Gran, petit i mitjà a P4

Aquests dies estem treballant el gran- petit- mitjà. Primer ens van explicar el conte de la Rínxols d’Or i també, el vam mirar a la PDI. Un altre dia vam estar buscant per l’aula coses petites, mitjanes i grans. En algun moment vam tenir confusió perquè alguns nens/es deien que era petit, d’altres mitjà, … vam veure que anava en funció del que agafàvem de referència. A les fotos veureu quines coses vam trobar.

https://photos.app.goo.gl/c9v4tZ1tncPFxSjW6

CONEIXEM JOAN MIRÓ P4!

Aquesta setmana hem estat parlant de qui és Joan Miró. Per coneixe’l una mica vam veure un vídeo on es explicava coses sobre en ell. Us deixem el link per si també el voleu conèixer.

https://www.youtube.com/watch?v=c_NiB1q4hCU

Després a plàstica vam fer el nostre propi quadre, com si fóssim Joan Miró. Vam pintar amb rodets, tot utilitzant els colors que hauria utilitzat ell (blau, vermell, verd i groc) per fer el fons. A la següent sessió vam fer servir el color negre per estampar les nostres mans, ja que Miró el feia servir per fer els dibuixos. Han quedat uns quadres preciosos!

https://photos.app.goo.gl/XgVhKhDz97LMyZ4g7

4t Riera de Llavaneres

Amb l’Escola de Natura del Corredor, que ens visita cada any a l’escola, vam tenir ocasió de  descobrir la riera de Llavaneres. De fet, ara sabem que a Llavaneres tenim 3 rieres: la d’en Cabot, la de Catà i la de la Vall. Les tres rieres conflueixen en un punt al centre del poble i formen la Riera de Llavaneres, que es fa gran i va a parar al mar.

Vam poder observar que el sòl és de sauló. Amb lupes miràvem el granit de la zona de la riera i vèiem com el terra de dins de la riera també està compost del mateix material. Quan plou, dalt de les muntanyes, baixa la sorra composta d’aquest mateix material i va a parar al mar formant les nostres platges.

També vam conèixer la flora i vegetació típica de riera. Va ser un dia fantàstic i vam aprendre un munt de coses! 

Mireu, mireu les fotografies…

https://photos.app.goo.gl/ZeA1bUiKDMbXLmPH7