P3 AL MUSEU DE LA XOCOLATA

P3 Al museu de la xocolata.

Hem anat d’excursió al museu de la xocolata on hem vist d’on sortia la xocolata (de les panotxes) i ens han explicat el procés d’elaboració que segueixen per obtenir la xocolata. També hem pogut provar lo bona que està, mmmmmmmm

A més a més hem dibuixat amb la xocolata calenta i finalment ens hem menjat els nostres dibuixos. Hem pogut crear i fer-nos un aneguet per portar a casa. I per acabar una volta pel museu per veure mones i figures fetes de xocolata.

En definitiva una experiència per xupar-se els dits!!!

 


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>