Xifres d’espectadors i presentacions dels films

Per tancar el curs, podem celebrar que vint dies després de l’estrena a la Filmoteca de Catalunya els films de Cinema en curs 2011-2012 ja han tingut més de 10.000 espectadors entre les projeccions a les escoles i instituts, als pobles, barris i ciutats, i els visionats a través d’internet. I són d’arreu del món!! Podeu veure el mapa d’on s’han vist les pel·lícules on-line al facebook d’A Bao A Qu. Aviat començaran les projeccions als Festivals!

Per altra banda, ja es poden descarregar en PDF les presentacions elaborades pels alumnes en motiu de la projecció a la Filmoteca. També les podeu trobar, juntament amb les pel·lícules a l’apartat Film final.

 

Projeccions dels films finals als barris i pobles

Comencen les projeccions dels films realitzats a Cinema en curs 2011-2012 a les escoles i instituts i als pobles i ciutats dels centres participants!

Propera parada (Institut Bellvitge): 14 de juny a les 12h, Biblioteca de Bellvitge / Canvis (Escola Rafael Alberti): 14 de juny a les 9h30 /Tornar a començar (Institut Narcís Monturiol): 16 de juny a les 17h, Institut Narcís Monturiol / Dibuixant il·lusions (Escola Cervantes): 19 de juny a les 17h, Centre Sant Pere Apòstol, Barcelona / Sis per sempre (Escola Espronceda): 21 de juny a les 12h, Escola Espronceda, Sabadell / Camins (Institut Castellet): 21 de juny a les 20h, Institut Castellet, Sant Vicenç de Castellet / Distàncies (Escola de Bordils): 22 de juny a les 20h30, Casal de Bordils

Estrena dels films finals al bloc

Després de l’estrena a la Filmoteca de Catalunya, a la pàgina dels films finals ja es poden veure els 10 films realitzats a Cinema en curs 2011-2012!

Distàncies (Escola de Bordils) – Dibuixant il·lusions (Escola Cervantes) – Al final del dia (Escola Els Xiprers) – Sis per sempre (Escola Espronceda) – Canvis (Escola Rafael Alberti) – Propera parada (Institut Bellvitge) – Camins (Institut Castellet) – Via 3 (Institut Joan d’Àustria) – Ciutat estranya (Institut Júlia Minguell) – Tornar a començar (Institut Narcís Monturiol).

A continuació trobareu el making of fotogràfic i la peça de cloenda (“un any de cinema en curs”), amb música de Bernat Font.Al final del dia, realitzat pels alumnes de 6è de l’Escola Els Xiprers.Camins, realitzat pels alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Castellet.Canvis, realitzat pels alumnes de 6è de l’Escola Rafael Alberti.Ciutat estranya, realitzat pels alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO de l’Institut Júlia Minguell.Dibuixant il·lusions, realitzat pels alumnes de 5è de l’Escola Cervantes.Distàncies, realitzat pels alumnes de 6è de l’Escola de Bordils.Propera parada, realitzat pels alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Bellvitge.Sis per sempre, realitzat pels alumnes de 6è de l’Escola Espronceda.Tornar a començar, realitzat pels alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Narcís Monturiol.Via 3, realitzat pels alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’Institut Joan d’Àustria.

Projecció dels films finals a la Filmoteca

El dia 5 de juny els participants dels deu tallers de Cinema en curs presenten a la Filmoteca de Catalunya els films realitzats aquest curs. Després de la projecció del seu film, cada grup presenta el procés de creació i inicia un diàleg amb un altre grup, que prèviament ha vist i ha analitzat el seu curtmetratge.

A continuació es poden veure les fotografies d’alguns moments de la intensa jornada a la Filmoteca.

 

Preparant l’estrena: el tràiler i les fotografies

Es prepara l’estrena dels deu films finals realitzats als tallers de Cinema en curs 2011-2012 a la Filmoteca de Catalunya. Ben aviat podreu veure’ls també als blocs.
De moment n’avancem un petit tràiler!


Rodatges dels films finals

Aquesta setmana comencen els rodatges dels films finals dels tallers de Cinema en curs.
Els films es roden, entre el 17 d’abril i el 13 de maig a diverses localitats de Catalunya.

Ja es poden veure les fotografies dels rodatges de l’Escola de Bordils, l’Escola Els Xiprers l’Institut Joan d’Àustria, l’Institut Joan d’Àustria , l’Institut Júlia Minguell i l’Institut Narcís Monturiol.

Estrenes de la pràctica central

Ja es poden veure als blocs les pràctiques centrals de l’Escola de Bordils, l’Escola Cervantes, l’Escola Els Xiprers, l’Escola Espronceda, l’Escola Rafael Alberti, l’Institut Bellvitge, l’Institut Joan d’Àustria, l’Institut Castellet, l’Institut Júlia Minguell i l’Institut Narcís Monturiol.

 

Rodatges de la pràctica central

Els alumnes de l’Escola de Bordils, l’Escola Cervantes, l’Escola Espronceda, l’Escola Els Xiprers, l’Escola Rafael Alberti, l’Institut Bellvitge i l’Institut Castellet ja han rodat la pràctica central. Durant els propers dies es rodaran les seqüències de l’Institut Narcís Monturiol, l’Institut Joan d’Àustria i l’Institut Júlia Minguell.

Pel moment es poden veure les fotografies de rodatge de l’Institut Bellvitge, l’Escola Els Xiprers, l’Institut Joan d’Àustria i l’Institut Narcís Monturiol.

Ben aviat es publicaran totes les pràctiques als blocs!

Preparant la pràctica central

Ja es poden veure als blocs els processos de creació de personatge i ideació del guió de l’Escola de Bordils i l’Institut Bellvitge.

També al bloc de l’Escola Els Xiprers es pot seguir el treball de localitzacions i planificació.

Pràctiques fotogràfiques i experimentals cinematogràfiques

Als blocs de l’Escola Cervantes, l’Escola Els Xiprers i l’Institut Joan d’Àustria ja es poden veure els projectes fotogràfics i de vídeo que han realitzat en relació a les meteorologies i el tema de l’any ‘El personatge i el món’.
Ben aviat es publicaran les pràctiques dels altres centres!