Buffy cazavampiros (1999) Màgia en llatí que funciona

Richard Wilkins és l’alcalde de Sunnydale, la població californiana a la qual viu la caçadora de vampirs Buffy. La seva pretensió és convertir-se en un autèntic dimoni i per aconseguir els poders pertinents es dedica a fer pactes amb les forces obscures.

Aquí el veiem realitzant un conjur que el permetrà fer-se invencible. El conjur llatí diu: “Potestatem matris nostrae in tenebris invoco. Maledictum filium tuum ab omni periculo custodias nunc et in saecula!” (Invoco el poder de la nostra mare a les tenebres. Protegeix el teu maleït fill de qualsevol perill ara i per sempre més).

Oferim un doble aplaudiment a Richard Wilkins: un per l’èxit del seu conjur; i un altre pel bé que pronuncia les paraules…

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *