SORTIDA DE TARDOR

Avui els nens i nenes d’educació Infantil hem anat d’excursió a la Fageda d’en Jordà. Allà ens ho hem passat d’allò més bé! Hem pogut observar tots els canvis que fan els nostres boscos ben entrada la tardor i així viure de primera mà tot el que les nostres mestres ens expliquen a l’aula sobre aquesta estació tant especial! També hem aprofitat per anar al càmping Lava on hem pogut veure la gradera i ens hem apropat una mica més al món dels volcans. A part de tot això hem pogut veure i tocar tots els animals de granja que tenen al càmping! Ha estat un dia inoblidable!

Cliqueu a sobre per veure totes les fotografíes que hem fet.

Resultado de imagen de la fageda d'en jordà

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *