LA FESTA DE LES CULTURES JA ÉS AQUÍ!

El proper dijous 21 de juny tindrà lloc a l’escola la Festa de les Cultures. Una festa que té per objectiu apropar l’alumnat i el professorat a les diferents cultures que bateguen a l’escola, al barri i a la ciutat. En aquesta edició d’enguany, també s’organitzaran un munt d’activitats durant tot el dia. I com cada any, la festa de les cultures, s’obrirà a totes les famílies perquè la puguin gaudir amb els seus fills. Serà a partir de les 12 del migdia.

Entre altres activitats programades, la festa de les cultures, comptarà amb la lectura de contes interculturals, un munt de jocs tradicionals exposats al pati, l’audició de diferents músiques del món i batucada Una jornada per empapar-nos de diversitat i per compartir un munt d’experiències.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *