A les TIC…

Aquest any està sent incert sempre amb l’ombra de la COVID present en el nostre dia a dia.

Es per això que a les TIC estem treballant  amb les eines del Classroom per familiaritzar  al nostre alumnat de manera que sigui cada dia més autònom.

Utilitzem els ordinador tant a l’aula d’informàtica com des de les aules amb els portàtils.

A continuació us deixem una petita mostra dels nens/es entrant al seu compte de Classroom, buscant informació, treballant conjuntament amb un document, etc…

Alhora, comparteixen feines entre ells tot fent  servir eines cooperatives amb les quals volem fer-los cada cop més hàbils.

És un camí ple de possibilitats que recorrem pas a pas tot junts.

Els artistes del cicle

Al llarg del trimestre els nens i nenes del cicle han fet veritables obres d’art. Partint d’una proposta, la idea va evolucionant a mida que passen els dies. Aquí us oferim unes imatges de les diferents feines que fan les nenes i nens de 4t.

A partir d’una activitat de plàstica i amb motiu de la marxa d’un company, l’alumnat va pensar de fer un joc “Memory” que aquí deixem per si algú vol jugar.

 

Salutacions artístiques!

¡De ellos aprendí!

Tal com diu el títol de la cançó, hem pogut aprendre molt de l’alumnat de 3r. Han creat  de manera cooperativa, una coreografia per la cançó “¡De ellos aprendí!”.

Aquí podeu veure una mostra d’imatges de diferents moments divertits i inoblidables del procés de creació de la coreografia.

Salutacions! Bibidi babidi buu!

La casa de paper.

Les nenes i nens de 3r han realitzat a classe unes construccions de cases de paper. Havia de ser una construcció individual i ha acabat sent un mini poble cooperatiu. I és que els interessos dels nens i nenes van canviant i creixent amb el temps.

Salutacions de paper.

Nadal a l’escola.

Aquest any l’escola Joan Maragall ha pogut celebrar un Nadal molt diferent degut al Covid. Això no ens ha tret les ganes de compartir experiències amb la resta d’escola.

Us deixem un petit recull d’imatges de com ha viscut l’alumnat de Cicle Mitjà, el Nadal.

Una abraçada virtual!

 

Disseccionant un ull.

L’alumnat de Quart va dur a terme el  projecte dels sentits. Van poder experimentar, tot disseccionant un ull de peix, per veure com era per dins i respondre els seus dubtes i interessos sobre el sentit de la vista.

Us deixem un recull d’imatges de les pràctiques que van realitzar els nens/es