AQUEST CAP DE SETMANA HEM RODAT EL FILM FINAL

pràctiques experimentals

Ja podeu veure les nostres pràctiques experimentals. Ens ha costat molt per problemes tècnics, diferents formats, etc, però gràcies al Dani, el nostre intervenant, que ha insistit molt, ens n’hem sortit.
Ja les podeu veure aquí.

Ja podeu veure les nostres pràctiques centrals.

Els podeu veure aquí

Hem rodat la pràctica central

dsc_0323

Aquest cap de setmana hem rodat les pràctiques experimentals, ens vam dividir en tres grups.

GRUP 1  (CASA DEL DANI)

dsc_0095dsc_0090dsc_0086dsc_0088dsc_0085

GRUP 2

dsc_0118dsc_0121dsc_0164dsc_0237dsc_0176dsc_0170

GRUP 3

dsc_0382dsc_0346dsc_0340

dsc_0308dsc_0338

ELS ALUMNES DE 6è VOLEM DESIJAR UNES BONES FESTES AL DANI

Hola Dani, com que els alumnes et troben a faltar, i aprofitant que tu no hi eres, l’últim dia de cinema vam decidir dedicar-te aquest vídeo, està fet l’última mitja hora!!!! el que ens va costar més és triar la música!!!! no és que sigui massa nadalenca, però és la que van estar tots d’acord!!! i això ja costa prou!!

BONES FESTES I FINS AVIAT

BON NADAL DANI!!!!! from pilar godia on Vimeo.

La companyia

Hola som la Pili i la Larissa.

Nosaltres vam decidir fer la pizzeria perquè ens agrada molt la pizza i volíem veure com posaven els ingredients i com ho posaven al forn. Al principi volíem gravar l’institut, però dos companys més ja l’havien triat abans que nosaltres i també tenien el permís per poder-hi anar a gravar.

El nostre minut lumière ens va agradar molt, perquè ens

va sortir com ho havíem previst. Nosaltres pensem que la part més important va ser quan la dona posava els ingredients, encara que el Daniel ens va regalar 2 o 3 segons més, nosaltres pensem que ens va sortir genial.

Al acabar tots els minuts lumière, tota la classe va estar molt contenta, ens havíem esforçat molt, perquè no sempre poden sortir les coses com esperem, ja que alguns companys no els hi van sortir com esperaven. No ens queixem del nostre treball en parella, estàvem molt satisfetes del grupet que ens acompanyava.

TÀNIA I ARIADNA

EL MASSATGE

Hola som l’ Ariadna i la Tània, som de l’escola Comtes de Torregrossa, d’Alcarràs. Nosaltres vam fer el minut lumiere sobre un massatge amb xocolata desfeta. Vam tenir interès per fer això perquè era una cosa que no estava molt vista, encara que vam dubtar en veure com feien una pizza o veure com feien el massatge, però al final ens vam decidir en grabar el massatge sobretot perquè quan vam anar a demanar els permisos, que encara no estàvem ben segures, ens van dir que ens ho farien amb xocolata desfeta i ens vam acabar de decidir. En conclusió el dia 11 de Novembre vam anar a grabar, tot va sortir força bé. Abans d’anar a grabar el massatge vam anar ajudar a uns companys que ho feien a l’institut, quan va arribar l’hora d’anar a grabar el nostre minut, ho vam preparar tot en una sala, vam fer primer el balanç de blanc però van haber uns petits canvis de plans i el vam tenir que tornar a fer, els sonorista del nostre minut era un company que es deia Cristian, ens va ajudar molt i ho va fer molt bé. El resultat va ser genial, estem molt contentes del nostre treball perquè ens pensem que ha quedat increïble.

PERRUQUERIA MAGDA

El divendres dia 12,la Clàudia i la Xènia vam anar a rodar com feien un pentinat a la perruqueria.

Al arribar,vam muntar el trípode a un costat per a que no ens veiéssim,llavors el Dani ens va preguntar per què havíem posat el trípode allà, i nosaltres li vam respondre que perquè es veia el pentinat que li feia la perruquera per darrera, i la cara de la dona. Vam apretar el botó de gravar i després vam recollir-ho tot i vam venir cap a l’escola. Nosaltres creiem que ens va quedar meravellós.

L’Ambulància

El dia 10-11-2010 vam anar a gravar l’ambulància del cap, tot estava preparat, els vam trucar per saber quin dia la netejaven.

Quan estàvem preparant el trípode per gravar l’ambulància, van trucar al cap i l’ambulància va haver de marxar i el més emocionant es que nosaltres la vam gravar marxant amb la sirena posada.

LA FRUITERIA

El dimecres dia 10, el Joan, el Xavier i l’ Aminata vam anar a la fruiteria a gravar el nostre minut Lumiere. Quan vam arribar, vam intentar posar la càmera dalt d’una estanteria però era massa estret, i el trípode no es podia recolzar bé, i a sobre un fluorescent ens tapava la imatge.

Finalment vam decidir amagar la càmera darrera de la cortina del magatzem. A continuació, vam començar a muntar l’equip: la càmera, el micròfon, el trípode … Quan vam començar a gravar, al començament anava molt bé, perquè va entrar una clienta a comprar, però va veure la càmera i es va espantar, però la dependenta, (la mare del Joan), la va distreure perquè no ens espatlles el vídeo. Vam acabar el minut i el Dani, al final ens va felicitar encara que aquella senyora ens havia espatllat una mica el vídeo.

BOTIGA ROMANESOS

Nosaltres primer vam triar de fer el menjador de l’escola, però després vam canviar d’idea perquè el menjador era massa petit. Al final vam triar la botiga de romanesos perquè era més espaiosa i perquè es sentiria el sorroll de la porta, de les persones i la senyora de la caixa. Quan vam apretar el boto roig va entrar una persona i va comprar coses, i quan va marxar es va quedar tot buit. Quan vam apretar un altra vegada el boto vam recollir els materials, i quan estava tot recollit el Robert ens va donar Kinder Bueno i vam marxar al casino.

Escola bressol

Divendres dia 12 vam anar a l’escola bressol El pati

acompanyats del nostre professor de cinema en curs ,la Pilar , la Magda , la Natalia , i les nostres companyes .

El Dani ens va preguntar que volíem veure a la càmera ,i també que volíem escoltar i li vam dir que volíem veure que els nens entressin corrent i després tornessin a entrar i volíem escoltar els nens que feien passes i que cridaven.

Les senyoretes de l’escola bressol van esperar passivament en quan montavem la càmera i el micro i vam començar gravar al final de tanta espera .

INSTITUT

El dia 11 de novembre, que era dijous a les deu vam sortir de l’ escola acompanyats de l’ Ariadna, la Tània, el Dani i l’ Alin i els professors.

Vam anar a l’ institut a grabar el nostre minut lumière. Cadascú de nosaltres teníem un càrrec: l’ Ariadna era l’ajudant de la sonidista, la Tània feia de sonidista, l’ Alin d’ajudant, el Dani de fotògraf, el Sergi i el Cristian fèiem de directors. El minut ens va sortir força bé però no vam tenir prou paciència, i vam apretar el botó vermell per a començar abans d’ hora i no va sortir gaire gent. Després el Sergi i el Cristian teníem gana i ens van donar un suc.