Estrena del film al bloc

Ja es pot veure Confundido al bloc.

El trobareu a l’apartat film final.

Estrena de la pràctica central

Ja podeu veure les seqüències de l’espera a l’apartat de la “pràctica central“!

Rodatges de la “pràctica central”

Rodatge de l’equip A

grup A 1

grup A 3

grup A 4

grup A 5

grup A 2

Rodatges de la “pràctica central”

Rodatge de l’equip C al Parc del Molinet
Rodatge grup CRodatge grup CRodatge grup C
Rodatge grup CRodatge grup CRodatge grup C


rodatge grup C 2Rodatge grup Crodatge equip C  1Rodatge grup C

Projecte fotogràfic: els colors del Bon Pastor

Podeu veure el projecte fotogràfic del color del nostre barri a la pàgina “Projectes fotogràfics“. Allà hem explicat el procés de treball, i també podeu seguir-lo als comentaris.

Minuts Lumière

Ja tenim enllestits els Minuts Lumière!!! Només teníem un sol intent, d’un sol minut, per procurar copsar un fragment de realitat.Ha estat un procés llarg, però molt  enriquidor: primer pensar què enregistraríem i com, aprendre a fer funcionar els equips professionals, enregistrar cada Minut, editar-los… Els podeu veure a la pàgina dels Minuts Lumière

Comentaris agermanament

5.JPG 

Aquesta foto crec que representa que a Barcelona homes i dones som iguals, no importa el sexe.

Es veu una estàtua d’un home i una dona despullats, els dos personatges estan asseguts en un mur. El color de l’estàtua és d’un verd oxidat. En aquesta foto hi veig molt d’amor, perquè a Barcelona hi ha molt d’això.

Jordi Palma.

Comentaris agermanament.

4.JPG

He triat aquesta foto perquè m’agrada pels coloms que hi ha a la foto. També m’agrada pel ninot que hi ha a l’aigua .

 Estefi.

Comentaris agermanament

3.JPG 

Nosaltres hem triat aquesta fotografia, perquè hi surten els vaixells i ens agraden molt.Hi podem veure uns vaixells al port.Quan mirem aquesta foto, ens dóna sensació de dolçor,fred,calma,relax,llibertat…

Sherezade i Patrícia.

Comentaris del dia d’agermanament

1.JPG 

Aquesta foto m’agrada perquè sortim tot el grup sencer.

Hi ha 15 companys fent-se la foto de l’institut, un està ajupit, i els altres estan drets. La foto està feta en primer pla i el fons va perfecte per la foto.

Aquesta foto, per a mi, em recorda l’amistat que tenim entre nosaltres.

Jordi Palma.

Comentaris agermanament

2.JPG 

He triat aquesta foto, que és un vaixell vist des de la proa , la foto està feta des del costat .

Em semblava molt interessant un vaixell vist des de la proa.

Només veient aquest vaixell em donen ganes de pujar.

Miguel Jordan.

Agermanament

vaixell1El passat dijous dia 27 de novembre vam fer la primera trobada amb el nostre centre agermanat, l’IES Bellvitge. Ens vam trobar a les 9.30 davant l’Ímax i vam esmorzar abans d’entrar a veure la pel·lícula de dinosaures. Ens va decepcionar un xic que, per causes tècniques, no la poguéssim veure en 3D, tal i com havíem pactat, però tot i així va ser força interessant. Després de veure la pel·lícula vam fer grups de quatre per participar en la gimcana fotogràfica. Érem dos alumnes del nostre centre i dos alumnes del centre agermanat a cada grup, per tal d’anar-nos coneixent. Entre tots vam fer moltes fotografies, us n’adjuntem unes quantes.

Localització Grup 5: Nelson, Carlos i Jordi P.

 pas estret

Aquesta fotografia ens ha inspirat un partit de futbol de carrer, com si fos una gàbia amb una porta pels jugadors.

També ens inspira un lloc per fer un:

-Atracament.

-Un crim.

-I també un intercanvi de drogues.

 

 

I a nosaltres ens agradaria enregistrar-hi un partit de futbol de 1contra 1.

 

 

 

Nelson Carlos Jordi .p

Localització Grup 4: Pedro, Patri, Weifeng

 grafit 2

A la foto surt un grafit que hem triat pels seus colors.

Aquesta foto expressa molta pobresa, amb gent que ve a aquest lloc a drogar-se.

Pedro, Patri, Weifeng

Localitzacions Grup 3: Latifa, Amie, Estefania.

El carrer més ample del barri

    Aquest carrer és el més gran del barri, al final d’aquest carrer on estem nosaltres fem les fotos. Hi ha un ambulatori quan puges les escales i veus el carrer de lluny amb una vista molt bonica,per això l’hem escollit, perquè a nosaltres ens dóna una sensació d’alegria, per alguns no ho sé. En aquests carrer es podria enregistrar molts reportatges, per exemple: un accident de tràfic, molta gent sortint del laboratori, una festa especial del barri, molta gent passejant….Espero que a vosaltres us agradi, com ens agrada a nosaltres.

          Latifa

          Amie

          Estefania         carrer ample                                          

Localització Grup2: Miguel, Toni, Jonathan.

La porta de darrere del CAP és la nostra localització.
Hem triat la porta perquè ens trasmet por, fred, terror .
Darrera aquesta porta hi ha centenars de misteris que mai s’han sapigut , perquè després d’entrar ningú n’ha sortit. Un noi quan passa pel costat de la porta sent veus que l’atrauen a entrar a dins .

dits a la portagrup2_2.JPG 
 
 
 
 

Localització Grup1: Jordi, Sergio, Walid.

 grafiti

Hem triat la foto perquè ens dona una sensació de carrer, perquè nosaltres som nois de carrer, de barri.

Ens provoca sensació d’ expressió marginal o desfogament, a nosaltres els colors blau i negre ens dona sensació de nit i dia.

La nostra impressió del que passaria en aquell lloc, de l’escena que ens imaginem allà, és que un noi estava fent un grafit, ve la policia i ha de marxar corrents.

Jordi

Sergio

Walid

Primer dia amb la Núria

Aquest divendres dia 10 els alumnes van conèixer la Núria, la nostra intervenant. La jornada va anar molt bé: primer vam fer les presentacions i després vam anar aprenent coses del material necessari per fer cinema. La Núria ens va portar un tros de cinta de cinema, vam poder desplegar-la i veure els fotogrames amb els canvis de pla. Després de l’esbarjo, tots els alumnes, en petits grups, van anar coneixent com funcionava la càmera, el trípode, el micròfon…i van poder fer proves d’enquadraments amb la càmera i de so amb el micròfon. Tothom va participar força. La Núria en va posar deures: trobar una localització en el barri per tal de fer-hi fotografies i també anar pensant un bon indret per, més endavant, enregistrar el minut Lumière.

Presentació9

 samara

Hola em dic Samara. Sóc la de la samarreta negra, l’altra és la meva millor amiga que viu a Mataró. El que més m’agrada són les calaveres, però només el símbol, res més. Sóc bastant simpàtica, però si em fan enfadar tant me fa qui sigui que li dic les coses a la cara. M’agrada fer fotos al millors moments que passo amb la meva gent i després penjar-ho al meu metroflog.

 

DeWwWw…… Un PeToÓoOo…… -$-SaMaRa-$-

Presentació8

jordi 

x) hola x(

Em dic Jordi i aquesta és la meva foto.

Jo tinc 17 anys, sóc alt i tinc els ulls blaus, tinc un bon cos atlètic, jugo a futbol en un club, sóc mestís i m’agrada conèixer gent jove. Sóc cristià evangelista i les meves aficions són el futbol i els cotxes. Quan acabi l’ E.S.O aniré a fer un FP de mecànica. La música que més m’agrada és el reggaeton i el flamenc, i no m’agrada que siguin falsos amb mi.

Presentació7

patri 

Hola.

Me llamo Patri tengo 16 años. Me encanta salir de fiesta o estar con mis amigos.

Bueno pues aquí os dejo una foto mia.

Presentació6

Hola a tothom! Som l’ Amie,Estefania i Latifa. Som tres alumnes del Cristòfol Colom. Hem participat a Cinema en curs perquè ens agrada molt; Ara es presenta l’ Amie: Hola em dic Amie i tinc 16 anys. Sóc de Gambia i he arribat a Barcelona fa vuit mesos. M’agrada escoltar música d’Amèrica i m’agrada anar a la piscina. Ara es presenta l’ Estefania: Hola em dic Estefania, tinc 15 anys i sóc de Barcelona. M’agrada escoltar música de l’Índia. També música flamenca . Quan surto del col.legi m’agrada anar al locutori per anar als ordinadors i escoltar música amb les meves amigues. Ara es presenta la Latifa:Hola, em dic Latifa i tinc 16 anys. Sóc de Marroc ,fa 6 anys que vaig arribar a Barcelona. M’agrada escoltar música de l’Índia,reggeaton, salsa, música àrab… m’agraden totes, d’acord!!!!!!!!!!! M’agrada conèixer gent nova com vosaltres$$$$

Presentació5

 

Hola a tothom ,

 

Com esteu ? Espero que bé , bé doncs, no tinc molt que explicar :)

 

Aquesta foto l’ he triat perquè m’agrada una mica l’astronomia , a part d’això m’agrada molt fer

 

esports, des de futbol a bàsquet , jugar molt a jocs d’ordinador .No m’agrada gens ser el germà

 

petit , ja que el meus germans em fan la guitza sempre. Espero que siguem bons amics .

astre

Presentació4

barça 

Hola em dic TONY. Com que estic a l´ escola i no tinc cap foto meva en poso una del meu equip preferit.

M´ agrada perquè sóc d´ aquest equip des de que era petit.

Faig 4t de la ESO, tinc 16 anys.

M´ agrada també anar al cinema.

Presentació3

foto Tamares 

Hola ens diem Tamaras, som dos amigues que ens coneixem des de molt petites, sempre hem anat a la mateixa classe, ens coneixem molt fins i tot quan mentim una a l’altra. Tenim 15 anys cadascuna, som gitanes ens agrada molt el Cabano, és molt guapo i està boníssim. Ens agrada la seva sèrie “física o química”, per això posem la seva fotografia.  Ja estem a quart, és l’últim any, que bé! Jajajajajaja estem desitjant que acabi l’institut i treballar, perquè no ens agrada gens estudiar, ens agradaria conèixer gent del vostre institut. Esperem que ens avinguem bé.

Un petó molt fort per tots vosaltres adeuuu !

Presentació2

 Hola!

Em dic Carlos i sóc gitano, tinc 15 anys i sóc evangelista, m’agrada vestir bé i també m’agrada el futbol i riure molt, el que no m’agrada és el col·legi i els professors, però no hi ha una altra solució, ja,ja,ja. Visc al barri del Bon Pastor en una caseta petita. Espero que aquesta foto us agradi.

foto Carlos

Presentació1

foto Jonathan 

Hola em dic Jhonatan, tinc 15 anys sóc de BOLIVIA, de la ciutat de COCHABAMBA.

El futbol m’agrada molt i els dimarts, dijous i divendres jugo a la nit: des de 20.30 a 22.30 i els divendres de 20.30 a 23.30.

Tinc interès en aprendre algunes coses que m’ ensenyen els meus companys i els demés.

A mi m’agrada la música com ara: regeeton, bachata, salsa i altres músiques més. M’agraden els cumpleanys i les festes. DEW!

Comencem el bloc!

Hola a tothom!

Comencem aquest bloc del taller Cinema en curs amb les presentacions de tots nosaltres, així , poc a poc, ens podeu anar coneixent.

Aquesta setmana, estem veient les presentacions dels nostres companys del centre agermanat, IES Bellvitge, i estem redactant les nostres pròpies presentacions.

Espero que us agradin!