Windows 7

El proper 22 d’Octubre ja trobarem a les nostres botigues el nou sistema operatiu Windows 7 que subtitueix al Windows Vista.

Tot i estar basat en l’estructura de Windows Vista, ja ha transcendit que intenta oposar-se a totes les crítiques que la versió anterior havia suscitat. Per això s’ha intentat que el nou sistema fos lleuger per carregar-se més ràpidament i per poder-se utilitzar sense problemes en ordinadors menys potents com els portàtils. D’altra banda, està preparat per utilitzar-se amb pantalles tàctils i millora la relació amb els perifèrics. Si vols veure una presentació clica a l’enllaç de sota.

Windows 7 a youtube

Aquest article ha estat publicat en Informàtica. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *