpg

 

 

  

  EL DELICIÓS FORN DE PA

 

lumiere8.jpg

 

Nosaltres hem gravat un forn de pa quan posaven el pa al i les galetes al forn. Nosaltres esperàvem que a la nostra gravació sortís el pa quan es posava al forn i també la gent mentre comprava. El que ens va sorprendre més, va ser que la noia del forn de pa parlés quan gravàvem, sense que nosaltres li diguéssim res d’això.
Per nosaltres, ha estat molt emocionant realitzar l’activitat. El més complicat, va ser com muntar la càmera, però ens va costar més, saber on gravar.
Hem après a muntar el trípode, el micròfon, a posar la càmera recte en el trípode i a millorar en la propera gravació.
Ioana, Josselyn Taco i Yousra

 lumiere61.jpg

  

 

 

LA FAMOSA FRUITERIA DE KATHERIN I JOSSELYN 

 

Nosaltres hem gravat quan la gent comprava a la fruiteria i estaven molt contentes que els gravéssim. Esperàvem que tot sortís bé i això ho hem fet possible. L’única cosa que no esperàvem era que a la fruiteria, en aquell moment, estigués tan plena de gent.
Ens ha emocionat i ens hem posat molt contentes, quan hem vist que tot havia sortit com ens havia planejat. El més difícil ha estat quan el micròfon s’espatlla i ens vam posar molt nervioses, però després tot es va solucionar.
Hem après a muntar la càmera, el trípode, el micròfon i a posar la càmera en el trípode i a gravar. També hem après, a posar-nos d´acord en què volíem gravar i a treballar en equip.
Josselyn Zavala i Katherin

lumiere12.jpg

 

 lumiere13.jpg

 

 

 

 

Trobada d’agermanament

Pel·lícula (pintada a mà) realitzada pels alumnes dels CEIPs Riera de Ribes, Espronceda i Bordils durant la jornada d’agermanament. 

[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/lMM-K1TFY6A” width=”320″ height=”240″ wmode=”transparent” /]

RODOLINS AMB COLOR

   

El marró

és el color de la tardor

El blanc

és el color de la sang

El negre

és el pebre 

El taronja 

és el color de la monja 

El blau

és el color de la pau

  

El verd

sempre es duu al barret

El taronja

és una esponja

El blau

és la meva clau

El blau

sembla un dau

El vermell

me’l poso a la pell

  

El rosa

fa cosa

  

El lila

sempre està a la fila 

El groc

sempre fa toc-toc

SEGON FOTOGRAMA DE CINEMA EN CURS

Avui ens ho hem passat molt bé perquè ha vingut l’Àlex a fer-nos les pràctiques del cinema, perquè poc a poc ens ensenyarà com es posen tot els materials.Avui, per primera vegada hem utilitzat la càmera de gravar. Hem mirat el micròfon i amb la càmera em gravat la classe i també hem parlat dels materials, de com es muntava un trípode, el capçal… Tot seguit, hem fet pràctiques amb la càmera de com s’apropava i s’ha allunyava, hem mirat com es pot combinar la llum del sol amb la llum de bombeta i també ens a dit que ahir va rodar una sèrie. L’ Aitor i la Josselyn Taco han muntat tots els materials. En el micròfon han posat com un tipus de pistola i també han posat una mena de micròfon gegant perquè no s’escolti l’aire.

La resta de companys, han estat fent fotografies dels colors que podem trobar a la nostra escola. I per grups, ens hem anat tornant.

intervenant1.jpg pedro1.jpg grup.jpg

Aissatou i Josselyn Taco

  

 

 

ELS COLORS DE LA NOSTRA ESCOLA

 

bicicleta.jpg cubs.jpg fulls2.jpg

marro.jpg pedres.jpg rodes.jpg

verd.jpg xinxetes.jpg vestibol.jpg

banc.jpg fulls.jpg porta.jpg

ENS VEIEM DE COLOR…

     

ioana.jpg

El meu color preferit és el verd pistatxo perquè és un color molt viu, el color de la natura i de la felicitat.
El color que no m’agrada és el negre perquè és un color molt fosc, és el color de la mort i és molt trist.
Els meus companys em veuen de color blau fosc perquè és alegre i llampant igual que jo. També em consideren una noia maca,  treballadora, amable, intel·ligent i dolça però, una mica xerraire.
Ioana

 

 

El mu color preferit és el vermell perquè és el color de la bandera del meu  país i de la bandera espanyola.
El color que menys m’ agrada és el color negre perquè és molt angoixant i em recorda a la foscor. A mi em fa una mica de por, ja que no saps què pot passar.
Els meus companys em veuen de color verd perquè sóc graciós, tranquil, tímid, treballador i un molt bon company.
Cristopher

 

 

cristopher.jpg

     

katherin.jpg

El meu color preferit és el groc i blau fosc, perquè són els primers colors de la bandera del meu país i això em dóna molta alegria.
El color que no m`agrada és el negre perquè em dóna molta tristesa.
Els meus companys em veuen de color blau cel perquè sóc alegre, simpàtica i quan ric em brillen les dents i els ulls.
Katherin

 

  
El meu color preferit és el color vermell perquè està a la bandera del meu país i quan el veig em sento bé.
El color que menys m’agrada és el color negre perquè és un color apagat, fosc i per mi és molt lleig.
Els meus companys em veuen de color verd perquè tinc els ulls verds, sóc alegre, bona companya.
Leonela

 

 

 

leonela.jpg

manolo1.jpg

El color que més m’agrada és el vermell perquè és un color molt viu. També perquè és el color de la sang, està a la bandera espanyola, als bolis, a les samarretes, als pantalons… .
El color que menys m’agrada és el blanc pequè és molt trist i molt apagat.
Els meus companys em veuen de color vermell perquè quan ric o el professor em diu alguna cosa em posa com un tomàquet.
 Manolo

 

 

 

El color que més m’agrada és el verd pistatxo i el vermell. El verd pistatxo perquè quan el veig penso en les plantes i el vermell en la síndria .
Els colors que menys m’agraden són el rosa i el lila perquè és de pijas.
Els meus companys em veuen de color verd clar perquè duc unes ulleres verdes i també perquè quan somric dóno felicitat i alegria.
Andrea

 

 

 

  andrea.jpg

baldo.jpg

El meu color preferit és el daurat i el vermell. El daurat perquè hem recorda a la sorra de la platja i el vermell perquè es viu i dóna alegria.
El color que no m’agrada gens és el negre perquè es el color de la foscor i si estàs a les fosques en una habitació fa por.
Els meus companys em veuen de color vermell perquè m’agrada dibuixar cotxes i sempre els pinto de color vermell.
 Baldomero

 

 

M’agrada el color vermell perquè és el color de la sang i aquest color circula pel nostre cos i em dóna vida.
El color que no m’agrada és el color blanc perquè quan algú és mort, té la pell blava i després blanca.
Els meus companys em veuen de color verd fosc perquè sóc inquiet i sovint faig tonteries.
Cristian

 

 

cristian.jpg

wilson1.jpg

El meu color preferit és el blau perquè és el color del meu país i és molt alegre. A més a més, és el color del cel.
El color que no m’agrada és el rosa perquè és un color molt femení.
Els meus companys em veuen de color blau clar perquè sóc tranquil, i sempre intento associar-me amb tothom i sóc molt amic de tothom.
Wilson

 

 

A mi m’agrada el color groc i blau perquè són els colors de la bandera del meu país i també perquè són colors molt alegres i llampants i em donen alegria.
El color que no m’agrada és el color negre perquè es el color de la mort i em recorda a la foscor.
Els meus companys em veuen de groc perquè sóc  llesta, treballadora, amable, alegre i quasi sempre estic tranquil·la.
Josselyn Taco

 

 

 

josselin-taco.jpg

josselyn-zabala.jpg

El meu color preferit és el taronja perquè em dóna molta alegria i em fa pensar en molts records bonics.
El color que no m´agrada és el negre perquè és molt lleig.
Els meus companys em veuen de color groc perquè sóc molt alegre, i els transmet-ho alegria.
Josselyn Zabala

 

 

 

El color que més m´agrada és el groc perquè és viu, clar i alegre. A mi em dóna felicitat com el sol.
No m´agrada el color negre perquè em fa terror i em recorda a la mort.
Els meus companys em veuen de  color groc perquè el sol és groc i per ells jo sóc com un sol.

Drifa

 

 

drifa2.jpg

alexandra.jpg
A mi m’agrada el color blau fosc perquè és l’oceà i m’agrada molt l’oceà.
No m’agrada el color groc perquè no puc escriure amb ell, perquè no és fort.
Els meus companys em veuen de color blanc perquè els dono pau.
Alexandra

 

 

 

El meu color preferit és el blau perquè és un color tranquil. També és el color del cel, del mar i de la felicitat. 
El color que menys  m’agrada és el negre perquè es apagat i molt trist.                         
Els meus companys em veuen color blau perquè sóc honest, treballador i alegre.           
                                                                        Guillermo

 

guillermo.jpg 

 

 

 

vanesa2.jpg

El meu color preferit  és  el rosa perquè és molt  alegre.

El color que no m`agrada és el negre perquè és molt fosc i en fa molta pena, ja que  em fa pensar en els enterraments.

Els meus companys em veuen de color rosa perquè sempre vesteixo amb aquest color, sempre parlo d’ell i diuen que sóc una mica presumida.
Vanesa

 

 

El color groc és el meu color preferit perquè és el color de les monedes, a més a més, perquè quan surt el sol pel matí em diu que avui no plourà i em dóna passió.
El color que no m’agrada és el verd fosc, perquè em dóna tristesa ja que és el color del tancs de la guerra i per això no m’agrada.
Els meus compampanys em veuen de color taronja perquè sóc molt simpàtica, molt treballadora i molt bona amiga.
Hujeji

hujeji.jpg 

 

 

PRIMER FOTOGRAMA DE CINEMA EN CURS AMB L’ALEX

El primer dia que van fer el projecte cinema en curs, vam conèixer l’Alex que és el nostre professor de cinema en curs. Nosaltres, pensàvem que sortia a les pel·lícules, però no surt,  perquè és director de fotografia i a vegades ajuda ha preparar les pel·lícules.

Ens va ensenyar moltes coses, com per exemple: quines coses es necessitaven per fer una pel·lícula i també ens va ensenyar un rotlle de pel·lícula ,i a més a més, vam veure pel·lícules antigues. Una d’elles, era d’una família que anaven en un cotxe i al costat hi havia un altre cotxe, on hi havia un home que estava gravant a la família.A tots ens va agradar la pel·lícula, però ens vam quedar amb les ganes de veure-hi més.

 Ens va agradar molt com era l’Alex, ja que tenia molta paciència amb nosaltres, és molt simpàtic i molt bona persona. I esperem, amb molta il·lusió,  que vingui la pròxima vegada. 

ALUMNES DE SISÈ

LES NOSTRES PETITES HISTÒRIES PER COMPARTIR

El Dissabte m’ho vaig passar molt bé. Em vaig assabentar, que la meva germana està embarassada i m’he alegrat molt, perquè fa temps que jo volia ser tieta. Estic molt contenta, ja que se m’ha complert el meu somni perquè jo volia ser tieta als 11 anys.

Joselin Zavala 

Avui a la classe de gimnàstica hem ballat. Tots ens hem divertit molt i hem rigut molt. Hem fet passos de fama i m’ha agradat molt.

Frasquito

El dissabte vam jugar amb el Badia i vam començar guanyant d’1 gol. El gol el va fer l`Adri. El segon gol va ser del Juanito, el tercer del Víctor, el quart del Juanito també i el cinquè el va fer l`Adri. A la segona part del partit, jo hem vaig caure i un nen em va trepitxar i ara estic una mica lesionat.

Aitor

 El dimarts 23 vaig anar a Andorra als i vaig pujar a un trineu, era molt divertit. Després amb als meus cosins vaig fer un niniot de neu i ens vam fer fotos amb els trineus i el ninot de neu.

Josselyn Taco

 Avui a la classe de la Mar: Avui a la classe de la Mar m’ho he passat molt bé rient, ja que la Mar ha fet unes quantes bromes etc. ! Què xul•la és la classe amb la Mar! És que amb la Mar treballes, i al mateix temps et diverteixes. Jo no sé com ho fa. Baldomero   

Avui dia 21 m’ho he passat bomba. Al mati hem anat ha un cuncurs de de cuina per a nens. Hem fet turrons, boles de coco i un taller per fer el devantal i el gorro. Per la tarda, hem fet una canta al centre cívic Rogelio Soto. Primer han posat música però no ens agradava i després hem cantat nadales. Hem fet un pas de models en el que jo sortia i el meu vestit era molt bonic i tohtom no parava de dir-me moltes coses. Jo no sabia que fer, estava molt contenta i molt nerviosa a la vegada.
Després han posat música de la que ens agrada i ens vam posar a ballar com si estiguéssim bojos.

Hujeji

Els Reis m’han regalat un joc de taula que és semblant al tres en ratlla, però amb lletres; També m’han regalat la PSP amb el joc SMACDAWN 2009  i una funda negra i blanca per guardar la PSP;Unes botes de futbol i un rellotge.   

Aitor

Dissabte vaig anar a Portaventura amb les meves germanes. Ens vam pujar a quasi totes les atraccions. Jo volia pujar a una atracció que és diu Sorio Vacus, però no em van deixar pujar, perquè era una mica baixeta. M`ho vaig passar superbé. Espero que aquest últim any anem d`excursió a Portaventura tota la classe i amb el profe, perquè com és l´ últim any que estem al col·legi, voldria tenir aquest record dels meus companys i del profe.

Leonela

Dissabte vam gravar els animals del zoo; l’ hipopòtam és molt gran, la girafa és un animal que té un coll gran. També he vist un llop que està molt trist.

Ara tinc a casa meva un peix i dos Canaris. M’agraden molt els animals.

Alexandra

A mi les vacances m’han anat molt bé. El dia 6de gener, vaig anar al Carrefour. Els reis m’han portat un estoig de la Converse, 2 bolígrafs , una goma de la Milan, un MP4 i un joc per la DS. Les festes en general m’han anat molt bé. També he anat a Barcelona al Maremagnum  i al port. 

Ioana.

M`ho estic passant molt bé amb el projecte de cinema. I ara més, ja que hem anat a gravar i ha sortit molt bé. Nosaltres esperem, que l`Àlex estigui molt orgullós de la nostra feina, encara que de moment, molt bé no ho fem. Jo espero que vosaltres, els que llegiu el bloc, també estigueu orgullosos de nosaltres. 

Drifa  

Avui estic molt contenta perquè els professors m’han felicitat perquè aquest trimestre m’ha anat molt bé, i sobretot el que més m’agrada és que els meus pares sàpiguen que m’estic esforçant molt perquè tots el estudis em van molt bé.

Katherin

Avui he anat al parc de la tirolina amb els meus amics que són: Vanessa, Drifa, Jhoan, Aitor,  Wilson i Pedro.

Ens ho vam passar molt bé, perquè jo, Vanessa i Drifa vam pujar a la tirolina totes tres juntes i en Jhoan, Aitor, Baldo, Wilson i en Pedro ens empenyien la tirolina.

A mi m’agradaria tornar ha anar a la tirolina perquè tots plegats ens ho vam passar molt bé, crec que els meus companys també volen tornar ha anar al parc de la tirolina.

Leonela   

  Avui he anat amb la Drifa i amb la Vane, són les millors amigues que he tingut mai. M´ho passo molt bé amb elles, són molt simpàtiques i em sentó bé amb elles. No les oblidaré mai a la vida, sempre estarem juntes.

Leonela

El divendres 28 de Novembre ho hem passat molt bé amb els meus companys del cinema fent el rodatge, i  ha sortit molt bé. La gent estava contenta que els gravéssim i nosaltres també de poder gravar-los. La professora Mar i el director del cinema en curs l’ Alex són molt bons. La Mar va ser molt amable amb nosaltres i tots junts vam passar-ho superbé. La professora Mar m’ha dit que el seu aniversari és el 6 de gener, el mateix dia que jo i aquesta notícia m’ha agradat molt.

Katherin

El dissabte he somniat que era 6 de gener, el meu aniversari, i em van fer 2 regals: el primer dels Reis Mags i el segon del meu aniversari.

El primer regal era el més especial ja que la meva àvia havia arribat a aquest país i jo estava molt contenta. Pensava que si això era un somni, desitjava no despertar-me mai.

El segon regal era que havia arribat la meva mare, el meu pare i el meu germà al meu país i vam veure tota la meva família, ho vam  passar genial.

Katherin

Abans d’ahir vaig somniar que anava a Equador on vaig néixer. Quan estava a l’avió, em vaig trobar amb una amiga i ens vam posar a parlar. Tot d’una l’avió va caure i vam haver de baixar. Quan em vaig adonar que la meva amiga no hi era, em vaig posar a buscar-la, però després, un helicòpter ens va venir a buscar i jo no volia marxar i de sobte va aparèixer un tauró… i em vaig despertar.

Avui per la tarda aniré a casa de la meva millor amiga perquè és el seu aniversari i li he comprat un conill perquè li agrada molt els conills.

Josselyn

  Ahir la meva àvia va venir a casa meva i va portar un pastís de pinya amb xocolata calenta. Després em vaig conectar al meu messerger i vaig xatejar amb uns amics.

Guillermo

Ahir pel matí, vaig anar amb els meus germans a la cervical sobre rodes de la festa de la tardor i jo anava amb patins. Allà vam fer jerogrífics, sopes de lletres etc…

A la tarda, a la Plaça Picasso, van fer un Espectacle de foc i tots havíem d’estar molt ben tapats perquè farien un corre foc. Jo, la Hujeji i l’Elisabet ens vam ficar però  la Beti no. La Mahawa , la Mamandi i la Hujeji es van cremar. Ens ho vam passar molt bé!!!!

Aissatou

Dissabte va néixer la meva cosina que es diu Angèlica. La vam anar a veure a l’hospital i és molt maca. El dilluns la vam anar a visitar a casa seva i la vaig agafar fins que es va adormir. Vam fer una festa: ballar, menjar… Jo amb als meus cosins vam jugar i ens ho vam passar molt bé.

Aissatou

He somniat que la Vanessa, la Leo i jo ens vam barallar, i que totes les nenes volien que ens reconciliéssim, però cap de les tres volíem tornar a ser amigues.Totes tres sabíem que tard o d`hora tornaríem juntes perquè  no podíem viure les unes de les altres. Llavors, al final, vam acabar com totes tres pensàvem que havíem d’acabar, juntes per sempre i mai més ens vam barallar.

Drifa

Avui he somniat, que ens anavem de colònies a Nova York, a un hotel de *****estrelles amb piscina, camp de golf, de fútbol i pista de bàsquet. Allà a Nova York vam anar a comprar i després vam anar a relaxar-nos una mica a la piscina. El Baldomero, l’Aitor, el Francisco i el Pedro van proposar fer un partit de fútbol, tots vam dir que sí i les noies vam guanyar 5 a 3. El somni d’un dia a Nova York va ser genial.

Ioana

Fa dues setmanes vaig anar a Calella, era preciós. Vaig passejar pel costat del mar i era molt bonic, perquè podia sentir les onades. Al migdia, vam anar a dinar a un restaurant i vam menjar cargols de mar, pop, paella i pastís. Tot estava boníssim.

Ioana

L’altre dia amb les meves amigues vam sortir a veure una pel·lícula ” Sprindance” i  ens ho vam passar molt bé. Després va manar de compres al supermercat i per acabar el dia  cadascuna va anar a casa seva.

El dissabte com era el meu aniversari vaig anar ala muntanya i m´ho vaig passar molt bé. A més a més em van regalar un telèfon i la Nintento.

Joselin Z.C.

Ahir vaig veure dos cotxes que van xocar i quasi una moto fa mal a un nen. També vaig anar al parc i vaig veure un nen que es feia mal al cap. 

Wilson

Ahir vaig somniar que ja érem al Nadal i que menjàvem torrons i polvorons i que ensho passàvem molt bé. Més tard, a casa, va aparèixer un dimoni i un àngel, tots dos eren enemics.
La Mar, estava al sofà i va escoltar una baralla, va sortir corrents a fora, i allà  hi havia l` àngel i el dimoni.
La  Mar, va anar a l`aixeta, va agafar aigua i la va llençar al dimoni i aquest va fugir corrents. 

Rocio  

Dissabte vaig anar al parc amb la meva amiga Jaranja, és molt bona noia i juguem a molts jocs durant molta estona. Després, vam anar a comprar el pastís pel meu aniversari que és el dia 28 d`octubre. Faig onze anys i estic molt feliç. 

Alexandra

El dissabte vam guanyar 8-1 al Sabadell Nord i vam cridar molt i es van assabentar tots els veïns. Per celebrar-ho vam menjar crispetes i begudes. Aquesta nit he somniat que un avió que estava enlairat s’estavellava, després un altre. No paraven de caure coses a terra de l´ avió i una pesa em va explotar a la cara i em vaig morir 

Aitor 

Avui hem fet un concert amb la coral Arco Iris, a la Plaça  de l’ Amor als  Merinals . Vam agafar l’ autobús a las 9:15 i vam arribar a la plaça de l’Amor a las 10:09. Allà vam fer una bola pe fer malabars, després vam cantar i quan vam acabar, vam anar als matalassos i vam saltar i jugar. En acabat, la Mahawa, l’Amara, el Musa J., el Musa M., l’Ali, la Satu i jo vam anar a fer una caminata fins al Mercat dels Merinals. Allà ens van donar una ampolla d’aigua, tres mandarines i un llibre de receptes. Després  amb la coral, vam anar a un restaurant i ens van donar, uns regals molt bonics.Quan vaig arribar a casa meva, la meva mare em va dir que em tornés a dutxar que aniríem a l’aniversari de la meva cosina,  que  feia 1 any. Li van regalar  moltes coses: un peluix, colors, perfums de nens petits i un gualquitalqui. Vam cantar aniversari  feliç   i vam menjar el pastís, els bunyols i una empanada que va preparar la meva mare. M’ho vaig passar molt bé.

Aissatou

El divendres passat ens van posar les vacunes de a hepatitis i una nena de la meva classe, va plorar però no va fer gents de mal.

Ioana 

Ahir vaig anar a casa de la meva àvia i després vaig anar al parc. Allà em vaig trobar a uns amics de fa 4 anys . Vaig jugar amb ells i m’ho vaig passar molt bé.

Guillermo

Avui he sonmiat que estàvam jo, la Leonela i el Jhoan en un camp molt gran. Que semblava un desert, però de sobte apareixien moltes botigues de xuxes i de roba moderna . També hi havia molta gent i una fira molt gran. Com jo era el jefe de la fira, tota la gent pujava gratis a totes les atraccions.

Aitor

Avui he anat a l `aniversari de la meva amiga que és diu Sandra. Li vaig regalar un ós de peluix molt gran, m´ho vaig passar molt bé i vam estar jugant a moltes coses molt divertides, estava molt contenta i feliç.

Leonela Suarez Iriarte

Ahir vaig somniar que hi havia un dimoni a casa meva i que ens estava observant cada dos per tres. Vam sortir corrents de casa i la Josselin Zavala estava cridant com una boja de por dient HA,HA,HA…I la Mar, que estava fent el sopar, sense donar-se’n, el dimoni li va fer tal susto que va sortir volant per la finestra.

Rocio

Jo ahir vaig somniar, que jo, el meu germà i el meu cosí teníem superpoders. Jo em tranformava en el que volia , el meu germà tenia poders psíquics i el meu cosí es teletranspotava . Tots tres anàvem pel carrer, i vam pensar en utilizar els nostres superpoders per jugar a futbol cotra el Madrid. Els vam guanyar 20-0.

Francisco

L’altra dia va venir un home molt alt que em volia robar els dines. Jo vaig córrer i córrer i em va perseguir, al final em va atrapar i em va demanar els diners. Jo, li vaig donar els diners perquè tenia por perquè m’havia perseguit molta estona. Quan vaig arribar a casa, li vaig dir als meus pares i em van dir d’anar a buscar-lo. Vam agafar el cotxe però no el vam trobar.

Pedro

He anat al tibidabo amb el meu millor amic en Christopher i he pujat a tots els llocs. M’he divertit molt com quan vaig anar a Port Aventura i vaig pujar al Dragon Khan.

Johan

 Ahir vaig anar a Barcelona perquè em van convidar a una festa a les 17:00 i vaig arribar a casa a les a les 21:30 de la nit. M`ho vaig passar molt bé.Aquesta nit he somniat que vaig agafar una nau, amb mísils i anava a lluitar. Vaig guanyar a tothom i va venir una altra nau molt més gran i em va matar. Vaig explotar!!!!! Jo vaig sortir volant i vaig caure a una altra nau i vaig morir, perquè no hi havia oxigen.

Aitor Lopez

Ahir diumenge m`ho vaig passar molt bé jugant al bote bote amb un munt d´amics. Estaven jugant la Zabala, l’Alexandra, en Xavi, l’Olaf, en Roy, Suso etc. En Piluca és una mica cobard : – Tu saps Piluca que, qui ve l’últim la para? Llavors el Piluca, no va jugar.Però just més tard, vaig arribar jo i la vaig amagar amb tota la meva valentia. Els vaig trobar a tots però, abans d’això, vaig trencar l’olla. Llavors vaig nomenar al Luis, que estava amagat. Ell la va xutar i la va amagar, i al final jo em va sortir amb la meva.

Baldomero

Avui he somniat que jo anava en una nau invasora matant a tots.Quan només faltava un, vaig clicar un botó per anar a un planeta desconegut. Després, va explota la nau i jo vaig sortir disparat. Tot seguit, em vaig despertar, vaig entrar caminant, i després de cinc dies vaig tastar la terra : però si és xocolata!!Això era un somni fet realitat, xocolata per aquí xocolata per allà.

Manolo

Avui he somniat que tenia un gos que es deia Bobi i tenia super poders. Ahir vaig anar al parc, hi havia molta gent. Un nen petit de 4 anys es va tirar per la tirolina de peu i quasi cau.

Ioana.Somriure

Avui amb l’antena parabòlica he vist la meva cantant preferida que es diu Waflash i m’encanta. L’he estat escoltant fins las 8:00h del matí, perquè havia d’anar a l’escola. Quan he arribat a casa, la meva mare m’ha fet el meu menjar preferit: mongetes amb salsa africana.

Hujeji

Ahir em vaig fer mal al turmell i em costa caminar. Avui he somniat, que jo i la Drifa anavem al parc, els nostres pares ens van regalar una gateta a cadascuna i la duiem al parc perquè jugués. VanessaAhir va ser l´aniversari de la meva mare i de la mare de la Drifa. Jo li vaig regalar un llibre. GuillermoHe somniat que la Vanessa, el Baldo, l’Aitor i jo estàvem a la porta de casa la Vanessa i van aparèixer dos homes que estaven mal del cap. Nosaltres vam sortir corrents.

Drifa

Abans d’ahir pel matí, ens van fer les fotos pel cinema en el nostre lloc preferit de l’escola. Per la tarda, vaig anar a un concurs de ball i vaig ser la tercera. Ahir vam jugar a bàsquet i vam guanyar. Per la tarda, vam fer amb una amiga del col·legi, un teatre com una pel·lícula, per saber fer-ho bé al projecte de cinema. M’agradria que sortís tot bé i a més a més, una amiga em va dir un secret: que tenia nuvi.

Josselyn Taco Sanchez

Per qui vulgui fer la salsa africana de la meva mare, a qui teniu la recepta!!

INGREDIENTS: ceba , oli , Avecrem , sal , mongetes, tomàquet en pot , pebre, i si vols, pots posa-li carn.

COM ES FA: Agafa una cassola i posa-li oli. L’escalfem i posem la ceba triturada amb la batedora, a la cassola. Després, posa el tomàquet i afegeix sal i l’avecrem. Tot seguit, posa aigua perquè ha de quedar com un líquid. Després li afegeixes les mongetes i ja estarà fet. Però les mongetes, han d’estar fetes i calentes.

Ja hem direu com us han quedat!!! Fins aviat.

Hujeji

Avui he sonmiat que m´anava al meu país, amb tota la meva família . Quan vaig arribar, vaig veure al meu avi que feia 6 anys que no el veia. Em vaig quedar bocabadada perquè estava molt vell.

Leonela Suarez Iriarte.

El dissabte passat vaig anar a una festa, de final de Ramadan. Vaig anar amb la meva família i els meus amics .Vam menjar paella gambiana, de segon plat vam carn i de postres chaquiri ( és un postre típic del meu país). Després vam ballar les cançons de Yosson D’ndor, Masane… M’ho vaig passar molt bé i la festa es va fer a casa de la meva tieta.

Aissatou

Aquesta nit he somniat que amb la meva amiga Katerin anàvem de viatge a Colòmbia. Allà estaven les nostres mares.I llavors vam poder conèixer altres persones que ens van ajudar a viatjar per Colòmbia.

Joselin Zavala Castillo

Ahir vaig estar molt agoviada perquè vaig haver de fer molts deures i anar de compres amb la meva mare. Però, m’ho vaig passar molt bé. La meva millor amiga , Joselin Zavala va anar a casa meva amb la seva germana. Vaig ensenyar-li la meva tortuga ( Pepitao ), però em feia molta gràcia, perquè la Joselin tenia por.

Katherin

La setmana passada, el dissabte, vam jugar contra el Lliçà d`Amunt però vam perdre 0-1. Jo anava ha marcar gol a la porteria i em van fer una falta. El meu equip em diu XOIRO o GENARO.

Baldomero

Avui he anat a Caldes a l’escola del Farell. Aquella era la meva escola d’abans. He vist els nens de la meva classe perquè estaven fent un festival i vaig veure a la meva millor amiga que es diu Merixell. Primer, no la vaig reconèixer ,però després sí, pel seu serrell. Passat una estona vaig anar a casa seva amb al meus pares, allà vam jugar, sopar, etc. Durant el dia, vaig anar a la plaça de lleó, a la plaça del cargol…M’ho vaig passar molt bé.

Aissatou

El dissabte va ser el meu aniversari i em van regalar 5 euros i una camisa de color blau. El diumenge, vaig jugar un partit de futbol, Sabadellenca- Polinya i vam empatar 0-0. Va ser el primer partit de lliga.

Aitor

Avui he après a fer quadrats màgics. Són molt guais i m’agraden molt, ja que és divertit i pots aprendre a la mateixa vegada.

Manolo

Dissabte al matí vaig anar al casament d’una amiga de la meva madrina i m’ho vaig passar bomba. Al migdia, vam anar a un restaurant de luxe. Després vam ballar, jugar i, a més a més, vam menjar llaminadures. Per la nit, em vaig quedar a dormir a casa de la meva madrina i vam mirar moltes pel·lícules: Xarlot i unes de por. Les de por, feien moltes esgarrifances. El meu padrí, roncava com un garrí. Li vam posar un xiulet a la boca perquè es despertés, però en comptes de despertar-se, es posava ha xiular el xiulet. Jo no podia dormir, perquè tenia por, però m’ho vaig passar bé.

Hujeji

El dissabte dia 18 d’octubre, al migdia, quan veníem del Baricentro, al davant nostre, un home se li va ficar una de les rodes del cotxe al canal d´aigua. Es va xocar i va sortir molt fum. Gràcies que els bombers van venir ràpid, perquè de tant fum, el cotxe estava a punt d’explotar. La meva família i jo, vam sortir del nostre cotxe, vam trucar a una grua i el senyor de l´accident va pujar al nostre cotxe i el vam portar a l’hospital. D’això, mai m’oblidaré.

Andrea Cañas

PRESENTACIONS

pedro.jpg

 Em dic Pedro, tinc 10 anys i visc Sabadell. Tinc 2 germanes la Dina de 15 anys i la Nerea de 3 anys.

Sóc alt i fort. Els meus ulls són grans i axinats. Duc el cabell com la cresta d’un gall.

Em considero un gitano xul·lo però bona persona.  M’agrada jugar a fronton i a la petanca.

Quan sigui gran m’agradaria ser policia.

wilson.jpg

 Hola em dic Wilson, tinc 11 anys i visc a Sabadell. Vaig a l’escola Ceip Espronceda.

Tinc 3 germans en Nestor, Cristhian i Karen.

Tinc el cabell negre, duc una cresta i porto una arracada a l’orella esquerra. No sóc gaire alt, però tinc un somriure molt simpàtic.

Em considero bona persona, bon amic i generós.

M’agrada jugar a futbol.

Quan sigui gran vull ser futbolista o advocat . 

frasquito.jpg 

Em dic Frasquito, tinc 11 anys, estudio al Ceip Espronceda i visc a Sabadell. Tinc 2 germans més grans que jo:  en Juan José de 20 anys i Maria de 17 anys.

Tinc els ulls grans i de color blau grisós com un dia de tempesta. Els llavis són una mica carnosos i les dents grans i blanques. El cabell el porto de punxa.

Sóc un noi divertit, content, simpàtic, atrevit i nerviós.

M`agrada jugar a futbol i jugar a la Play.

Quan sigui gran m’agradaria ser jugador de futbol professional i anar al Barça.                                                    

  manolo.jpg

 Jo em dic Manolo Martínez, tinc 11 anys.

 La meva germana de 5 anys,es diu Carmen, el meu  pare Manolo, i la meva mare Carmen.

Sóc alt, tinc els ulls marrons i els cabells castanys. M’és igual la roba que em posi.

Sóc optimista, alegre i una mica gandul.

De gran vull ser dissenyador de consoles.

 yousra.jpg

  Em dic Yousra i tinc 10 anys. Visc a Sabadell i  vaig al Ceip Espronceda. Tinc 3 germans: Fatina de 5 anys, en Mohamed de 2 anys i la més petita que es diu Malak de 3 setmanes.

Tinc els cabells llargs i els ulls grans de color marró.  Sóc prima i tinc la cara rodona.  

Sóc una persona riallera, callada i moguda.

M’agrada comprar, jugar a bàsquet, anar al cinema i ballar.

Quan sigui gran vull ser doctora.

   alexandra.jpg 

  Em dic Alexandra, tinc onze anys, sóc de  Rumania i vaig arribar a Espanya al juliol. Visc a Sabadell i la meva escola es diu Ceip Espronceda.

Els meus ulls són de color blau, el meu cabell es curt i ondulat. Tinc el nas i la boca petita.

Sóc una persona tímida i tranquil·la. M’agrada més escoltar a las persones que parlar.

M’ agrada molt el cinema espanyol i el  Rumanès. I la meva pel·lícula preferida és Beethoven.

Quan sigui gran jo vull ser policia.

christian.jpg

  Sóc en Christian i tinc quatre germans:  Eduardo de 9 anys, Rober de 22 anys, Carolina de 17 anys i Carla de 14 anys.

Tinc el cabell negra, els ulls marró i el nas petit.

 Quan sigui gran m’agradaria ser dibuixant com el meu germà o transportista com el meu pare.

guillermo.jpg

 Sóc en Guillermo, tinc 2 germans grans i un de petit. Visc a Sabadell, estudio al col.legi CEIP Espornceda amb en Fran, el meu germà petit .

Jo sóc un noi prim, amb el cabell curt i castany fosc . Els meus ulls són marró xocolata.

Sóc un noi amable, simpàtic,  generós i humil.

El que més m’agrada és jugar amb els meus amics.

Quan sigui gran vull ser futbolista o advocat.

johan.jpg

ola sóc Jhoan Romero , tinc 11 anys i vaig a l´escola Ceip Esproceda. Tinc tres germanes: la primera es diu Natali de 8 anys, kerli de 5 anys i Naila d’1 any.

Sóc alt,  prim i tinc els cabells ondulats. Els meus ulls són grans.

Em considero una mica nerviós i molt graciós.

M’agrada jugar al pati. Quan sigui  gran vull ser futbolista.

Aitor

Hola, em dic Aitor López, tinc 10 anys,  estudio a l’escola Ceip Espronceda i visc a Sabadell. Tinc un germà gran, en Miguel Àngel que té 16 anys i s’assembla molt a mi.

Tinc els ulls de color marró fluix, i els cabells castanys i curts.

Sóc un noi simpàtic i una mica vergonyós.

Tinc molts amics, el meu amic preferit es diu Baldo i el meu segon millor amic és en Guillermo.

Quan sigui gran m’agradaria ser futbolista o ciclista.

leonela.jpg

 Hola em dic Leonela,tinc onze anys i visc a sabadell. Vaig al col·legi Ceip Espronceda. Tinc dos germans bessons que tenen 5 anys, un es diu Hugo i l’ altra Rina. També tinc dues germanes grans que es diuen Julia que té  14 anys i Carmen que té 15 anys.

Sóc una noia alta i prima, amb els ulls verds, petits i els cabells llargs i castanys.

Sóc una noia tranquil·la, alegre, treballadora, divertida i una mica xerraire.

M`agrada molt molt menjar llaminadures i de gran m`agradaria ser secretària o cantant.   

                                                         

EM DIC BALDOMERO 

Em dic Baldomero i tinc 11 anys. Visc a Sabadell i vaig a l’escola Ceip Espronceda. La meva germana petita que es diu Sole.

Els meus cabells són curts i rinxolats, els ulls verds com l’herba i  estic prim.

 Em considero un noi simpàtic i molt generós  perquè he deixat 5 bolis i 3 colors i me’ls han trencat.

M’ agraden molt les llaminadures, moltíssim els jocs d’ordinadors “los Counter  zero”  i  de gran m’agradaria ser futbolista, ja que tinc les bambes verdaderes de Villa.

EM DIC AISSATOU

Em dic Aissatou, tinc onze i vaig al col.legi C.E.I.P. Espronceda. Tinc 6 germans i es diuen: Eiaka, Ebraim, Musa, Mahawa i Mamandi. Tenen entre 16 anys el més gran i 6 anys el més petit 

Sóc alta i una mica  grassa ,morena, d’ulls marró fosc. Tinc els llavis gruixuits i els meus cabells són castanys  fosc.

Em considero tranquil·la , treballadora, alegre però quan m’enfado tinc mala llet.

 M’agrada la música Gambiana,  reggeaton, música espanyola. El meu menjar preferit són les llaminadures. Quan sigui gran m’agradaria ser empresària.

   EM DIC ANDREA

Hola, em dic Andrea, tinc onze anys i visc a Barberà del Vallès. Tinc una germana més petita que té deu anys i es diu Rocio. Totes dues anem al col·legi Ceip Espronceda.

Porto unes ulleres de color vermell i verd clar. Tinc el cabell negre i curt amb una metxa  rossa . Sóc alta i una mica grassa, tinc els ulls negres i grans com taronges. El meu nas és petit i els meus llavis són com un pinyol.

Em considero alegre, bona amiga, generosa, conprensiva, intel·ligent i treballadora.

El que més m’agrada es pintar amb pintura i ceres. També m’agraden els animals, anar al teatre, llegir i sobretot jugar amb els meus amics i amigues. Quan sigui gran m’agradaria ser veterinària o advocada.

 EM DIC JOSSLIN

Em dic Josselin, tinc deu anys, visc a Sabadell i vaig a l´escola Ceip Espronceda .Tinc dos germans grans en Rafa de 18 anys i Ginger de 16 anys .

El meu cabell és negre i llarg, sóc prima i de pell morena.Tinc els ulls de color marró fosc i el més destacat de la meva cara és una piga en el llavi superior com la Marilyn Monroe.

Sóc alegre,nerviosa,tímida,tranquil·la, treballadora i sobretot molt sincera.

  El que més m’agrada es jugar, sortir amb les meves amigues i dibuxar. Quan sigui gran el que més m’agradaria es viatjar a altres països.

EM DIC DRIFA

Em dic Drifa, tinc onze anys i visc a Sabadell. Tinc tres germans; el més gran es diu David ¡ té disset anys, la mitjana es diu Desireé i té setze anys i en Malik que és el més petit i té vuit anys. Vaig al col.legi Ceip Espronceda.

Sóc una noia alta, tinc els cabells llargs i rinxolats i de color castany fosc. Els meus ulls són grans com una ametlla i de color marró.Tinc els llavis carnosos i les urelles com un ratolí.

Em considero simpàtica, agradable, alegre i molt riallera.

M´agraden les llaminadures, la música, la informàtica i les matemàtiques. Però no m’agrada deixar les coses al meu germà perquè les trenca. De gran m’agradaria ser perruquera o cuidar a nens petits .

EM DIC VANESSA

 Hola, em dic Vanessa i tinc onze anys. Visc a Sabadell i vaig a l`escola CEI Espronceda. Tinc dos germans 1 més petit que es diu Pedro i té  cinc anys i una altra més gran que té quinze anys i es diu Alba.

Sóc alta i prima. Tinc els cabells llargs i arrissats de color castany clar, duc metxes rosses.Tinc els ulls grans com dues ametlles i de color xocolata,les pestanyes molt llargues i les celles gruixudes. Els llavis prims, tinc una piga a la barbeta i porto un pièrsing  rodó i de color blanc al llavi inferior.

Sóc una noia amable,simpàtica,atractiva, treballadora, nerviosa, escrupolosa i bona amiga.  A vegades quan m’enfado sóc antipàtica.

El que més m’agrada és arreglar- me, escoltar música, comprar-me anells i collarets, anar amb el meus amics i ajudar a la meva mare.

Quan sigui gran m’agradaria ser perruquera o mestra  d’ infantil.

  EM DIC ROCIO

Em dic Rocio, tinc 11 anys i vaig a l´escola Ceip Espronceda. Tinc dos germans més petits que jo.

Tinc el cabell castany, una miqueta llarg i tinc els ulls de color mel.

Sóc una noia amb molt caràcter i una miqueta nerviosa.

El que més m’agrada són les llaminadures, les patates fregides, anar a la piscina i també els meus amics. Quan sigui gran m’agradaria ser cantant.

 EM DIC KATHERIN

Em dic Katerin, sóc de Colòmbia i tinc onze anys. Visc a Sabadell i vaig a l`escola Ceip Espronceda .Tinc un germà més petit que té deu anys i es diu Kevin.

Tinc el cabell llarg i de color negre, sóc alta,  morena i porto ulleres. Estic prima,tinc les orelles petites i els llavis carnosos. Els meus dits són llargs i tinc els ulls de color marró fosc.

Sóc una noia, tranquil·la ,treballadora, humil i intel·ligent.

M´agrada cantar,conèixer persones d´altres països,tenir molt amics, dibuixar, jugar a l’ordinador i estar amb la meva família.  M´agraden els gossos i els dofins.Quan sigui gran vull ser metgessa .

El que menys m`agrada és que les persones es barallin i fer exàmens perquè em poso molt nerviosa.

 EM DIC HUJEJI

  Sóc la Hujeji , tinc 11 anys i visc a Sabadell. Vaig al col·legi Ceip Espronceda i tinc 3 germans, el més petit es diu Mohamed i té 11 mesos;el mitjà es diu Ali i té 7 anys; i el gran es diu Musa i té 9 anys.

Sóc alta i prima, africana i porto trenes de color negre .Tinc el nas xat, els ulls són de color marrró fosc i porto 3 arrecades a cada urella.

Sóc graciosa, simpàtica quan vull però m’enfado molt depressa. I sóc molt responsable amb les meves coses.

M’agraden les xuxes,cantar els dibuixos animats,sobretot la mini i el miki, i tenir amics d’altres països. Quan sigui gran voldria ser cantant

 EM DIC IOANA

Hola, em dic Ioana, tinc 11 anys i visc a Sabadell. La meva  germana de 4 anys que es diu Anna i totes dues anem a  l’escola Ceip Espronceda.

Sóc alta, prima, tinc els cabells llargs i de color castany clar i duc serrell. Els meus ulls són de color marró, tinc els llavis prims, les orelles petites i les ungles curtes.

Sóc simpàtica, m’agrada compartir, ajudar, sóc llesta i tinc moltes amigues i amics.

M’agrada conèixer persones d’altres països, fer amics nous, llegir, dibuixar, jugar, pintar, anar a l’Imax de Barcelona, al zoo, a l’aquari. Quan sigui gran vull ser veterinària o professora.

EM DIC JOSSELYN

Em dic Josselyn Carolina Taco Sanchez, vaig néixer el 14 de Febrer de l’any 1997 a Ecuador i tinc onze anys. Vaig al col·legi Esproceda.La meva germana petita que té un any  és molt maca.

Tinc els cabells llargs, de color negre i els meus ulls són foscos. Sóc prima i no gaire alta.

Em concidero una noia graciosa, simpàtica, riallera i amb molt bon humor.

M’agrada cantar, les matemàtiques i l’anglès. Quan siqui gran m’agradaria ser cantant, actriu ,metgessa,o professora de matemàtiques.