INGREDIENTS:
– 250 grams de mantega.
– 250 grams de coco.
– 250 grams de sucre.
Mig litre de llet.
ESTRIS:
– Plat soper – Bol
– Ganivet de serra – Safata
– Cullera – Balança
PREPARACIÓ:
– Posa la llet amb un plat soper.
– Ves banyant les galetes amb la llet i deixa-les en un altre plat.
– Fes una crema amb la mantega desfeta, el coco i el sucre, treballant-la amb una cullera.
– Amb la crema unta una galeta i ajunta-la amb una altra untada.
– Uneix les galetes i posa-les de costat en una safata, per fer el tronc.
– Afegeix la resta de crema per damunt fins que el tronc quedi ben cobert.
– Deixar reposar al menys 1 hora al frigorífic.
– Decorar amb lacasitos o bombons.
– Per servir-lo, fes els talls en diagonal.
TRONC NEVAT
Leave a reply