El cochecito (1960) Pater familias

Aquesta pel·lícula de Marco Ferreri explica la història d’un avi que veu com els amics de la seva edat es compren cotxets per a invàlids i decideix fer el mateix. La seva família s’hi oposa, però ell vol seguir tenint una certa autonomia a la seva vida diària i, a més… que no és el “pater familias”?

A l’antiga Roma l’home de més edat de la família tenia un poder gairebé absolut sobre tota la seva descendència, de manera que controlava també els diners. I si es volia comprar un cotxet, doncs se’l comprava. I punt. A la pel·lícula se’ns mostra, amb un cert sentit de l’humor, que aquest costums antics s’han perdut i la societat va arraconant a poc a poc els seus avis.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *