Preparem una recepta amb fruita

Després de menjar molta fruita els nens i nenes de cicle inicial hem escrit algunes receptes.
Hem valorat quines podíem fer bé a l’escola i quines era millor fer-les a casa perquè eren més elaborades o necessitaven coure’s.
De les que podíem fer a classe, hem triat la que ara us passem perquè porta gelat i sembla que amb aquesta calor, ve molt de gust.
Tots els nens i nenes ens ho hem passat molt bé, fent-la i sobretot menjant-la!!! Podeu mirar les fotos.
Esperem que us agradi.

Recepta de:
Cent peus de fruita i gelat

Ingredients per cada centpeus:

– fruita variada del temps
(raïm, poma, toronja, maduixa i
plàtan)
– 2 boles de gelat (xocolata i llimona)
– 2 fruites seques al gust (panses, avellanes…)

Elaboració:

1.- Rentem i pelem la fruita.
2.- Tallem la fruita a daus.
3.- Fem 2 boles de gelat (al gust)
4.- Amb pals xinesos, punxem la fruita de manera alternada, com més ens agradi.
5.- Fem una bola de gelat i la posem al davant (cap del centpeus) i una altra al final (cul del centpeus).
6.- Al gelat que fa de cap li incrustem les dues fruites seques en forma d’ulls i mitja maduixa en forma de boca.
7.- Per fer la cua del centpeus li posem una maduixa sencera darrere la bola de gelat del cul.
8.- Els peus es poden fer posant-hi cireres o raïm (segons el temps).
9.- Ja està a punt de menjar. Ens lleparem els dits…. Bon profit!!!

centpeus de fruita i gelat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *