Educació viària a l’Escola

Educació Viària a l’Escola

El 19 de Desembre, a tocar de les vacances de Nadal, ens va visitar la Policia Local de Mollet en el seu programa d’ Educació per a la mobilitat segur amb uns objectius clars:

  • El coneixement de l’entorn (l’entorn urbà més proper, el barri i la ciutat)
  • La mobilitat (desplaçaments a peu, amb transport públic o amb bicicleta)
  • El respecte entre els diferents usuaris del carrer
  • El respecte de les normes de convivència
  • El risc i la seguretat

Els principals continguts educatius en aquesta etapa escolar són el respecte entre els diferents usuaris del carrer i el comportament com vianant o com conductor de bicicleta. L’errònia o la insuficient percepció del risc i la influència són factors associats a aquesta etapa.

Es proposen exercicis de reflexió, motivació i diàleg acompanyats d’activitats dinàmiques a l’aula. El programa es complementa amb una pràctica amb bicicleta al parc infantil de trànsit de Can Mulà, on els participants experimenten els coneixements adquirits. Tant a l’aula com al parc, l’agent monitor acompanya les sessions amb material pedagògic divers com vídeos, murals, fitxes, jocs de rol i d’altres.

FOTOS DE LA VISITA DE LA POLICIA LOCAL A 4T

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *