Ensenyament veu “molt probable” que s’hagin de fer classes amb abric

La transmissió de covid-19 per aerosols és un fet i les situacions en locals tancats un risc. Classes amb abric i anorac?  Segons la normativa sobre temperatures no es pot fer classe per sota de 17. 

Segons el director general de Centres Públics, Josep González-Cambray, no s’han comprat purificadors d’aire: “Estem a l’espera de veure’n la necessitat”.

“Ens hem d’imaginar situacions a l’aula que fins ara no ens havíem imaginat”, ha admès el director de Centres Públics del departament d’Ensenyament, Josep González-Cambray, davant la necessitat de mantenir les aules ben ventilades en ple hivern. Segons Josep González-Cambray, caldrà obrir portes i finestres en la mesura del possible, encara que faci fred. “És molt probable que veiem nens amb anorac i bufanda a classe”, ha pronosticat en una entrevista al Via lliure de Rac1.

 L’objectiu de la mesura és reduir els aerosols en suspensió (les gotícules que expulsem en respirar, cridar o cantar) que pot transmetre el coronavirus. Segons González-Cambray, s’estan seguint les pautes de la Guia per a ventilació a les aules que ha elaborat el CSIC. Aquesta guia també parla de la possibilitat d’utilitzar purificadors d’aire, però fins ara la conselleria no n’ha adquirit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *