hem rodat el film final

Desprès de canvis de calendari, motivats per dificultats variades en el viatge de final de curs, ha arribat el maig i amb ell el nostre esperat rodatge.

Quan havíem rodat la pràctica central vam tastar el vent que agitava insistentment la melena de la nostra actriu i remullava a consciècia el terreny del rodatge.

El primer matí de film final era de maig; la setmana abans haviem tret les manigues curtes de l’armari, però la pluja, el fred, ens van acompanyar fent que aquell joc de cartes damunt la gespa que havíem previst es convertís en un bonic recorregut sota els paraigües…

film-final-001 film-final-005 film-final-007

film-final-008 film-final-011 film-final-014

Després de la Filmoteca un agermanament

El dijous 28 de Gener després de visionar Paranoid Park a la Filmoteca, els de l’IES Alexandre Galí i els de l’IES Bellvitge ens vam aplegar al Parc de Pau Casals. Vam estar dinant junts  i després una activitat per petits grups en la que filmavem panoràmiques diverses va facilitar un primer contacte entre nosaltres. Al final, un bonic record, la foto del grup!

gali-i-bellvitge-grup

Desprès de rodar els nostres Minuts…

Desprès de rodar i visionar els nostres Minuts hem fet un treball de creaciò plàstica.  Seguint l’estructura compositiva i utilitzant diversos recursos plàstics (collage, pintures, ceres, retoladors….) hem fet diverses interpretacions del nostre enquadrament.

Un cop digitalitzat el resultat que més ens agradava hem fet un petit bany de Premiere per muntar les nostres capçaleres i els crèdits corresponents al nostre Minut.

Hem hagut de treballar en grups de tres als ordinadors i algunes dificultats tècniques i de temps no ens han permès tenir temps per pulir i revisar molt la nostra feina en alguns casos. Poc a poc anem trobant el gust a les pràctiques de cinema.

Al principi dels nostres Minuts podreu veure una interpretació de la imatge que haviem filmat.Esperem que us agradin.

Enquadraments des del pati de l’IES

Hem sortit a fer fotografies. Hem buscat i enquadrat parelles de colors seguint diferents pautes. Algun pla tancat, algun pla amb molta profunditat,… Aqui ho teniu. Poc a poc anirem mirant amb uns altres ulls allò que hem tingut al davant tantes vegades.

fernandezn1ariask1antunezl1herrero-j2haro-j-2lopezp4marin-j-5martinez-j1miro-p4molina-e-4romero-r2sosa-b5tornerom4zahtih2kevalbert3antunezl5ariask2kevalbert2

Benvinguts al bloc del Galí! Per si ens voleu conèixer…

Un cop ja encarrilat el curs ens il.lusiona ser de nou al bloc de Cinema en Curs.

Aquest any un grup de 18 noies i nois de Quart d’ESO us anirem parlant i mostrant els nostres resultats, les nostres inquietuds. Compartirem amb vosaltres  la feina que anirem fent endinsant-nos en aquest món de comunicació, creativitat i tecnologies.

el-grup-gran

El Kevin, el Xavi, el Joel, l’altre Kevin, l’Alberto, la Jenni, la Melany, la Nàdia, la Bianca, la Noemi, la Lorena,  l’Eli,  les Paules,  la Raquel, el Chema, la Hane i  la Hanane,  acompanyats per l’Oscar i la Regina, serem els qui podreu trobar al bloc de l’IES Alexandre Galí de Les Roquetes de Sant Pere de Ribes.

I ara “cinc cèntims” de qui som:

melany-tornero-merida2

Hola, el meu nom és Melany. Tinc 15 anys i sóc de les Roquetes (Sant Pere de Ribes). Sóc alumna de l ‘IES Alexandre Galí.
No tinc aficions concretes,ni activitats preferides. M’agrada fer de tot mentres hi hagi bona companyia. Estic fent quart de secundària i quan acabi, faré batxillerat ,vull ser arquitecta .Tinc pensat canviar-me d’institut.Per una part em fa llástima deixar-ho tot aquí,però.a fi de comptes,quan comences batxillerat suposo que et comences a distanciar de tothom i ser una mica més independent.
Sobre la foto,m’agrada molt aquesta foto,no te més d’un mes. La vaig fer quan em van regalar aquesta coseta que hara viu amb nosaltres a casa.Com ja he dit,no tinc una activitat preferida.Només sé que m’agrada molt estar envoltada de gent,de gent que et fa somriure.
He de reconéixer que dibuixar m’agrada,però no hi dedico gaires hores. Per això mateix vaig decidir l’itinerari de plàstica.Crec que dibuixar,pot ser una manera de veure la vida,el teu propi punt de vista de les coses…

noemi-fernandez1

Hola. Soc la Noemí i tinc 15 anys. Visc a Les Roquetes i vaig a l’Institut Alexandre Galí. Faig 4t d’ESO i com a una optativa he triat plàstica perquè és una matèria entretinguda i també perquè m’agrada. Pel projecte de recerca he hagut de triar el que està relacionat amb la plàstica per obligació, encara que també el trobava interessant i crec que m’agradarà fer-lo perquè és una cosa que quasi no he fet mai i trobo que serà entretingut. Aprendré més coses sobre el cinema.

En el meu temps lliure m’agrada molt sortir amb els meus amics i amigues i sobretot anar de festa amb ells. La foto no sabia quina posar i he triat aquesta que m’ha semblat original, és d’un cap de setmana que em vaig anar amb una amiga de camping a Andorra.

Jo soc una noia de 15 anys, em dic Eliana encara que prefereixo que hem diguin Eli, i visc a Les Roquetes de tota la vida. Vaig a 4t d’ESO a l’Institut Alexandre Galí.

Vaig agafar plàstica perquè crec que és un tema interessant i espero aprovar la assignatura.

Jo no tinc moltes aficions: m’agrada ballar, estar amb els amics, sortir, anar a la platja però sempre amb diversió.

He triat aquesta fotografia per que m’encanta. és una foto d’un capvespre que esta presa al cim d’una muntanya especial per a mi. Aquest paisatge m’agrada moltíssim

Em dic Hanane Zahti sóc del Marroc tinc 15 anys

Visc a Les Roquetes des de fa 6 mesos

He viscut a Vilanova,  m’agrada fer visual i plàstica

M’agrada anar de vacances m’agrada el color blau i lila

Quan sigui gran m’agradaria treballar a una guarderia de nens petits

M’agraden les llengües extrangeres angles i francés.

Hola em dic Hanae Ben Rahal tinc 14  anys  sóc de Marroc

Visc  a Roquetes des de fa 3 anys   i m’agrada escoltar música

en francés i arab.  Estic estudiant i m agrada

Em dic Alberto i tinc 15 anys.

M’agrada molt el cinema i la música.

Respecte el cinema m’agraden molt les pel·lícules de ciència ficció i terror. M’agrada veure les pel·lícules al cinema.

De música m’agrada molt la música rock i hard rock.

També toco la guitarra elèctrica,fa un any.

He escollit el taller de cinema perquè crec que pot ser molt interessant gravar i aprendre com funciona tot aixó.

joel-marin-redu

Em dic Joel i tinc 15 anys.

Les meves aficions són jugar a futbol, basquet, i l’ordinador.

M’agrada també veure pel·lícules d’acció, d’aventures i de ciència ficció.

En el meu temps lliure m’agrada anar a la piscina, anar a passejar, llegir, veure la televisió i escoltar música.

De gran m’agradaria ser professor d’ educació física.

Hola, em dic Kevin, tinc 14 anys, i he elegit visual i plàstica per que l’any passat no vam fer res  i m’agradaria fer-ho i del cinema també m’agradaria aprendre, tinc curiositat sobre aquest tema. M’agraden pel·lícules d’aventures, de por i d’acció.

M’agrada la música house i d’aquí a poc temps voldria ser DJ a veure si tot va bé.

Vaig a les discoteques però molt poc.

Soc simpàtic, bona persona… etc, segons els meus amics.

M’agrada molt viatjar, visitar llocs de tot el món però no he visitat molts.

Espero que el cinema m’agradi i que sigui una experiència bona.

Les meves aficions són: jugar a la play, el futbol, el basquet, l’ordinador.

Sóc en Xavi. Tinc quinze anys i m’agraden la música, la natació i el cinema.

L’any passat no vam fer res a plàstica, i per això la vaig agafar. M’agrada molt el cinema gràcies al meu germà Jesus, i per això he pogut veure pel·lícules de Hitchcock, Kubrick, Buster Keaton, Chaplin, Scorsesse, Kurosawa, Ridley Scott, Leone i molts altres. La meva música preferida és el pop-rock i el New Wave, mentre que sovint escolto The Police, Michael Jackson, Bruce Springsteen, Black Eyed Peas i Van Halen. La foto és de la meva sèrie de televisió preferida, Friends.

paula miro

Hola,em dic Paula i tinc 16 anys.

Soc del Prat de Llobregat,però vaig viure en molts llocs encara que fa 8 anys que visc a Les Roquetes.

M’agrada molt cantar,ballar,sortir amb les amigues,amb el meu xicot,veure la televisió, parlar i sobretot tafanejar i comprar.

Sóc molt alegre, una mica tímida amb la gent que no conec però després sóc molt simpàtica.

Aquest estiu vaig anar a un càmping que estava a prop de la platja,amb la família i uns amics. M’ho vaig passar molt bé tota la setmana anant per les botigues,a la platja,a la piscina i per això he posat aquesta foto

raquel romero

Hola,em dic Raquel,tinc 16 anys,vaig néixer al Prat de Llobregat.

Però al fer el dos anys vaig anar a viure a les Roquetes.

Sóc una persona molt vergonyosa però bastant simpàtica i tafanera,m’agrada estar tot  el dia rient amb les meves amigues i estar amb el xicot que m’agrada.

Quant surto m’agrada anar de copes i anar a discoteques o a fer risses amb les meves amigues, fàcilment em distrec i parlo molt sovint a classe.

Crec que aquest estiu ha estat el millor de tots,perquè he fet tot el que
No he fet altres anys,i m’ho he passat molt bé amb les meves amigues.

Em dic Kevin i tinc 15 anys. Em considero poc comú. Tinc gustos un tant estranys per la meva edat. M’agrada la nostra cultura i llengua (la catalana) i la fotografia, els colors vius, en especial el blau, menjar molt, escoltar música de tota mena, llegir, i passejar per la meva ciutat natal, la meva al cap i a la fi, doncs es on faig vida, Vilanova i la Geltrú.Visc a les Roquetes, pot ser en contra de la meva voluntat, però a gust tot s’ha de dir. Trobo que aquesta optativa pot ser interessant pel fet de descobrir quantes coses i imatges es poden gravar en un minut Lumiere per exemple. Tot es veurà
A la foto, surto contemplant la vila enemiga de la meva ciutat natal, que per motius que ara no esmentaré també m’estimo molt, en un dia plujós.

chema

SOBRE MÍ Em dic Jose però em diuen Chema. Tinc catorze anys, m’ encanta dibuixar manga, i tot el relacionat  amb el dibuix i la imatge. També m’ agrada molt la fotografia, m’ agrada fer-les que me les facin, etc. Em passo el dia escoltant música amb l’ Ipod a la mà, sense la música no podria viure. Però sense el que no podria viure de cap de les maneres és sense els meus amics, ho són tot per mi. Em considero una persona amable  però també tinc els meus defectes com tothom, soc molt materialista, una mica superficial, quan tinc un mal dia puc ser molt estúpid, etc.  Vaig elegir aquesta matèria perquè com ja he dit m’agrada molt tot el relacionat amb el dibuix i la imatge i m’ encantaria poder arribar a tenir alguna professió relacionada amb això.He elegit aquesta foto, encara que no m’ agrada molt, perquè no sabia quina posar i una amiga em va dir que aquesta li agradava molt i em va convèncer.

jennifer-martinez

Em dic Jenny i tinc 15 anys.Sóc alumna de 4t de ESO de l’IES Alexandre Galí de les Roquetes encara que visc a Vilanova i la Geltrú.

Les coses que més m’agraden en la vida són la música reggae, R.A.P o el rock com per exemple Extremoduro.

La fotografia és la meva passió, poc a poc vaig millorant i es una de les coses que em fan sentir lliure i em fa desconectar del món. Amb una càmera a les meves mans, sóc una altre persona. Un dels exemples és la foto que podeu veure  en la que surto amb una flor. Vaig jugar molt amb els colors en aquesta foto. Vaig intentar que fos tot de la mateixa tonalitat i aquest va ser el resultat.

Per altra banda, també m’agrada llegir, dormir, menjar (sobretot) i viatjar per conèixer altres cultures i idiomes.

Vaig escollir l’optativa de visual i plàstica perquè tot el que estigui relacionat amb el món artístic m’agrada molt.

Amb tot aixó, ja sabeu una mica més sobre mi.

paula-lopez-santana-reduida1

Em dic Paula i tinc 15 anys. Visc a Les Roquetes i vaig al Institut Alexandre Galí, a 4t de la ESO. M’agrada sortir sempre amb els meus amics i sortir de festa amb ells, anar a la platja ha prendre el sol i divertir-me, i ajuntar-nos tots el amics a una plaça per passar la tarda junts. He triat plàstica perquè m’agrada les coses que fem, les trobo entretingudes.

He posat aquesta foto perquè m’agrada molt, la foto es de quan vaig anar amb una amiga a Andorra, i em porta molts bons records.

Hola em dic Lorena , tinc quinze anys i faig plàstica perque l’altre optativa no m’agradava.

A la foto s’hi veuen les vistes que tinc des de casa: per davant veig el mar, els vaixells, el port i m’agrada tranquil·litat, i per darrere es veuen les muntanyes que a l’hivern estan nevades.

A part d’això, a plàstica treballem el treball de recerca de cinema, que ha d’estar molt bé perquè es fan les coses en grup
Ara parlem una mica de mi, m’agrada estar amb els amics i les amigues, escoltar musica, i surti de festa els caps de setmana.

Hola, em dic Nadia. Tinc 15 anys. Sóc de Les Roquetes de tota la vida, però vaig néixer a Vilanova i la Geltrú.

He triat visual i plàstica perquè em sembla interessant treballar el cinema i aprendre coses que m’ajudaran a valorar més les pel·lícules. Ficar-se a la pell d’un especialista en el cinema o teatre ha de ser molt impactant i interessant.

Em considero una persona treballadora, alegre i sincera. M’agrada vestir amb colors vius, però m’estimo més el blau. Vull estudiar Dret i estaria be arribar a ser una bona advocada.

La Bianca

Hola, em dic Bianca, tinc quinze anys i visc a Les Roquetes.Sóc alumna de IES Alexandre Galí i estic a 4rt de la ESO, en acabar 4rt m´agradaria fer batxillerat humanístic.

M´agrada molt estar amb els meus amics i passar-ho bé, escoltar música i connectar-me a internet.

Vaig triar visual i plàstica perquè m’agrada tot allò que estigui relacionat amb l’art i el cinema, tambè per apendre a valorar més el treballar que té fer una pel.lícula, un vídeo…

Em considero una persona alegre, treballadora i una mica tímida amb la gent que no conec.