Peppa pig (2019) A Roman day

Avui una raresa que he d’agrair a la meva filla. Es tracta d’un capítol sencer de la sèrie de dibuixos “Peppa pig” sobre una família de simpàtics porquets anglesos. El capítol que us presento es titula “Un dia romà”. En ell, descobrim que les àvies passen el seu temps lliure fent representacions històriques i ha arribat el moment de recordar l’antic imperi romà.

Gràcies a la seva àvia, els petits porquets no només aprenen a confeccionar mosaics i es disfressen de legionaris, sinó que també aprenen a citar dues famoses frases en llatí: “veni, vidi, vici” i “tempus fugit”…

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *