La lluita d’una iguana contra una munió de serps: no havies vist mai un moment com aquest

Un vídeo de la BBC bat rècords a YouTube. La cadena assegura que una escena com aquesta no havia estat mai filmada. El primer episodi de ‘Planet Earth II’ emès aquest diumenge a la BBC va ser seguida per nou milions d’espectadors.El primer tràiler va ser llançat el 9 d’octubre de 2016, i la sèrie es va estrenar el 6 de novembre de 2016 a Regne Unit en BBC OneBBC HD. Potser que en prenguem nota.

http://www.ara.cat/societat/Serps-iguanes-havies-aquest-massiu_0_1685831598.html#rlabs=1%20p$3

Aquest vídeo és a la xarxa des de dimarts i ja té tres milions de visites. Es tracta d’una escena d’un documental de natura, un moment de vida salvatge amb tota l’emoció que pot implicar.

Es tracta d’un clip de les imatges rodades a les illes Galápagos per al programa ‘Planet earth II’, coproduït per la BBC, BBC America, ZDF, Tencent i France Télévisions, per al capítol ‘Islands’.

La cadena BBC assegura que mai s’havia pogut filmar un moment com aquest: un acte de cacera “massiva” de diverses serps contra una cria d’iguana, que corre, fuig i… (val la pena veure-ho: no te’n farem l’espòiler). Un autèntic ‘thriller’ captat en plena natura.

http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/extra/video-espectacular-persecucio-serps-iguana-planet-earth2-bbc-5615545

La BBC ha estrenat Planet Earth II, la segona part de l’exitós programa documental ‘Planet Earth’ que va emetre fa 10 anys i que per a molts va ser clau en la presa de consciència de la necessitat de preservar el planeta. Un dels moments més impactants del primer episodi d’aquesta nova entrega ha sigut l’espectacular persecució d’una iguana per part d’un grup de serps.

Rodada a Illa Fernandina, a les Galápagos, l’escena dura a penes dos minuts. S’hi veu una cria d’iguana assetjada per unes serps. La veu narradora de David Attenborough i la música de Hans Zimmer donen a les imatges un plus d’intensitat i espectacularitat. La iguana aconsegueix escapar d’una serp, però de sobte en surten més i s’inicia una persecució increïble que ja s’ha convertit en un fenomen viral. Les serps atrapen la iguana que aconsegueix escapolir-se’n i fugir d’una mort que semblava inevitable.

El primer episodi de ‘Planet Earth II’ emès aquest diumenge a la BBC va ser seguida per nou milions d’espectadors.

https://en.wikipedia.org/wiki/Planet_Earth_II

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *