Els minuts Lumière. Grup 2(Claudia, Josep Mª i Kevin)

Benvinguts!

Valoració del grup:

Vam anar a tres plaçes diferents:

Plaça Francesc Macià: Com arribava i sortia i entrava gent.

Plaça Universitat: Com patinaven alguns xicots .

Plaça Catalunya: A la plaça interior com sortia i entrava la gent a les andanes del metro.

Nosaltres creiem que ens ha quedat força bé. Ens vam repartir la feina cada un a cada plaça tenia una feina diferent càmera, so o director. Tots vam fer la feina que ens tocava correctament. Ningú va haver d’improvisar i cadascú va fer el que ja tenia pensat feia dies enrrere. Valorem aquesta experiencia molt bé!

Primer alguns de nosaltres abans de veure-ho per video els nostres minuts Lumière pensavem que serien diferents de com ho vam veure, però encara ens va agradar més, quan ho vem veure per la televisió a la classe. Menys un xicot del grup que abans de veure el vídeo pensava que li hauria quedat més bé, del que li va quedar, potser degut a la mala sort.

Salut!

Deixa una resposta