“De l’anonimat a la identitat: Reconstrucció facial a partir d’un crani”

“De l’anonimat a la identitat: Reconstrucció facial a partir d’un crani” MENCIÓ HONORÍFICA a treballs fets en el marc de programa Argó per Mariona Méndez Crous i el seu tutor  Ferran Claudin

L’FBI troba un crani, no tenen proves ni rastre d’ADN per a la identificació, com poden saber quina és la seva identitat? Hi ha un grup d’antropòlegs forenses que s’encarreguen de fer un diagnòstic de l’edat aproximada i el sexe

a partir d’aquest crani i, la feina, després passa a la persona que s’encarrega de posar-li el rostre.

En aquest treball seguirem tot aquest procés amb els mètodes que utilitzen els antropòlegs de la Universitat Autònoma de Barcelona i un cop tinguem l’edat aproximada i el sexe farem la feina d’un agent que tracta reconstruir la cara, les faccions, de la persona anònima amb les tècniques dels agents federals americans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *