Google patenta drones amb servei mèdic

Aquesta és una de les aplicacions dels drones que pot ser realment important per a tots. Les avantatges del dron enfront de les ambulàncies, són bàsicament l’accessibilitat i el temps de disponibilitat, s’espera que els temps d’arribada del dron no superin els 120 segons. Temps que en casos d’aturades cardíaques són realment necessaris i importants.

http://www.diaricatala.cat/google-patenta-drones-servei-medic/

El passat dimarts 5 d’abril, la patent de Google que consistia en un servei mèdic d’urgències va ser aprovada. Aquest servei mèdic d’urgències es basa en la utilització de drones en lloc d’ambulàncies.

D’aquesta manera, en situacions d’extrema necessitat, l’usuari només haurà de prémer un botó perquè un dron amb tot el necessari per cobrir la seva necessitat mèdica estigui disponible en el menor temps possible.

El dron funcionaria mitjançant la pulsació d’un botó que acciona la trucada d’emergència, indicant així com és la gravetat del pacient per realitzar la càrrega del dron i ser enviat de manera immediata amb l’ajuda mèdica necessària.

Les avantatges del dron enfront de les ambulàncies, són bàsicament l’accessibilitat i el temps de disponibilitat, s’espera que els temps d’arribada del dron no superin els 120 segons. Temps que en casos d’aturades cardíaques són realment necessaris i importants.

De moment no hi ha molta més informació sobre aquesta nova patent de Google, però moltes persones asseguren que aquest dron és similar al presentat pel Project Wing, de manera que aquest servei formaria part.