ANUNCIS A 5È

0

Els alumnes de 5è a castellà, durant aquest trimestre, hem estat treballant la publicitat en format vídeo. Com a treball final de trimestre vam elaborar per grups anuncis amb tots els aspectes que havíem treballat. Aquí us els deixem perquè en pugueu gaudir!!

 

 

https://youtu.be/H7KZkQJTCh

 

 

 

 

 

JOCS DE TAULA 5è i 1r

0

Els alumnes de 5è que fem valors hem estat creant jocs de taula amb material reciclat. Ja els vam crear pensant poder compartir-los amb els alumnes de 1r, els nostres apadrinats, per tant el primer que vam fer va ser pensar en un joc adequat per aquestes edats.

Un cop elaborat el projecte inicial vam portar material de casa, material que ens semblés d’utilitat (taps de suro, taps de plàstic, capses de diferents  material i mides, rotlles de paper…) i després ens vam posar a crear el nostre joc.

Ja veieu a les fotografies que un cop elaborat el joc vam anar amb els nostres apadrinats a jugar, va anar molt bé i ens van demanar si hi podríem anar alguna altra vegada. Ens ho vam passar molt bé!!

 

https://photos.app.goo.gl/vHaWsXbHxDH1MZ8d8

 

OMBRES XINESES 5è

0

Durant la setmana cultural i lligat amb l’invent del cinema, vam estar treballant les ombres xineses. Vam fer grups de treball, cada grup va triar un conte i buscava les siluetes a Internet. Un cop impreses vam crear les ombres xineses i vam fer el guió del conte que havíem d’explicar. Era molt important posar molt diàleg, per tal que poguéssim participar tots per igual.  Un cop preparats tots els contes i assajats, vam convidar als alumnes de 1r, els nostres apadrinats, a la nostra classe perquè els vinguessin a veure.

https://photos.app.goo.gl/HdYvXvnTddRSCrdRA

 

https://photos.app.goo.gl/4sgXCHiWTGYztjVQ9

 

SORTIDA GRANJA P3

0

La setmana passada vam anar d’excursió a la granja de Can Montcau. Vam veure molts animals i ens ho vam passar súper bé!

Aquí teniu un munt de fotos!

https://photos.app.goo.gl/NXunnxxNka8TzjL99

Escola de Natura del Corredor P3B

0

Els gossets i les gossetes també vam fer l’activitat dels sentits amb en Roger, la Montse i la Carme. Ens ho vam passar molt bé!

 

https://photos.app.goo.gl/Enq5fByHdqdmNaBw5

Escola de Natura del Corredor P3A

0

Aquest divendres van venir en Roger, la Montse i la Carme a fer-nos unes activitats molt xules. Vam posar a provar els nostres sentits: escoltant el cant dels ocells, buscant animals amagats, tocant cues, …

 

https://photos.app.goo.gl/fkm7HzG3cLnmLQfe7

Ens visita un drac barbut P3A

0

Com estem aprenent moltes coses dels dracs, descobrim que hi ha uns animals que, per la seva semblança amb els dracs dels contes, els hi diuen així també. Demanem al Mateo de P4 si ens pot portar a la classe el drac barbut que té a casa i així el podem veure. Ens ha explicat moltes coses , l’hem pogut veure, tocar i alguns nens li han pogut donar de menjar. Ha estat un matí molt xulo! Gràcies Mateo!

 

https://photos.app.goo.gl/bsHyyGy2EktRzg6z9

CARNAVAL P3

0

Famílies aquí teniu un poti poti dels dies de carnaval. Ens ho vam passar bomba!!!

https://photos.app.goo.gl/WHz9QK8Y84qSDuqx8

 

MESUREM (TERCER)

0

Els alumnes de 3r hem baixat al pati a mesurar diferents objectes amb la cinta mètrica i el metre. Ens ha agradat molt mesurar la cistella de bàsquet, el banc de picnic, les grades senceres i fins i tot la rampa. Ha estat molt divertit perquè mai m’havia plantejat quants metres podia mesurar. També ens hem mesurat a nosaltres mateixos, així que ara sé que mesuro 1,45cm. (Pau Suñé)

 

https://photos.app.goo.gl/uy2oJhcFswf2vLqTA

 

TERCER A BANYOLES

0

 

https://photos.app.goo.gl/6nrSn1Q55naom3mh8

 

Go to Top