Projecció dels films finals a la Filmoteca de Catalunya

El dia 28 de maig els participants dels onze tallers del programa anual de Cinema en curs presenten a la Filmoteca de Catalunya els films realitzats aquest curs. Després de la projecció del seu film, cada grup presenta el procés de creació i inicia un diàleg amb un altre grup, que prèviament ha vist i ha analitzat el seu curtmetratge.

A continuació es poden veure les fotografies d’alguns moments de la intensa jornada a la Filmoteca!

Un any de cinema: making of i peça de cloenda

A continuació trobareu el making of fotogràfic dels tallers anuals de Cinema en curs 2012-2013 i la peça de cloenda (“un any de cinema en curs”), amb música de Bernat Font.

Els Films finals al bloc

Després de l’estrena a la Filmoteca de Catalunya, ja es poden veure els onze films realitzats als tallers anuals de Cinema en curs 2012-2013! Aviat es publicaran les presentacions al bloc.

Davant la separació (Escola de Bordils) – Quan una porta es tanca (Escola Montserrat Solà) – Tornar a començar (Escola Els Xiprers) – Germanes (Escola Rafael Alberti) – Decisions (Institut Bellvitge) – Incerteses (Institut Castellet) – On vaig? (Institut Joan d’Àustria) – Llums a la nit (Institut Júlia Minguell) – Deixa'm ser qui sóc (Institut La Plana) – Primers dies (Institut Milà i Fontanals) – El sol sempre torna (Institut Narcís Monturiol).

El sol sempre torna, realitzat pels alumnes de 4rt d’ESO de l’Institut Narcís Monturiol.

Germanes, realitzat pels alumnes de 6è de primària de l’Escola Rafael Alberti.

Primers dies, realitzat pels alumnes de l’Aula d’Acollida (1r i 2n d’ESO) de l’Institut Milà i Fontanals.

Quan una porta es tanca, realitzat pels alumnes de 6è de primària de l’Escola Montserrat Solà.

Llums a la nit, realitzat pels alumnes de l’Aula d’Acollida (1r, 2n, 3r i 4rt d’ESO) de l’Institut Júlia Minguell.

Tornar a començar, realitzat pels alumnes de 6è de primària de l’Escola Els Xiprers.

On vaig?, realitzat pels alumnes d’Aula Oberta (3r i 4rt) d’ESO de l’Institut Joan d’Àustria.

Davant la separació, realitzat pels alumnes de 6è de primària de l’Escola de Bordils.

Deixa'm ser qui sóc, realitzat pels alumnes de l’Aula Oberta (3r i 4rt d’ESO) de l’Institut La Plana.

Incerteses, realitzat pels alumnes de 4rt d’ESO de l’Institut Castellet.

Decisions, realitzat pels alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Bellvitge.

Preparant l’estrena: el tràiler

Es prepara l’estrena dels onze films finals realitzats als tallers de Cinema en curs 2012-2013 a la Filmoteca de Catalunya.
Ben aviat es podran veure al bloc. Pel moment podeu veure el tràiler!!!

 

Estrena dels films finals al bloc

Després de l’estrena a la Filmoteca de Catalunya, a la pàgina dels films finals ja es poden veure els films realitzats a Cinema en curs 2012-2013

Estrena dels films a la Filmoteca de Catalunya

El dia 16 de maig els participants dels tallers trimestrals a Cinema en curs, presenten a la Filmoteca de Catalunya les pràctiques i films realitzats aquest curs 2012-2013. Hi participen: l’Escola Riera de Ribes (Sant Pere de Ribes), l’Escola Sadako (Barcelona), l’Institut Alexandre Galí (Les Roquetes de Sant Pere de Ribes), l’Institut Flos i Calcat (Barcelona), l’Institut Moisès Broggi (Barcelona) i l’Institut Les Corts (Barcelona).

A continuació es poden veure les fotografies d’alguns moments de la jornada a la Filmoteca.

 

Rodatges dels films finals

Ja han començat els rodatges dels films finals dels tallers anuals de Cinema en curs. Des de finals d’abril a mitjans de maig, els films es roden a diverses localitats de Catalunya. Pel moment ja es poden veure al bloc les fotografies de rodatge.

Preparant la projecció dels tallers trimestrals

El dia 16 de maig els centres participants als tallers trimestrals de Cinema en curs, presentaran a la Filmoteca de Catalunya els films i pràctiques realitzats. Ben aviat es podran veure al bloc!

Estrena de les primeres seqüències

Ja es poden veure al bloc les primeres seqüències realitzades a l’Escola de Bordilsl’Escola Els Xiprersl’Escola Montserrat Solàl’Institut Narcís Monturiol, l’Institut Milà i Fontanals, l’Institut Castellet, l’Institut La Planal’Institut Bellvitge i l’Institut Joan d’Àustria.

 

 

Rodatges de les primeres seqüències

Durant el mes de març es roden les primeres seqüències de ficció dels tallers de programa anual comú de Cinema en curs.

Després dels Minuts Lumière realitzats el 1r trimestre, comença el treball de ficció i, abans d’encarar el film final, es realitzen unes primeres seqüències d’entre 3 i 5 plans. S’introdueix així la planificació de ficció, el rodatge i el muntatge.

Ben aviat es podran veure al bloc.