FELICITATS IRIS !!!

  • Iris Torregrossa va guanyar el premi “Floquet de Neu” de treballs de recerca de batxillerat del departament d’educació del parc zoològic del curs 14/15. Tutora: Montse Sans

“40 hores convivint entre Macacs” es centra en l’estudi de l’etologia dels Macacs Sylvanus, més coneguts com Mones de Barberia o de Gibraltar. Aquesta  espècie està en perill d’extinció a causa del tràfic il·legal i de la desforestació dels boscos de Marroc, el seu hàbitat natural. A conseqüència d’això, aquests primats són acollits en Zoològics per assegurar la procreació i així evitar la seva desaparició.

L’objectiu principal ha sigut relacionar e identificar les seves conductes més habituals. A partir  dels resultats obtinguts,  es va dissenyar un nou recinte que s’adapti millor a les necessitats d’aquests primats.