P4 A L’HORT

 

P4 anem a l’hort. L’hort és una eina pedagògica de gran valor ja que ens permet treballar d’una manera vivencial i en contacte amb la natura. Hem plantat herbes aromàtiques i flors per decorar l’hort de l’escola.

Primer de tot hem cavat la terra, hem plantat les herbes i flors i hem regat per tal que creixin i faci bonic. Tambè hem aprofitat per treballar el sentit de l’olfacte. Hem olorat diferents herbes.

Ens ha agradat molt i ho volem compartir amb vosaltres.

 

 

 PSICOMOTRICITAT AMB GLOBUS P5

A P5 hem fet una sessió a psicomotricitat amb globus. Hem aprofitat per bufar els globus fins arribar a la meta, hem portat el globus entre dos a la panxa, hem llançat el globus a l’aire per tal que no caigues al terra… Ens ha agradat molt aquesta sessió de psicomotricitat i ho volem compartir amb tots vosaltres.

 

Podeu veure una petita mostra de com ho hem passat i d’allò que hem fet.

 MONOGRÀFIC CASTELLERS P5A

A P5A hem estat treballant el monogràfic de la ciutat de Sabadell. Una tradició molt arrelada com són els castellers.

Així hem explicat el conte dels castellers de Sabadell, hem construït castells amb rotllos de paper, també amb nosaltres mateixos, hem dibuixat els castellers, hem fet murals i hem escrit les paraules relacionades. Hem après molt sobre els castellers i ho hem passat d’allò més bé.

Aquí en teniu una mostra.P4 PSICOMOTRICITAT AMB GLOBUS

A P4 hem fet una sessió a psicomotricitat amb globus. Hem bufat els globus fins arribar a la meta, hem portat el globus entre dos a la panxa, hem llançat el globus a l’aire per tal que no caigues al terra… Ens ha agradat molt aquesta sessió de psicomotricitat i ho volem compartir amb tots vosaltres.

Mireu que bé ho hem passat.FOTOS DE GRUP DE CARNESTOLTES P3, P4 I P5

Famílies,

Divendres de carnestoltes vam poder tornar a celebrar aquesta festa que tant agrada als petits i petites de l’escola amb total normalitat i vam tornar a fer la tradicional rua de Carnaval.

Mireu que guapos i guapes estàvem disfressats.DIJOUS GRAS A CAN GAMBÚS P3, P4 I P5

Famílies,

Per celebrar la diada de dijous Gras vam anar tot el cicle d’infantil al parc de can Gambús per fer un esmorzar amb tots els amics i amigues d’infantil. Després vam passar una bona estona jugant lliurement amb els gronxadors, les casetes de fusta, el balancí,… Va ser un matí ben divertit!

Us deixem unes imatges perquè us feu una idea.SORTIDA CAN GAMBÚS DIJOUS GRAS P4A I P4B

Famílies,

Per celebrar el dia de dijous gras vam anar tot el cicle d’infantil al parc de can Gambús per fer un esmorzar amb tots els amics i amigues de P4A i P4B. Després vam passar una bona estona jugant lliurement amb els gronxadors, les casetes de fusta, el balancí,… Va ser un matí ben divertit!

Us deixem unes imatges perquè us feu una idea.P3 PSICOMOTRICITAT AMB GLOBUS

P3 hem fet una sessió a psicomotricitat amb globus. Hem bufat els globus fins arribar a la meta, hem portat el globus entre dos a la panxa, hem llançat el globus a l’aire per tal que no caigues al terra… Ens ha agradat molt aquesta sessió de psicomotricitat i ho volem compartir amb tots vosaltres.

MireuP5 PSICOMOTRICITAT AL ROCÒDROM

Papes i mames,

a l’escola tenim un espai al pati amb rocòdrom. P-5 hi hem anat algunes estones a l’hora de psicomotricitat. En aquest espai els infants poden iniciar-se en l’escalada. Els nens i nenes els agrada molt estar en constant moviment i pujar estructures, arbrers etc… I en aquest espai de rocòdrom han disfrutat molt el moviments de l’esport de l’ escalada.

Mireu que bé ho han fet.

 

 

 P4 A ESCRIVINT LA CARTA ALS REIS

A P4 A estàvem molt il·lusionats per escriure la carta als Reis Mags.  Per fer-ho ens han vingut a ajudar els nens grans de primària. Hem estat buscant les joguines que volíem a les revistes, les hem retallat i enganxat i després hem escrit el nom de les joguines. Ens han quedat unes cartes molt boniques per donar-les als tres Reis Mags.

També hem tingut una estona per jugar i compartir els nostres racons de joc amb els nens grans.

Ha estat un moment molt màgic per nosaltres. Aquí en teniu una mostra.