Estudi de l’Univers

0

Aquestes últimes sessions els alumnes de 4t han estat estudiant diferents aspectes relacionats amb l’Univers, i això és el que ens han explicat

La funció de relació

0

Aquests últims dies els alumnes de 3r d’ESO ens han explicat la funció de relació. Ha estat un treball fet en grup, i han fet servir una presentació en power per fer més entenedores les seves explicacions.

L’Univers que ens envolta

0

La dinàmica externa terrestre

0

L’últim tema de biologia i geologia de 2n d’ESO ha estat explicat pels alumnes de la classe. Per fer-ho s’han ajudat d’un power, i a més han entregat a cada company un índex que ha ajudat a seguir les explicacions.

La funció de relació

0

Aquests últims dies els alumnes de 3r d’ESO han explicat als seus companys de clase la funció de relació. Han treballat en grups de 3 i han fet un power que ha ajudat a entendre les seves explicacions.

Modelat del relleu (Agents geològics externs)

0

La funció de nutrició

0

Els alumnes de 3r d’ESO han estat treballant la funció de nutrició: ens han explicat què és, quins aparells estan implicats, quines malalties té associades…Han fet un power, cada grup ha entregat un guió per poder seguir les explicacions, i han contestat a totes les preguntes que els hi ha fet la resta de companys. Ha estat una manera diferent de treballar.

L’Univers que ens envolta

0

ESO1 Vídeo de l’experiment del volcà

0

[youtube]http://youtu.be/tGBpV0CoEjw[/youtube]

Experiments de Ciències 1r ESO

0

Aquestes són les fotos d’alguns dels experiments realitzats pels alumnes de 1r d’ESO a les classes de Ciències Naturals durant el primer trimestre del curs 2013-2014.

Aquí teniu l’enllaç per poder accedir-hi:

https://plus.google.com/photos/101939400027356984071/albums/5965438264271321441

 

Go to Top