Star Trek Deep Space Nine (1999) Ciceró

Deep Space Nine és una de les sèries sorgides al voltant de l’univers Star Trek. En aquest episodi assistim a una conversa sobre el món de l’espionatge intergal·làctic.

Els Romulans són una espècie alienígena que posseeix un gran imperi a la Via Làctia (i una gran similitud amb l’antiga Roma). La federació humana ha tingut alguns conflictes amb ells, però s’han establert contactes per aconseguir la pau. Tanmateix, a la Secció 31 (una mena de CIA clandestina) això no li agrada massa, de manera que amb l’ajuda d’algun militar promouen les hostilitats.

El final de la conversa ens demostra que al segle XXV Ciceró encara té validesa. Això sí, al seu discurs Pro milone va dir exactament: “Silent enim leges inter arma” (“Les lleis callen en època de guerres”)

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *