Anem al MNACTEC!

El divendres passat els alumnes de sisè vam anar al MNACTEC, el Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya.

Ens van explicar com funcionaven els engranatges, i com treballaven els obrers i les obreres de la fàbrica tèxtil. L’activitat dels engranatges va ser entretinguda perquè vam manipular amb diferents engranatges i els havíem d’anar encaixant perquè les nostres màquines funcionessin. 

Ara bé, el més divertit va ser l’obra de teatre que ens van fer per ensenyar-nos com eren les màquines, la vida a la fàbrica tèxtil, i com era el procés que feia el teixit. Hi havia una obrera que ens explicava la seva versió de com era treballar allà i com funcionava cada màquina. També hi havia el senyor Ramon, que era el cap de la fàbrica i que era molt dur. Fins i tot amb nosaltres!

   (Punxa a la imatge per veure més fotografies)

Redactor: Enrique 6è C

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *