Excursió a l’Imax amb el nostre col·legi agermanat!

Hola!!

Avui anem a actualitzar amb una fotografia del grup que va anar amb les Tamares.

Les Tamares son unes noies que van anar amb el nostre grup a la sortida de l’Imax i son del colegi  Agermanat Cristofol Colom. No vam podem veure la pelicula en 3D per que el progector 3D no funcionava. Les noies del nostre grup eren molt simpatiques. Vam estar dunant voltes pel port de Barcelona i fent fotografies de diferents coses que ens van dir els profesosrs i els monitors de Cinema en curs. Esperem veuraus un altre dia.
Aqui us deixem una fotografia de 4 nois de Cinema en curs de l’IES Bellvitge.

cimg0133.JPG

Fins un altre.

atentament: Maria, Jenny i Sergio. Descarat

Una resposta a “Excursió a l’Imax amb el nostre col·legi agermanat!”

  1. Pol i Helena Diu:

    Trobem força interessant el minut de la Fiorella, ja que te un inici, una transformació i un final. Potser que hagueu tingut una errada al calcular el moment en el qual passa el tren? Ja que passa molt aviat i la resta del minut es fa una mica llarg. Us animem a que seguiu penjant coses.

    Pol Mas de Xaxàs i Helena Bosch

    Costa i Llobera

Deixa una resposta