Excalibur (1981) O Fortuna

Quan John Boorman va presentar aquesta pel·lícula, va sorprendre a molts la seva concepció musical. La música de Wagner, especialment del “Capvespre dels déus”, convertia la famosa epopeia del rei Artús (habitualment una successió de grans aventures) en la història d’un somni perdut, en l’ocàs d’una idea.

L’altra peça musical que va impactar és la que podeu veure al vídeo: Artús és a punt de morir, però Parsifal ha aconseguit trobat el graal i li ha portat noves esperances. Llavors sona aquesta versió de l’alemany Carl Orff de la cançó medieval “O Fortuna”, sobre la inconstància de la sort en la vida humana:

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *