Anem al Liceu

El divendres 4 de febrer a les 11h tot 6è i 4t vam anar a veure l’òpera de la cuina de Rossini. L’òpera consisteix en aprendre informació sobre Rossini a través d’algunes de les seves obres: La Cenerentola, El barber de Sevilla i Guillem Tell. 

Els protagonistes de la Cuina de Rossini eren dos germans: en Ross i la Isabella. Al Ross li encantava l’òpera i volia composar-ne una. A la seva germana, la Isabella, li encantava cuinar menjar saludable. Volia ser una gran chef amb un restaurant que tingués molts clients. Però aquell somni no podia ser possible, ja que el senyor Basili, l’amo del restaurant de menjar no saludable Burger Queen, estava escampant rumors falsos sobre el restaurant de la Isabella per a que no tingués més clients.

Un dia, en Ross i la Isabella reben una batuta, que ell esperava feia 15 anys. En obrir-la, els germans es van començar a barallar i la batuta es va trencar. De sobte, va aparèixer el senyor Rossini, que portava 200 anys dins d’aquesta. En Rossini els va explicar que ell tenia un llibre de receptes de somnis amagat a la batuta, però que no sabia exactament a on. A l’instant, els dos germans i el senyor Basili es van quedar atrapats a dintre d’un món de fantasia on van coincidir amb els protagonistes de les tres obres mencionades anteriorment. 

Finalment, després d’una gran aventura, van trobar el llibre, robat pel senyor Basili, i van poder tornar al seu món. La Isabella va aconseguir obrir un restaurant molt exitós, amb el senyor Basili treballant per ella i en Ross va començar a compondre òperes. 

Mestres i alumnat vam gaudir molt d’aquesta sortida.

Editors: 6è B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *