Els racons matemàtics

Aquest any hem seguit fent els racons matemàtics. Els racons són diferents activitats i jocs matemàtics que anem fent al llarg del curs per reforçar el que hem fet a la classe. Cada racó dura entre 15 i 20 minuts i passat aquest temps, canviem de racó. Una part positiva és que nosaltres escollim quins tres racons fem cada dia, i així, fins que tothom els intenta fer tots. Per enrecordar-nos, anem apuntant els racons que fem a una graella per així no repetir-nos i que tothom pugui fer-lo tots. 

Els racons que més m’han agradat de moment són els de programació matemàtica i el d’escacs, on has d’intentar resoldre diferents reptes amb les peces d’aquest  joc. A més, també tenim moltes altres activitats matemàtiques de càlcul, mesura, geometria i jocs d’estratègia.

      (Punxa a la imatge per veure més fotografies)

Redactora: Lara (6è C)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *