Setmana de la mobilitat segura!

Durant la setmana del 17 al 21 de setembre hem estat realitzant diverses activitats sobre la mobilitat segura. El que pretenem és que els nens i nenes de l’etapa d’Infantil comencin a familiaritzar-se amb els senyals de trànsit així com també conèixer i identificar situacions de risc que ens podem trobar als carrers de la nostra ciutat. És important que comencem a conèixer ja des de ben petits com moure’ns per l’entorn d’una forma segura. Per finalitzar la setmana de la mobilitat hem realitzat un circuit amb patinet pel pati i hem viscut de primera mà com moure’ns de forma segura i sense perills.

Si cliqueu a sobre de la imatge podreu veure totes les fotografies de l’activitat.

Resultat d'imatges de mobilitat segura
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *