Descobrim el món de l’arqueologia

El passat divendres 4 de maig els alumnes de 1r, 2n i 3r van visitar el Campus Arqueològic del Museu Egipci de Barcelona. Una instal·lació que està ubicada a Palau de Plegamans, molt a prop de Mollet del Vallès.

dav

Tot i que el dia no va ser molt assolellat i les núvols no van deixar de perseguir-nos tot el dia, vam poder gaudir d’una experiència única. Per un dia, els nens i nenes de 1r, 2n i 3r van poder convertir-se en arqueòlegs i van poder comprovar que no és pas una tasca senzilla. Vam poder aprendre molt sobre l’ofici dels arqueòlegs. Un ofici pel qual cal tenir molts coneixements sobre la història de la humanitat, i també un ofici pel qual cal tenir molta paciència i persistència. Allí en el Campus, els infants més petits de Primària van poder fer una excavació amb l’objectiu, no pas de trobar cap tresor, sinó de buscar i trobar antigues tombes i restes de la civilització egípcia. Un dia que molts dels infants no oblidaran per la quantitat de coses que van aprendre sobre l’arqueologia i sobre l’antiga civilització que va desenvolupar-se en l’actual Egipte.

En acabar la visita matinal al Campus Arqueològic, vam anar a dinar al Parc de l’Hostal del Fum de Palau de Plegamans, on vam poder menjar amb tota la tranquil·litat del món i vam poder esbargir-nos tot el què vam poder.

Fotos de la sortida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *