3r premi català Escola Agricultura i Alimentació Ecològica

  • 2n PREMI ESCOLA AGRICULTURA I ALIMENTACIÓ ECOLÒGICA. 
  • un dels tres millors centres de Catalunya en l’àmbit d’agricultura i alimentació ecològica

Amb aquestes línies voldria destacar l’esforç que ha suposat tot el material que presentem per aquest concurs i que representa la feina d’un bon grapat d’anys.

Així doncs vull agrair tot el treball realitzat pels companys del cicle formatiu agrari: Sònia Resina i Manel Lledó. Sense ells no hagués estat possible acabar i tancar tot el material en la data indicada per trametre-ho al concurs.

Recordar que aquest és un projecte que encara no està acabat. Finalitzarà quan aconseguim consolidar els cicles formatius agraris (mitjà i superior) i una política de sostenibilitat REAL en el centre. Possiblement trigarà bastants anys….però la feina ho val.