“La contaminación atmosférica antes y después del nacimiento podría afectar a habilidades cognitivas”

<p>Este estudio muestra una mayor exposición a partículas finas estaba asociada a una menor atención ejecutiva, tanto en niños como en niñas. / <a href="https://pixabay.com/es/photos/industria-sunrise-aire-1752876/" target="_blank">Pixabay</a></p>

Un estudi liderat per l’Institut de Salut Global de Barcelona informa que hi ha cada vegada més evidències que estar exposat a la contaminació atmosfèrica a les primeres etapes de la vida està associat amb efectes negatius sobre les capacitats cognitives fonamentals, com la memòria de treball i l’atenció executiva.
L’objectiu de la investigació va ser aprofundir en el coneixement generat per anteriors estudis realitzats pel mateix equip que van observar que els nens i nenes que van a escoles amb majors nivells de contaminació procedent del trànsit tenen un menor desenvolupament cognitiu.

https://www.agenciasinc.es/Noticias/La-contaminacion-atmosferica-antes-y-despues-del-nacimiento-podria-afectar-a-habilidades-cognitivas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *