Itàlia registra ja 132 positius en cinc regions. Cancel·lats els Carnavals de Venècia.

Llombardia, Piemont i Vèneto tanquen les escoles una setmana pel coronavirus.  Itàlia extrema les mesures de seguretat per frenar l’expansió del coronavirus, mentre els contagis en cinc regions de país (Llombardia, Vèneto, Emília Romanya, Piemont i Lazio) superen ja els 130 després que es confirmessin 89 casos només en Llombardia i dos a Venècia. El decret llei aprovat pel Consell de Ministres extraordinari celebrat dissabte a la nit, que busca aïllar els focus de contagi amb mesures severes contra la mobilitat dels veïns, començarà ja a tenir efectes. L’alcalde de Milà (1,3 milions d’habitants), Giuseppe Sala, ha anunciat que la capital econòmica d’Itàlia tancarà totes les escoles, cinemes i teatres la propera setmana. També han estat cancel·lats diversos esdeveniments esportius i els dos últims dies del Carnaval de Venècia, dilluns i dimarts de la setmana que ve, han estat suspesos després que es registraran 2 positius a la ciutat. En Llombardia, Piemont i Vèneto tampoc obriran demà les escoles.

L’últim balanç parla de 132 persones contagiades en cinc regions d’Itàlia, comptant els dos turistes xinesos que segueixen ingressats en un hospital de Roma i que van contraure la malaltia fora d’Itàlia. Més enllà de l’inici de la dispersió, el Govern segueix sense trobar l’origen del contagi i a el supòsit pacient zero, però considera que hi ha dos focus clars de contagi: la província de Lodi i els seus 10 municipis, i la localitat de Vo Euganeo, a Vèneto. Les dues zones estan afectades pel decret llei que obliga des d’aquest matí als seus ciutadans a romandre confinats sense poder entrar o sortir d’aquests territoris i a sotmetre a unes estrictes mesures de control i abastament.

D’aquesta manera, Itàlia s’ha convertit en el país europeu més afectat pel covid-19 fins a la data.

Per abordar el nou coronavirus, els científics estan accelerant el procés de la vacuna.Els investigadors recorren a enfocaments no tradicionals per crear vacunes i terapèutiques

To tackle the new coronavirus, scientists are accelerating the vaccine process

Coronavirus. L’Isola di Ischia vieta “l’accesso temporaneo” ai lombardi, veneti e cinesi

https://elpais.com/sociedad/2020/02/23/actualidad/1582453882_750674.html?ssm=TW_CC

https://actualidad.rt.com/actualidad/343845-numero-infectados-coronavirus-italia?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=all

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *