Tallers amb les famílies!

Hola famílies!!

Gràcies a les mares, pares i àvies que surten en les següents fotos hem fet ja 3 sessions de tallers!

En el primer taller vam fer servir oueres i les vam transformar en tortugues, papallones o cucs. Cada nen i nena triava que volia fer i amb pintura i altres materials confeccionaven el seu animaló. Cliqueu AQUÍ per veure les fotos d’aquest taller.

El segon taller va consistir en, primer decorar una sabata i després posar-li els cordons i aprendre a cordar-la. Cal que anem practicant a casa una mica, ja que tot i que durant el taller molts nens i nenes ho intentaven, encara ens costa! Tot i així vam gaudir molt del taller! Cliqueu AQUÍ per veure les fotos.

I el darrer taller que hem realitzat, justament el dijous passat pel matí va ser el de fer dracs amb plastilina. Però no es va tractar d’uns dracs qualsevol, sinó uns dracs inspirats en una de les tècniques que utilitzava l’Antoni Gaudí. Vam conèixer també qui era aquest arquitecte, algunes de les seves obres i finalment vam fer dracs. Per veure les fotos cliqueu AQUÍ. Realment aquests dracs són uns artistes!!

Us han explicat els vostres fills i filles alguna anècdota sobre els tallers?
Els estan agradant?
Quin els hi ha agradat més de moment?

Espero les vostres respostes!!
I aprofito per agrair a totes les famílies que esteu col·laborant en la realització d’aquests tallers!!

Bon cap de setmana!
– Noèlia –

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Tallers amb les famílies!

 1. mari angeles diu:

  Hola dracs!! A l’iker el taller que mes li ha agradar ha sigut el de les oueres perque li va semblar molt divertit. A l’Alex li va agradar mes el de cordar les sabates.un petó a tits!!

 2. Mònica mare ivette diu:

  Hola bon dia Dracs!
  Ivette esta molt motivada e intenta cordar les sabates de les germanes desde el dia que va fer aquell taller.
  Va ser un taller molt educatiu.
  Petons
  Mònica

 3. Rosa diu:

  Hola, el Pau ha sortit d’escola aquesta tarda molt content després de fer el taller de titelles. També li va agradar el taller de cordar sabates, volia que jo també practiqués “per si se t’oblida de com es fa” i, el de dracs de Gaudí. Té com a decoració a la l’habitació el seu drac (que li ha posat de nom Cavaller) , el meu i la sabata amb cordills.
  Li ha fet especial il.lusió que jo pugués participar en un dels tallers, al igual que a mi. Així, doncs, Noèlia, gràcies per permetren’s participar, és molt enriquidor i, és extraòrdinari veure’ls dins l’aula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà