Estrena del film al bloc

Ja es pot veure Una historia de la calle al bloc.

El trobareu a l’apartat film final.

Més minuts…

… I ja només ens queden nou!

Anem poc a poc, les tasques pendents s’acumulen i el temps s’esgota. Per sort encara ens queda la il·lusió!

Comencem a penjar els nostres minuts

Com és possible que d’aquí a no res arribi la primavera? On s’ha ficat tot aquella quantitat de temps que ens havia de permetre fer-ho tot bé i amb tranquil·litat?

La veritat és que no ho sabem, però aquí estan els nostres primers minuts Lumière. La resta aniran caient de mica en mica: problemes organitzatius ens ho posen difícil i ens obliguen a anar amb més lentitud del que voldríem…

Nova pàgina per a la correspondència

Si us fixeu veureu que al nostre bloc hem afegit una nova pàgina: entre aquest diari dels tallers i els minuts trobareu una nova pestanya: “Correspondència fotogràfica”. Ens semblava que podia ser interessant poder veure seguides les diferents fotografies que ens estem intercanviant amb l’IES Ronda de Lleida.

Ara només cal donar-li una mica de continuïtat!

Nuestro barrio… (4)

Aquesta és la resposta a la vostra darrera imatge

Nuestro barrio… (4)

Nos ha gustado vuestra foto. Está muy bien. Aunque, ¡menudo cambio! De un objeto rojo en medio de la hierba habéis pasado a un árbol con muy poco color, muy oscura.

Nos ha parecido curioso que vuestras dos fotos las hayáis hecho por la noche, ¿cómo es eso?

Nuestra nueva foto se queda con vuestro árbol y con la casa… Creemos que vuestra foto y la nuestra son parecidas: hechas desde abajo y con colores poco vivos. En la vuestra cuelgan unos pañuelos y en la nuestra las ramas y sus hojas.

Creemos que con las nuevas fotos hemos dado el salto de los detalles a los planos más generales. Esperamos vuestra respuesta: A ver que os sugiere nuestra foto. Nos vemos en el bloc el próximo miércoles.

Reportatges fotogràfics

Al nostre centre hem començat pels reportatges fotogràfics i hem deixat per més endavant els minuts Lumière… Seran activitats conmutatives? De moment ja hem fet les nostres fotografies… Ha estat un procés laboriós, però molt interessant que us expliquem a la pàgina dels reportatges d’aquí al costat…

Fotos de l'Àlex, el Bando, l'Eric i el Ruben  Fotos de l'Azu, la Laura i la Rebeca Fotos del Bryan, el Samuel i el Sergio
Fotos de l'Aaron, el Kevin, la Laura i el Ruben Fotos de la Dolores, l'Eudald i l'Olga Fotos de l'Aaron, el Dani i el Tofi

Podeu veure quasi totes les fotos que hem fet. Ara només cal fer la selecció final. Però això haurà d’esperar al gener… Us mantindrem informats!!

Nuestro barrio… (2)

Aquí va la nostra foto en resposta a Nuestro barrio… (1)

Nuestro barrio (2)

En nuestro barrio, como en el vuestro, también hay muchos colores. Predominan el rojo, los tonos verdosos y diferentes marrones, etc.

 

Nuestros edificios son de colores marrones rojizos y grises, el verde lo encontramos en las plantas de las ventanas, los parterres y en los parques.

 

En nuestro barrio también hay bastante  suciedad,  pero es muy bonito. Hay muchos colores chillones que llaman la atención.

 

Hemos escogido esta foto porque son colores muy chillones, complementarios, y también porque nos llamó la atención que una lata de cerveza estuviera enredada entre las plantas. Así que decidimos hacerle una foto. Los colores al mezclarse quedan muy bien y nos recordaban a vuestra foto.

 

Azucena Aguilar, Eric Feijoo, Rafi Flores y Rubén Sánchez