El extraordinario viaje de T.S. Spivet (2013) Noms científics llatins

El jove T. S. Spivet ens fa una introducció a la seva vida parlant-nos dels seus progenitors. El pare és ramader, el típic cowboy nordamericà. De la seva mare descobrim que és una biòloga especialitzada en la investigació i catalogació d’insectes. I no només això, perquè com a mestressa de casa també es dedica a catalogar… torradores.

Però és la seva primera ocupació la que ens interessa, ja que necessàriament ha de citar alguna espècie utilitzant el nom científic llatí. Concretament esmenta el poll, el “pediculus humanus capitis” (literalment, “poll humà del cap”). I el seu fill, que és molt despert, ens parla de les “scolytinae”, un tipus d’escarabat.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *