SORTIDA AL TREN DEL PARC CATALUNYA P3

El divendres 10 de maig vam anar a visitar el tren del Parc Catalunya i ens va encantar. Després vam esmorzar a l’ombra. Mireu, mireu…

 

 

 JORNADES ESPORTIVES A EDUCACIÓ INFANTIL

El passat 26 d’abril vam celebrar a l’escola les Jornades Esportives.

Van venir mares i pares a col·laborar amb nosaltres i a explicar-nos 10 proves diferents. Els 10 grups de nens i nenes (barrejats dels 6 grups d’infantil) vam anar passant per les diferents proves que van durar aproximadament 8 minuts cadascuna.

Va ser una experiència molt bona.

 JOCS FLORALS PER SANT JORDI

Enguany, el 23 d’abril hem celebrat els Jocs Florals a l’escola Cifuentes.

A P3, els finalistes han estat:

  • IRINA CROITORU (P3A)
  • ANABELLA KLAGA (P3B)

El guanyador: NAËL EL ALAOUI (P3B)

En Naël i l’Anabella no han assistit i han hagut de pujar uns companys a buscar els premis.

A P4, els finalistes han estat:

 

  • NAHIA MARTOS (P4A)
  • ONA AGUILAR (P4B)

La guanyadora: HELEN SANCHEZ (P4B)

 

A P5, els finalistes han estat:

  • ALEJANDRO RIBAS (P5A)
  • MARIO RODRÍGUEZ (P5B)

La guanyadora: SELENA BIGAS (P5B)

 

 

 JOC DE MEMÒRIA A P5

La setmana passada van venir de l’ONG SiD Moskitia d’Hondures, vam jugar al joc del memory miskito per conèixer la llengua d’aquesta cultura, creant el nostre propi diccionari català-miskito.

 EL CICLE DE L’AIGUA A P5

El dimarts, dia 19 de març, ens ha fet una visita la Bel, una experta en el cicle de l’aigua. Ens ha explicat quin recorregut fa i com hem d’estalviar-la, per exemple, a l’hora de rentar-nos les dents, ja que és un bé molt escàs!CARNESTOLTES A EDUCACIÓ INFANTIL

El divendres 1 de març vam sortir a la tradicional rua de Carnestoltes pels carrers del barri. Tots i totes disfressats, amb la companyia dels pares i mares, vam gaudir d’una tarda ben diferent a l’escola.

 

 DIJOUS GRAS A EI

El passat dijous 28 de febrer els alumnes d’educació infantil vam sortir al parc de Can Gambús a fer un esmorzar típic de “Dijous Llarder”: pa amb tomàquet, butifarra i truita. Ens ho vam passar molt bé i a més va fer un dia esplèndid de sol.

 P5 SORTIDA A LA BIBLIOTECA

Aquest mes de febrer els alumnes de P5 hem anat a la biblioteca de Ponent. Allà ens han explicat un conte que ens ha agradat molt i després hem pogut gaudir del funcionament de la biblioteca. És un equipament municipal que val la pena descobrir perquè ens obre un món de possibilitats.

 UNA VETERINÀRIA A P5!

Aquest mes de febrer hem tingut una visita molt especial a P5 perquè l’Eli, una veterinària experimentada, ens ha vingut a explicar un seguit de contes sobre animals. Després ens ha explicat un munt de coses interessants sobre com hem de tenir cura de les nostres mascotes. Quantes coses hem après!

 RELAXACIÓ A P3

Aquest mes de gener hem tingut la sort de fer dues sessions de relaxació a P3 amb la Vero, una tècnica especialista del Consell Esportiu de Sabadell.

Ens ha agradat moltíssim i n’hem tret molt de profit perquè podem aplicar-ho al dia a dia.