L’escola té un nou logo

El dijous 18 de febrer es va reunir el tribunal per decidir quin era el logo guanyador del concurs que a tal efecte es va convocar el passat mes de novembre; aquest tribunal estava presidit per un destacat professional del mon del disseny. Al concurs, al qual podia participar qualsevol membre de la comunitat educativa de l’escola, es van presentar 5 treballs. El treball guanyador va ser el presentat per Elisabeth Jordana Pérez i és el que teniu acompanyant a aquesta notícia.

Felicitem a la guanyadora i agraïm la participació de tots. Ara només resta anar utilitzant el nou logo en els documents i publicacions que es facin a l’escola.

logo guanyador al concurs de logos

logo guanyador

Aquest article ha estat publicat en Comunicació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *