Sant Medir 2022

El 3 de març els nens i nenes del Jujol hem anat a celebrar Sant Medir. Després de no poder fer-ho l’any passat, estàvem  més que emocionats!! Vam fer una sortida des de les 10:00 a les 12:15 del matí i vam esmorzar a la Plaça de la Vila. 

Va ser un matí molt divertit i dolç, van passar cavalls, carrosses, instruments de percussió i també un burro!!! Amb les bosses ben plenes vam sortir tots, els nens i nenes no podríem haver estat més feliços, es podien veure les cares d’alegria, tots estàvem molt emocionats i amb molta energia per agafar caramels. Per sort no feia mala olor!

De camí cap a l’escola, els nens i nenes continuavan agafant caramels. Tornant, es podia veure que el terra ja era un fàstic. Els nens i nenes del Jujol no ens ho hauríem pogut passat millor. Espero que tothom s’ho hagi passat com un dels millors Sant Medirs i que  hagin gaudit durant tot el dia. 

Feliç Sant Medir!!!

 

Editora: Bruna Marini 5èB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *