Presentació

Aquest és el nostre primer bloc. Fa temps que teníem en ment aquest iniciativa. La nostra intenció és que sigui un espai d’informació i d’intercanvi entre els professionals de l’Educació Física i així com els nostres alumnes.

Aquest bloc neix amb l’objectiu de promoure l’activitat física i difondre coneixements, tant els que donem a les nostres sessions com els que, en moltes ocasions i per diversos motius, no tenen cabuda en la nostra assignatura.

Volem oferir-lo a tot el que li interessi. El bloc sorgeix després de preguntar-nos com podiem col·laborar amb el foment de l’activitat física. Tots sabem que és difícil en Educació Física dedicar temps a tot allò que no sigui el motor, per això que amb el bloc podem cridar l’atenció als alumnes i que els fos útil. En aquest sentit, alguns dels temes plantejats al bloc són aspectes pràctics que en moltes ocasions tots hem hagut de contestar en classe.

De moment, el bloc està redactat per nosaltres, tanmateix, amb el temps, esperem anar d’introduint col·laboracions que ens enviïn altres companys de professió, pares o mares, o inclus alumnes.
No ens queda més que dir-vos que moltes gràcies per la vostra atenció i esperem que el bloc sigui del vostre interès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *