Una experiència increible =D

Des d’octubre fins a finals de maig, una nova assignatura, que hem après moltes coses, des d’engegar una càmera fins a muntar escenes per realitzar tot el possible perquè quedi bé la peli.
El mes important crec jo, que hem valorat el nostre esforç i el nostre esforç va ser haver acabat la peli, cosa que mai m’hauria imaginat. M’ha agradat molt tot.
I res moltes gràcies a la gent que fa posible el Cinema en Curs, i especialment A l’Òscar i la Dolors, que van fer un bon treball. Sempre estaven apunt per ajudar-nos,  de veritat moltes gràcies.

Res més.
petons!!!

aTT

Ariana García

Una resposta a “Una experiència increible =D”

 1. Dolors Busquets Relats Diu:

  Moltes gràcies a tu i els teus companys, que heu cregut en aquest projecte i també heu fet possible que s’acabés bé.
  Una de les coses que més m’ha agradat d’aquest bloc, és que ens hem pogut expressar i agrair mútuament, sense cap vergonya de fer-ho, el temps i els esforços que tots hi hem dedicat.
  Aixó no acostuma a passar en una matèria normal. Crec que en 23 anys de docència, mai un alumne m’ha agrait res, potser jo també m’he oblidat de fer-ho. Per aixó, com que no estic acostumada , m’emociona molt que ho poguem fer amb tanta naturalitat.
  Moltes gràcies a tots els que heu treballat amb entusiasme. L’art en necessita molt. Per dedicar-s’hi cal creure en ell com en cap altre cosa. Per transmetre emocions primer cal ser sensible a elles i després saber-les explicar. Vosaltres ho heu sabut fer.
  L’art ens pot ensenyar a ser més humans, aquí en tenim una petita mostra.
  Jo també he après moltes coses i espero seguir-ne aprenent moltes amb vosaltres.

  Gràcies!

Deixa una resposta