TRAÇ 1,2,3 A I3

Com que ja hem treballat els números 1, 2 i 3, ara toca repassar-los per anar-los consolidant. Aquest cop els hem practicat amb pintura. Mireu, mireu!

I3A

I3B

KANDINSY A I3: “ART EFÍMER”

Hem fet una nova sessió de plàstica centrada en l’artista Kandinsky i en l’art efímer, que és una expressió artística concebuda com a fugaç en el temps, és a dir, que no és permanent. Aquest cop hem fet una composició a partir de diferents materials que ens recordaven les formes que habitualment feia servir kandisky y que hem anat distribuïnt sobre un paper de fons blanc. Al final, hem sigut capaços de crear una obra que recorda molt kandinsky.

I3A

I3B

GORRA POLICIA I4

El passat dilluns 29 d’abril van venir dos agents de la policia local a regalarnos una gorra de policia. Ens va fer molta il·lusió. Moltes gràcies!!!

FOTOS

TALLER DE RECICLATGE I4

Hem fet un taller de reciclatge on ens han explicat que signifiquen les tres R (reciclar, reduir, reutilitzar) i ens han explicat que va a cada contenidor. Aquest taller constava de dues parts: una més teòrica i una més manipulativa. A la primera part vam fer servir la pissarra digital per tal de poder ajudar a la Superheroïna Rita. La segona part vam haver de fer un puzzle buscar diferències, col·locar diferents elements al seu contenidor corresponent … i al final vam aconseguir el nostre carnet de superpoders. Ens vam posar molt contents!!!

FOTOS

CONTACONTES A INFANTIL: “EL PIRATA I L’ILLA DEL TRESOR”, PER GERARD MALLORQUÍ

Recentment hem pogut gaudir a l’escola d'”El Pirata i l’illa del tresor”, per Gerard Mallorquí. Aquest Contancontes està ple de personatges intrèpids, aventures fantàstiques, cançons infantils i molts instruments de percussió. Vam estar tots/es molt atents durant tota l’estona i vam riure molt!

IMATGES

SESSIONS DE PSICO A I3

Seguim gaudint molt de les sessions de psico, en les quals juguem amb espumes grans, blocs, casetes grans i petites, passem per dins la panxa d’un cuc, cilindres, colxonetes… Ens ho passem molt bé!

I3A SESSIÓ 1

I3A SESSIÓ 2

I3B SESSIÓ 1

I3B SESSIÓ 2

RACONS NOM A I3

A I3 hem fet una nova ronda de racons del nom amb propostes que ja coneixem i d’altres de noves. Ho gaudim molt!

I3A

I3B

KANDINSKY: “TOU-DUR” A I3

En aquesta sessió de Kandinsky ens hem inspirat per fer la nostra versió de l’obra “Tou-dur”. Ens estem convertint en uns veritables artistes i cada cop ho fem millor!

I3A

I3B

TREBALLEM EL 3 A I3

Després d’haver treballat els números 1 i 2, ara li toca el torn al 3. L’hem treballat de diverses maneres per aprendre a fer aquest número que té “dues panxes”. Mireu, mireu!

I3A

I3B

Cicle inicial: Excursió a Vallgorguina

Cicle inicial, aquest tercer trimestre, ha fet l’excursió relacionada amb l’eix transversal de l’escola: els Jocs Olímpics.

Han anat a Vallgorguina per fer uns JJOO rurals, s’ho han passat pipa! Han fet tir amb arc, tir amb llança, xut d’una pilota gran, salt de perxa… Us compartim les imatges perquè veieu el dia esportiu i rodejats de natura que han passat.

Imatges 🙂