Informació servei comunicació per llista de correu

Bon dia:
Tal com us vam informar a la circular d’inici de curs, iniciem un nou sistema de comunicació amb les famílies que volem que sigui més àgil i eficient. És la nostra intenció que aquest sistema de llista de correu no és converteixi en un bombardeig de correus sense sentit, per tant intentarem ésser rigorosos i regular-los per no ser pesats.

Hem introduït totes les adreces que ens heu donat i veiem que hi ha moltes famílies que ens han donat més d’un correu, cosa que farà que es rebin els missatges repetits. En tot cas, quan valoreu que el sistema funciona i és efectiu, podeu donar de baixa alguna adreça que tingueu duplicada i que no consulteu habitualment.

Aquest és un primer correu de prova, és possible que tingui petites deficiències o disfuncions en el format de plantilla o en la distribució. Intentarem solventar-les en els propers correus.

De moment al bloc de l’escola anirem penjant els correus generals que us enviem per garantir el màxim de difusió.

Aquest correu s’envia des d’una adreça compartida entre l’escola i l’ampa, la seva única funció és servir com a generador de missatges d’aquesta llista per tant si voleu mantenir qualsevol contacte amb el centre feu servir l’adreça habitual:
ESCOLA:  ceipsantcliment@xtec.cat
AMPA: ampaescolasantcliment@gmail.com

Nota: Si rebeu correctament aquest missatge informeu a les famílies de l’escola que us siguin més properes per comprovar que ells també l’han rebut correctament.

Moltes gràcies i bona castanyada.

Equip docent i ampa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà