X-men (2006-2014) Homo sapiens vs Homo neanderthalensis

Els X-men són un grup de mutants amb poders sobrenaturals. La seva diferència amb la resta de la humanitat podia convertir-los en persones marginals, però un d’ells, en Charles Xavier, decideix crear una escola especial per protegir-los i preparar-los per a la defensa de la societat. Això es deu a que un grup de mutants perillosos, dirigits per en Magneto, vol aprofitar els seus poders per a dominar el món.

El que pot semblar un argument fantasiós, basat en els còmics de la Marvel, es presenta a les pel·lícules com una fita més en el camí de la selecció natural. No és cert que la superioritat de l’Homo sapiens va provocar l’eliminació de l’Homo neanderthalensis als territoris que van compartir? Doncs, conclou en Magneto, potser és ja l’hora que un home superior elimini l’obsolet sapiens…

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *